ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

ΕΠΟ: Νέα δεδομένα στο κύπελλο για τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής!!!!

Μπαίνουν στην TV με τηλεοπτικά δικαιώματα, στο ΠΡΟΠΟ και στο στοίχημα..... η πρώτη φάση στις 15 Σεπτεμβρίου.


Νέα δεδομένα υπάρχουν στους θεσμούς των Κυπέλλων, για τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής.
 Συγκεκριμένα οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής(στην προκειμένη περίπτωση για τον Διγενή Λακκώματος και ΠΟ Μουδανιών ), δεν θα συμμετάσχουν στο Κύπελλο Χαλκιδικής, αφού η ΕΠΟ, με απόφαση της στο Δ.Σ. της Παρασκευής αποφάσισε την δημιουργία Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής.

 Μάλιστα για τον θεσμό αυτό, υπάρχει ενδιαφέρον για τα τηλεοπτικά δικαιώματα( λόγω της παρουσίας δυνατών ομάδων( όπως η ΑΕΚ, η Λάρισα, ο Πανσεραϊκός, ο Ιωνικός, η Προοδευτική, η Κέρκυρα κλπ), ενώ  θα υπάρξουν και διαγωνισμοί ΠΡΟΠΟ που θα συμπεριληφθούν αγώνες Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής αλλα και του νεου πρωταθληματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, οι περίπου 96 ομάδες της κατηγορίας θα χωρισθούν γεωγραφικά, ώστε να αποφευχθούν μεγάλες και δαπανηρές μετακινήσεις.
 Η ΕΠΟ μέσα σε αυτήν  εβδομάδα θα ανακοινώσει στις ΕΠΣ για τις αλλαγές, ενω η πρώτη φάση του νέου κυπέλλου Γ΄ Εθνικής θα διεξαχθεί στις 15 Σεπτεμβρίου.
Ασφαλώς πρόκειται μιά εξέλιξη σημαντική, που επιβεβαίωσε ο ίδιος ο πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κ. Μιχάλης Τζανόπουλος.