ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Κώστας Κουτσιώλης και Γιάννης Μπόντης στον Διγενή Λακκώματος

Κώστας Κουτσιώλης

Μεταγραφών συνέχεια για την ομάδα του Διγενή Λακκώματος, η οποία προχώρησε στην απόκτηση αλλων δυο νεαρών ποδοσφαιριστών, με χαρακτήρα μελλοντικής επένδυσης. Ο λόγος για τον 19χρονο Γιάννη Μπόντη, ο οποίος αγωνιζόταν στους Μπέμπηδες και στη Δόξα Αγίου Παύλου, αλλά και τον 21χρονο Κώστα Κουτσιώλη με θητεία σε ΑΕ Πυλαίας, Ηρακλή και ΑΕ Πολυκάστρου. Την ίδια στιγμή μια «ανάσα» από την παραμονή του στην ομάδα βρίσκεται ο έμπειρος επιθετικός, Γιάννης Παπαποστόλου, σε αντίθεση με τον 32χρονο μέσο Παναγιώτη Γερομανώλη, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου αφού θέλει να παίξει στον ΠΑΟΔ. Παράλληλα ο Διγενής έχει απλώσει… δίχτυα και σε κάποιες περιπτώσεις έμπειρων παικτών και άμεσα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Στις 2 Σεπτεμβρίου η κλήρωση και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου η έναρξη του Πρωταθλήματος.


Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι τα σωματεία που έχουν καταθέσει αίτηση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2013-2014, υποχρεούνται μέχρι την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013 να έχουν προχωρήσει στην εξόφληση των οικονομικών τους εκκρεμοτήτων προς την ΕΠΟ και τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Επισημαίνεται ότι η ΕΠΟ θα ζητήσει από τις ΕΠΣ βεβαιώσεις εξόφλησης και σε περίπτωση οποιασδήποτε οφειλής τα σωματεία αυτά δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση που θα διενεργηθεί τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, για τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος. Την ίδια ημέρα θα ανακοινωθεί και η συγκρότηση των ομίλων στους οποίους θα συμμετέχουν τα σωματεία.
Η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας έχει οριστεί για την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013.


  Και η Γ΄ Εθνική θα έχει Κύπελλο!!!!!!

Και η Γ΄ Εθνική θα έχει Κύπελλο! Η ΕΠΟ έχει στα σκαριά τη δημιουργία μιας νέας διοργάνωσης υπό τη μορφή που έχει το Κύπελλο Ελλάδας και θα αφορά αποκλειστικά τις ομάδες της κατηγορίας.
Το Κύπελλο Ερασιτεχνών δε θα καταργηθεί. Αντίθετα θα γίνει κανονικά. Το σκεπτικό των ανθρώπων της ομοσπονδίας είναι να παίζουν ο Κυπελλούχος της Γ΄Εθνικής με τον Κυπελλούχου Ερασιτεχνών σ΄ ένα ματς τύπου Σούπερ Καπ!
Ο σκοπός που θα δημιουργηθεί το Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής είναι ξεκάθαρος και αφορά στην αναβάθμιση του πρωταθλήματος. Τόσο χορηγικά, όσο και με τηλεοπτικά έσοδα κυρίως για τις ομάδες!

 

Σε αυτή τη νέα διοργάνωση θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, οι οποίες δεν θα πάρουν μέρος στα τοπικά Κύπελλα των Ενώσεων. Οι διοργανώσεις των Κυπέλλων των ΕΠΣ θα διεξαχθούν κανονικά και στη συνέχεια
οι Κυπελλούχοι των ΕΠΣ θα πάρουν μέρος στο Κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΟ. Στο τέλος της σεζόν, θα διεξαχθεί ένα παιχνίδι Super Cup, ανάμεσα στον Κυπελλούχο Ερασιτεχνών και στον Κυπελλούχο της Γ’ Εθνικής. Μ’ αυτόν τον τρόπο η ΕΠΟ φιλοδοξεί ότι θα υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ενώ θα προσπαθήσει να προσελκύσει χορηγούς και τηλεοπτική κάλυψη για τους αγώνες, που θα φέρουν έσοδα στα ταμεία της κατηγορίας.

ΕΠΟ: Σε δύο ομίλους Κρήτη, Κυκλάδες και ΕΠΣ Μακεδονίας με κλήρωση.

ΕΠΟ: Σε δύο ομίλους Κρήτη, Κυκλάδες, με κλήρωση η Αττική | onsports.gr
FOTO: Απο το σημερινό Δ.Σ. της ΕΠΟ με τον ΑΡΓΥΡΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ στα αριστερά.

Στο… μπλέντερ της κληρωτίδας θα βάλει η ΕΠΟ τους δύο ομίλους της Γ’ Εθνικής με τις ομάδες της Αττικής, της Κρήτης και των Κυκλάδων.
Όπως αποφασίστηκε στο ΔΣ της Ομοσπονδίας την Παρασκευή, τα κρητικά σωματεία θα μοιραστούν τέσσερα και τέσσερα στους δύο ομίλους, καθορισμός που θα γίνει μέσω κλήρωσης, ενώ το ίδιο θα γίνει και με τις δύο ομάδες των Κυκλάδων. Οι ομάδες των τεσσάρων Ενώσεων της Αττικής (Αθήνα, Πειραιάς, Δυτική Αττική, Ανατολική Αττική) θα μοιραστούν κι αυτές με κλήρωση στους δύο ομίλους. Κάτι ανάλογο θα γίνει και με τις ομάδες της Μακεδονίας που με κλήρωση θα μοιραστούν στον 1ο και τον 2ο όμιλοαλλά και σε κάθε Ένωση που έχει πάνω από τέσσερις ομάδες, οπότε σε δυο ομίλους θα βρεθούν και οι επτά σύλλογοι της ΕΠΣ Λάρισας. Κι αυτό επειδή στόχος της Επιτροπής Γ' Εθνικής είναι να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στη νέα κατηγορία., ενώ κανονικά θα συμμετέχει και ο Μακεδονικός Nεάπολης
Ο τελικός καταρτισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής θα γίνει, μόλις τα σωματεία εξοφλήσουν τις οφειλές τους προς τις ΕΠΣ και την ΕΠΟ. Όταν η Επιτροπή Γ’ Εθνικής έχει σαφή εικόνα για το ποιες ομάδες έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους, τότε θα προχωρήσουν στον διαχωρισμό των ομίλων, αλλά και την κλήρωση του πρωταθλήματος. Και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, αυτό δεν αναμένεται να γίνει άμεσα, δηλαδή, εντός της ερχόμενης εβδομάδας, καθώς δύσκολα τα σωματεία θα δείξουν τέτοια συνέπεια.