ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Στον "δρόμο" με υπαιτιότητα του Δήμου Προποντίδας ο σύλλογος Ποντίων και Ανατολικοθρακιωτών Λακκώματος

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν
Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει ότι, κατόπιν σχετικής απόφασης της επιτροπής ιδιότητας και μεταγραφών της ΕΠΟ, για την ολοκλήρωση μετεγγραφών, επανεγγραφών και πρώτων εγγραφών αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, αλλά και για ανανεώσεις παλαιών δελτίων αλλοδαπών, πλέον δεν είναι αποδεκτό το αντίγραφο αίτησης για έκδοση άδειας διαμονής, αλλά, αντίγραφο αυτής καθαυτής της άδειας διαμονής του ποδοσφαιριστή, νόμιμα επικυρωμένο από δημόσια αρχή ( Δήμος, Κοινότητα, Αστυνομία, ΚΕΠ, κ.λπ ).
Επίσης, ως νομιμοποιητικό έγγραφο παραμονής αλλοδαπών στη Χώρα μας,  δεν θα γίνεται δεκτό αντίγραφο αίτησης για χορήγηση πολιτικού ασύλου, αλλά μόνο αυτό καθαυτό το έγγραφο με το οποίο παρέχεται πολιτικό άσυλο από τις αρμόδιες αρχές.
Καλούμε τα σωματεία - μέλη μας να εφαρμόσουν άμεσα τα νέα ως άνω δεδομένα, προκειμένου να αποφευχθεί ταλαιπωρία και χαμένος χρόνος με απορρίψεις δελτίων, επανυποβολές κ.λπ.

Δείτε ενα βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον "Κατσούρ" και τον Κλάους να δίνουν ένα πραγματικό Show εκτός γηπέδου!!!!!

                                              VIDEO:

                The Katsour Show!!!(video)

Δείτε το βίντεο  με τον "Κατσούρ" και τον "Κλάους" να δίνουν ένα πραγματικό Show εκτός   γηπέδου!!!!!

Μετά την ΑΕΚ, την Λάρισα, και η Κέρκυρα στην Γ΄ Εθνική!!!!!!!!!

Πολύ πιθανό να έχουμε κι άλλες ομάδες που δεν θα αγωνισθούν  στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ!!! αλλα θα παίξουν σ΄αυτο της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ!!!!!

Η ανησυχία για το  ότι το επόμενο πρωτάθλημα της Football League δεν θα καταφέρει να υλοποιήσει την απόφαση αναδιάρθρωσης της ΕΠΟ και να διεξαχθεί σε δύο ομίλους των 14 ομάδων, κοντεύει να γίνει πλέον βεβαιότητα!!!! και μάλλον  θα διεξαχθεί σε εναν ομιλο!!!.

Στο Δ.Σ της 18ης Ιουλίου στο οποίο παρέστησαν μόλις 16 από τις 27 ΠΑΕ- διαπιστώθηκε το χάσμα της μη συγκρότησης πρωταθλήματος με δύο ομίλους των 14 ομάδων.
Ήδη η ΑΕΚ με έγγραφο που έχει στείλει στην Football League έχει ενημερώσει ότι δεν θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της  αλλα σε αυτό της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ, ενώ αποτελεί κοινό μυστικό ότι δεν θα δηλώσουν συμμετοχή η Λάρισα και η Κέρκυρα, ενώ συζητείται ότι το ίδιο μπορεί να ισχύσει και για δύο ή τρεις ομάδες που θα αγωνιστούν και αυτές στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, η μία μάλιστα  εξ αυτών είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα που έπαιξαν στο πρωτάθλημα της Football league .