ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Γ’ Εθνική: Αρχίζουν οι δηλώσεις συμμετοχής!!!!!


Η προκήρυξη της Γ’ Εθνικής θα καθυστερήσει ακόμη να δημοσιοποιηθεί, καθώς υπάρχει αναμονή για τις εξελίξεις στη Football League, ωστόσο οι ομάδες θα κληθούν άμεσα να δηλώσουν συμμετοχή.
Η επιτροπή Γ’ Εθνικής της ΕΠΟ θα στείλει το αργότερο ως την Τετάρτη σε όλα τα σωματεία ένα έγγραφο που θα αναφέρει τι ακριβώς χρειάζεται για να δηλώσουν συμμετοχή στη Γ’ Εθνική. Η καταληκτική προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής ορίστηκε στις 31 Ιουλίου 2013, ενώ στο ΔΣ της Ομοσπονδίας στις 2 Αυγούστου θα γίνει ο καταρτισμός των ομίλων και στη συνέχεια θα διεξαχθεί η κλήρωση.
Η προκήρυξη αναμένεται να δημοσιοποιηθεί μετά το ΔΣ, στην οποία θα αναφέρεται ρητά πόσες ομάδες θα υποβιβάζονται από κάθε όμιλο, καθώς την άνοδο για τη Football League θα πάρει η πρωταθλήτρια κάθε ομίλου.

Σκάουτερ του Ολυμπιακού ο Σκαρτάδος!!!! Tην Τρίτη στο ΛΑΚΚΩΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΡΤΑΔΟΣ
 
Όπως ανακοινώθηκε χθες από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, μια νέα σχολή ποδοσφαίρου ανοίγει τις "πύλες" της στη Θεσσαλονίκη, η οποία θα εντάσσεται στο δίκτυο ακαδημιών της.

Η νέα σχολή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα εδρεύει
στις πρώην αθλητικές εγκαταστάσεις του Βασίλη Χατζηπαναγή, με επικεφαλή τον Κώστα Κωνσταντινίδη, έχοντας στο τεχνικό επιτελείο τους Γεώργιο Σκαρτάδο, Νικόλαο Νεντίδη, Φάνη Κατεργιαννάκη και Αντώνη Λέπιτσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του epsm-news, ο Γιώργος Σκαρτάδος θα εκτελεί και χρέη σκάουτερ της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, "χτενίζοντας" όλα τα γήπεδα της Θεσσαλονίκης και των όμορων νομών. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να βρεθεί στο Λάκκωμα, όπου θα παρακολουθήσει τα δοκιμαστικά που θα κάνει ο σύλλογος για να "ανιχνεύσει" ταλέντα
.