ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι πρώτες δοκιμές παικτών στον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ με 29 ποδοσφαιριστές να περνούν απο το "μικροσκόπιο" του ΚΟΣΜΙΝ ΜΠΑΡΚΑΟΥΑΝ.

FWTO: Απο την πρώτη μέρα των δοκιμαστικών του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

 Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι δοκιμές ποδοσφαιριστών σημερα Παρασκευη πρώτη μέρα,  στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ.
Στις δοκιμές πήρε μέρος και ο  έμπειρος Χαλκιδικιώτης φορ Γιώργος Σαϊτιώτης που «ψήνεται» να ανέβει ένα… σκαλί ψηλότερα και πάλι, χτυπώντας την πόρτα του Διγενή και έτσι… τσεκαρίστηκε (!) σήμερα στα πρώτα δοκιμαστικά από τον Κοσμίν Μπαρκαουάν στο ΛΑΚΚΩΜΑ!. Ο 32χρονος επιθετικός στο παρελθόν έπαιξε σε ΠΑΣ Γιάννινα, Βέροια, Ξάνθη, Ολυμπιακό Βόλου, Κασσάνδρα, Νίκη Βόλου, Νεάπολη, με τελευταίο επαγγελματικό σταθμό πρόπερσι τη Λάρισα.
Ρέφερι… o Γρηγόρης Ευθυμιάδης!
Στα δοκιμαστικά τεστ πήραν μέρος άλλοι 28 παίκτες, ενώ διαιτητής ήταν ο… Γρηγόρης Ευθυμιάδης (!), ο περσινός πρώτος σκόρερ του Οδυσσέα Κορδελιού, που κατάγεται από το Λάκκωμα και πρόσφατα είχε βρεθεί κοντά στον Άρη. Υπενθυμίζεται ότι θα γίνουν ακόμα δυο δοκιμαστικά τεστ, την Τρίτη και την άλλη Παρασκευή. Τέλος, ο Διγενής αναμένεται να αποκτήσει τρεις παίκτες από τον Άρη και άλλους τόσους από τον ΠΑΟΚ (ορισμένοι δανεικοί και άλλοι ως ελεύθεροι).

   Οι αλλες ημερομηνίες των "δοκιμαστικών" ειναι:
            

                ΤΡΙΤΗ    16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

                ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

   Οι ποδοσφαιριστές ανεξαρτήτως ηλικίας που θα θέλουν να δοκιμαστούν πρέπει να βρίσκονται στις παραπάνω ημερομηνίες και ωρα: 17:00 στο "βοηθητικό" γήπεδο του Διγενή στο Λάκκωμα με ποδοσφαιρικά παπούτσια. Στο γήπεδο καλούνται και ολοι οι ποδοσφαιριστές  του Διγενή που αγωνίζονταν πέρσι με υποσχετική ή δανεικοί σε αλλες ομάδες.

    Για περισσότερες πληροφορίες  εαν θελήσουν οι ενδιαφερόμενοι ποδοσφαιριστές μπορουν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:

6978702451 (Γιώργος Αθανασιάδης)

6943864541 (Κοσμίν Μπαρκαουάν)

ΕΠΟ: Δελτία αλλοδαπών ποδοσφαιριστών.

 
Την αυστηρή τήρηση του κανονισμού μετεγγραφών των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών,(παράρτημα Β΄- Διατάξεις Εφαρμογής Κανονισμού για τους Ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές) ζητά η ΕΠΟ μετά το πρόσφατο θέμα που δημιουργήθηκε με αρκετά δελτία αλλοδαπών ποδοσφαιριστών.(ανάκληση 1.080 δελτίων ερασιτεχνών αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, των οποίων η νομιμότητα είναι σε έρευνα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της τρίμηνης έρευνας των υπηρεσιών της ΕΠΟ, από τη συνεργασία με αρμόδιους κρατικούς φορείς εκτός Ελλάδας, 100 δελτία είναι πλαστά, 3 είναι γνήσια και 4 χρειάζονται περαιτέρω έρευνα.
Σε ό,τι αφορά τους 100 ποδοσφαιριστές των οποίων τα δελτία είναι πλαστά, τους απαγορεύθηκε το δικαίωμα να αγωνιστούν ξανά σε ελληνικό σωματείο.
Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα δελτία αλλοδαπών ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, όσο συνεχίζεται η έρευνα της ΕΙΜ παραμένουν σε ανάκληση έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία. Εφόσον κριθούν νόμιμα θα εκδοθούν εν νέου.)


 Κατόπιν τούτου, για τις μετεγγραφές αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, αλλά και για τις ανανεώσεις( όταν λήγει η χρονική ισχύς των δελτίων), απαιτούνται πλέον τα εξής:
 Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του διαβατηρίου.
 Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της άδειας παραμονής( δεν θα γίνονται δεκτές οι μέχρι τώρα βεβαιώσεις που προσκόμιζαν οι περισσότεροι αλλοδαποί ποδοσφαιριστές).
 Επιπλέον για τους Αφρικανούς – λατινοαμερικάνους ποδοσφαιριστές κλπ, που έχουν στην  κατοχή τους Ευρωπαϊκά διαβατήρια, είναι απαραίτητο το φωτοαντίγραφο των διαβατηρίων τους να είναι επικυρωμένο από την πρεσβεία, η το προξενείο της χώρας έκδοσης τους.