ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΕΠΟ: ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΡΡΗΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

b_250_130_16777215_00_images_KED_sarisplatini.jpg


Πανίσχυρος βγήκε ο Γιώργος Σαρρής από την τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, παρά τα όσα άκουσε από τους προέδρους των ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς, Τζώρτζογλου και Χατζηαποστόλου Και το σημαντικό ειναι οτι αυξησε και την επιρροή του στις ενώσεις καίτοι εχει εννια μηνες στο θώκο του προέδριο
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας είδε τον διοικητικό απολογισμό της διοίκησής του να εγκρίνεται με ψήφους 48-6 (είπαν «όχι» οι Ενώσεις Ηρακλείου, Κιλκίς, Κοζάνης, Κυκλάδων, Λάρισας, Μακεδονίας), με το «κέρδος» να είναι οι 11 παραπάνω Ενώσεις σε σχέση με τις 37 που τον είχαν ψηφίσει στις πρόσφατες εκλογές.
Επίσης, ο Σαρρής έχει το «ναι» (απαιτούνταν 41 ψήφοι) για τη διεξαγωγή έκτακτης ΓΣ στα μέσα Ιουλίου με σκοπό τη διαγραφή των δύο Ενώσεων που έχουν προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια για να ρίξουν την διοίκηση της ΕΠΟ.
Ένα μίνι απολογισμό της θητείας της νέας διοίκησης της ΕΠΟ (τους τελευταίους 9 μήνες) έκανε ο Γιώργος Σαρρής στο ξεκίνημα της γενικής συνέλευσης της Ομοσπονδίας το πρωί της Παρασκευής (28/6)… Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κράτησε χαμηλούς τόνους, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το έργο που έχει γίνει, αλλά έστειλε και μήνυμα στην αντιπολίτευση…
«Η ΕΠΟ από επόμενη ημέρα εκλογών έχει τεθεί σε εισαγγελικό έλεγχο. Οργανωμένο σχέδιο που έχει αφεντικά και υπηρέτες. Δεν χρειάζεται να πούμε ονόματα. Όλοι ξέρουμε για ποιους πρόκειται και ποια υπηρετική σχέση εξυπηρετούν. Δεν θα τους επιτρέψουμε να επιβάλουν το πισωγύρισμα που ονειρεύονται. Στο τέλος η ΕΠΟ θα είναι νικήτρια. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Επιλογή μας είναι η ηρεμία και η καλή συνεργασία. Όποιος επιθυμεί κάτι άλλο θα μας βρει αντιμέτωπους», είπε ο Σαρρής, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρώην υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη για τη συνεργασία και τόνισε πως έχει ζητηθεί συνάντηση και με τον αντικαταστάτη του Γιάννη Ανδριανό…
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε επίσης πως:
* Για την κάρτα υγείας: «Δαπανήθηκαν 13 εκατ. και άλλα τόσα χρειάζονται για να απαλλαγεί η ΕΠΟ από αυτή τη σύμβαση. Μπλοκάραμε την υλοποίησή της. Την καταγγείλαμε και ετοιμαζόμαστε για σκληρό δικαστικό αγώνα».
* Για το μνημόνιο με τον ΠΣΑΠ: «Η επιλογή μας δικαιώνεται, ενώ η αναδιάρθρωση των κατηγοριών αναβαθμίζει το άθλημα».
* Για την αδειοδότηση: «Υπάρχουν μύθοι και κατασκευάζονται ένοχοι. Πετύχαμε σε όλα. Δεν εμπλακήκαμε στις αποφάσεις και στηρίξαμε την ακεραιότητα και την ανεξαρτησία των οργάνων. Είμαστε περήφανοι που έχουμε ένα ευρωπαϊκά αποδεκτό τμήμα αδειοδότησης. Καλούμε όποιον έχει αντιρρήσεις να αποδεχτεί το άνοιγμα του φακέλου του. Όλα τα άλλα είναι επικοινωνιακά και δεν πείθουν κανέναν».
* Για τις επιχορηγήσεις: «Οι Ενώσεις δεν έχουν εισπράξει ούτε ένα ευρώ, γιατί ούτε ένα ευρώ δεν έχει πάρει η ΕΠΟ. Αυτή τη στιγμή αγνοούμε το πότε θα επανέλθει η χρηματοδότηση».
* Για το νέο αθλητικό νόμο: «Γίνεται μια απόπειρα να επανέλθει η παλαιά τάξη πραγμάτων από μια ομάδα ατόμων που προέρχεται από το παρελθόν και που θέλει την πολιτεία να ελέγχει μέχρι και τις εκλογές της ΕΠΟ».
Σαρρής: «Μας πήγατε στα δικαστήρια για εννέα γελοίους λόγους»
Στη δευτερολογία του ο Σαρρής μίλησε για φαντάσματα εναντίον της διοίκησης, με σκοπό να προκαλούνται προβλήματα και είπε πως όλα αυτά που γίνονται αποτελούν τροχοπέδη. «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε, αλλά χωρίς να θέλω να κινδυνολογώ, αν το ποδόσφαιρο δεν είναι μονιασμένο στις σημερινές συγκυρίες, μόνο αρνητικά θα λειτουργήσουν όλα αυτά με τα δικαστήρια»…
Είπε ακόμα: - «Όλοι εσείς, που μας πήγατε στα πολιτικά δικαστήρια, ήσασταν υπέρμαχοι του αυτοδιοίκητου… Τώρα μας τρέχετε στα δικαστήρια για εννέα γελοίους, κατά τη γνώμη μου, λόγους. Τι θέλετε να σας πούμε και ευχαριστώ; Έχουμε 42 Ενώσεις που θέλουν να παρθούν μέτρα για τις δύο ΕΠΣ... Οι διαφορές μας δεν θα λυθούν στα δικαστήρια, αυτό είναι δυσφήμιση. Εσείς το 2008 αποβάλατε Ένωση (σ.σ. Πέλλας) με απόφαση της εκτελεστικής γραμματείας, το θυμάστε κ. Χατζηαποστόλου (‘‘όχι…’’, απάντησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς). Για την επιχορήγηση ενημερωθήκαμε από τη ΓΓΑ πως όσο υπάρχει διαμάχη στα πολιτικά δικαστήρια δεν θα καταβληθούν οι δόσεις… Για τη διαιτησία του τελικού από την πρώτη στιγμή είπα πως δεν ήταν καλή, η ΚΕΔ θα αποφασίσει όμως…».

Το μήνυμα του Στέφανου Κλάους Αθανασιάδη.....

Το μήνυμα του Κλάους
 
Μέσα από το twitter ο Στέφανος Αθανασιάδης έστειλε το μήνυμά του για τη νέα σεζόν.
 
Ο διεθνής Λακκωματιώτης επιθετικός ανέβασε μία φωτογραφία από τη χθεσινή προπόνηση με τον ίδιο και τον Πάμπλο Γκαρσία και ευχήθηκε "καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία και πολλές επιτυχίες". 
 
 

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Τα νέα των ομάδων στον 1ο όμιλο οπου θα αγωνίζεται ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ
 
Πάνε όπως πέρυσι…

H επαναληπτική γενική συνέλευση στο Νέστο Χρυσούπολης έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (26/6) με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Η διαδικασία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης παραμένει πρόεδρος και ενόψει της νέας πρόκλησης  στη νεοσύστατη Γ’ Εθνική και θα έχει στο πλευρό του τους περισσότερους από τους περυσινούς συνεργάτες του. Αναλυτικά, οι αρμοδιότητες στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Νέστου μοιράστηκαν ως εξής:
Πρόεδρος: Γιώργος Κωνσταντινίδης
Αντιπρόεδρος: Παντελής Εμινίδης
Γενικός Γραμματέας: Μάκης Κάππας
Ταμίας: Βασίλης Κογκελίδης
Γενικός Αρχηγός: Ιορδάνης Ισαακίδης
Έφορος Ποδοσφαίρου: Χαράλαμπος Πεσυρίδης
Έφορος Ακαδημιών: Ιωάννης Σιδηρόπουλος
Μέλη: Σάββας Λαζαρίδης, Γιώργος Καραδεμίρογλου, Μάκης Τοπαλίδης, Μάκης Κλοκίδης
Ανανέωσε ο Χατζηαθανασίου

Ο Θάνος Χατζηαθανασίου είναι αυτός που οδήγησε το Νέστο Χρυσούπολης στη κατάκτηση του τίτλου στη League ΕΠΣ Καβάλας αλλά και στην άνοδο στη Γ’ Εθνική μέσα από τα μπαράζ της ΕΠΟ. Ο νεαρός ξανθιώτης προπονητής συμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου  να συνεχίσει για δεύτερη χρονιά στο τιμόνι, γνωρίζοντας καλά ότι θα έχει πιο δύσκολη αποστολή. Απ’ ότι όμως φαίνεται αυτό δεν  τον ενοχλεί.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

Προς ΠΑΟΚ ο Κουτογλίδης;

Σε προφορική συμφωνία για την παραχώρηση του Απόστολου Κουτογλίδη στον ΠΑΟΚ ήρθε η διοίκηση του Εθνικού Σιδηροκάστρου, για ένα αυθεντικό ταλέντο που πάντως πέρυσι βρέθηκε στη σκιά του πιο έμπειρου, Γιάννη Γαβριηλίδη. Ο πρόεδρος των Σερραίων, Νίκος Μουντουλάρης, αναμένεται να μεταβεί στην Τούμπα την Πέμπτη, μαζί με τον 16χρονο τερματοφύλακα (γεννηθείς το 1997!), για να κλείσει και τυπικά το θέμα και ο νεαρός να ενταχθεί στην Κ20 του «Δικεφάλου».
Ο ΠΑΟΚ παρακολουθούσε στενά την πρόοδο του Κουτογλίδη, που ξεχωρίζει για το ύψος του, τον δοκίμασε και τον αποκτά, με τον παίκτη να είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές και να έχει απασχολήσει παλιότερα και τον Ολυμπιακό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εθνικός δεν έχει ζητήσει κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα ως τώρα από τους Θεσσαλονικείς, επιθυμώντας να μην «φράξει» το δρόμο της προόδου και της εξέλιξης στον Απόστολο Κουτογλίδη.
Τέλος, τις επόμενες μέρες η διοίκηση του Σιδηροκάστρου αναμένεται να ορίσει ημερομηνία για άμεση γενική συνέλευση, ώστε να εκλεγεί νέα διοίκηση και να ξεκινήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός (πρώτο μέλημα να ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή).

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ

Πιάνει δουλειά το νέο Δ.Σ.

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, η ετήσια Γενική Συνέλευση της Δόξας Πετρούσας, παρουσία αρκετών φιλάθλων. Το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από χαρούμενο, αφού οι παίκτες του Μπάμπη Καζεπίδη, εκτός της παραμονής – ανόδου στη νέα Γ εθνική ερασιτεχνική κατηγορία κατέκτησαν και το κύπελλο Δράμας.
Πέραν των γενικών θεμάτων, διεξήχθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου το οποίο απαρτίζεται από τους:
Πρόεδρος: Τόλιος Γιώργος, Αντιπρόεδρος: Καυκάς Αθανάσιος, Γεν. γραμματέας: Γιαννίκης Γιώργος, Ταμίας: Παυλίδης Γιώργος, B ταμίας: Καψιμάνης Κώστας, Γεν αρχηγός: Κότιος Γιώργος, Υπευθ. δημ. σχ.: Τερνεκτσής Γιάννης, Έφορος ιματισμού: Βέργος Νίκος, Έφορος γηπέδου: Κύρτσης Δημήτρης και αναπληρωματικά μέλη οι: Τερνεκτσής Μιχάλης, Σαπαντζής Δημήτρης και Πουρνάρκας Κων/νος.
Έτσι η νέα διοίκηση πιάνει άμεσα δουλειά, με πρώτη μέριμνα την συζήτηση με τον προπονητή της φετινής επιτυχίας Μπάμπη Καζεπίδη, τους παίκτες που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό των «Μαυραετών», οι μεταγραφική ενίσχυσή του και βέβαια το πρόγραμμα της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2013 – 14.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ & ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

 
        Α Γ Ω Ν Ι Σ Τ Ι Κ Η   Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Σ      2012 - 2013

                                ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ  ΕΞΙ (6)
 1. ΣΗΜΑΙΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ:  Football League
 2. ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΙΣΑΑΚ:   Football League
 3. ΔΡΑΓΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ:  Football League 2
 4. ΔΡΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Football League 2
 5. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Δ΄ Εθνικής
 6. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ: Δ΄ Εθνικής

                     ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (6)
  1. ΓΡΕΒΕΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ:  Super League
  2. ΚΕΛΑΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ:   Football League
  3. ΓΟΥΤΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ:           Football League
  4. ΧΡΙΣΤΑΚΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Football League 2
  5. ΓΙΣΓΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ:     Football League 2
  6. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: Football League 2

                         ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ (6)
  1. ΜΠΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ:    Super League
  2. ΠΑΝΤΕΛΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: Football League
  3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Football League 2
  4. ΔΡΟΣΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ:  Football League 2
  5. ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ: Δ΄ Εθνικής
  6. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ: Δ΄ Εθνικής
                                  



               ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ποδ. περιοδ.2012-13)
                                         
                                                  Α.)  ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
                              
                                1. ΣΗΜΑΙΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (Ετών 34)  Συνολικά 23 αγώνες:
   5 αγώνες:   Football League
 10 αγώνες:   Football League σαν 4ος
   1 αγώνα :    Κυπέλλου Ελλάδος
   2 αγώνες:   Δ΄ Εθνικής
   4 αγώνες:    Κ-20
   1 αγώνα:     Α΄ Εθνικής Γυναικών

                               2. ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΙΣΑΑΚ (Ετών 33)  Συνολικά 20 αγώνες:
    6 αγώνες:   Football League
    8 αγώνες:   Football League σαν 4ος
    2 αγώνες:   Δ΄ Εθνικής
    1 αγώνα:    Κ-20
     3 αγώνες:     Μπαράζ ΕΠΣ για Γ΄ Εθνική
  
                               3. ΔΡΑΓΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Ετών 26)  Συνολικά 18 αγώνες:
     3 αγώνες:   Football League 2
     3 αγώνες:   Football League 2 σαν 4ος
     7 αγώνες:   Δ΄ Εθνική
     1 αγώνα:     Α΄ Εθνικής Γυναικών
     1 αγώνα:     Κ-20 
     1 αγώνα:     Μεικτές ΕΠΣ
      2 αγώνες:     Μπαράζ ΕΠΣ για Γ΄ Εθνική

                               4. ΔΡΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Ετών 28)  Συνολικά 17 αγώνες:
      2 αγώνες:   Football League 2
      4 αγώνες:   Football League 2 σαν 4ος
      8 αγώνες:   Δ΄ Εθνική
     1 αγώνα:      Κ-20
     2 αγώνες:    Μεικτές ΕΠΣ

                                 5. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Ετών 31)  Συνολικά 10 αγώνες:
      1 αγώνες:   Football League 2 σαν 4ος
      4 αγώνες:   Δ΄ Εθνική
      1 αγώνα:     Α΄ Εθνικής Γυναικών
      1 αγώνα:     Νέων Β΄ Εθνικής
      1 αγώνα:    Μεικτές ΕΠΣ

                                 6. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (Ετών 23)  Συνολικά 5 αγώνες:
      3 αγώνες:  Δ΄ Εθνική
      2 αγώνες:  Μεικτές ΕΠΣ

                                              Β.)  ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

                                  1. ΓΡΕΒΕΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Ετών 32)  Συνολικά 18 αγώνες:
      14 αγώνες:   Super League
        3 αγώνες:   Κύπελλο Ελλάδος
         1 αγώνα:     Football League

                                  2. ΚΕΛΑΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Ετών 34)  Συνολικά 8 αγώνες:
        4 αγώνες:  Football League
        1 αγώνα:   Κύπελλο Ελλάδος
        2 αγώνες:  Δ΄ Εθνική
        1 αγώνα:    Κ-20
         
                                  3. ΓΟΥΤΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (Ετών 25)  Συνολικά 15 αγώνες:
         6 αγώνες:  Football League
         1 αγώνα:   Κύπελλο Ελλάδος
         4 αγώνες:  Δ΄ Εθνική
         4 αγώνα:    Κ-20

                                 4. ΧΡΙΣΤΑΚΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Ετών 25)  Συνολικά 17 αγώνες:
          4 αγώνες:  Football League 2
          7 αγώνες:  Δ΄ Εθνική
          3 αγώνες    Κ-20
           3 αγώνες:     Μπαράζ ΕΠΣ για Γ΄ Εθνική

                                  5. ΓΙΣΓΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (Ετών 30)  Συνολικά 15 αγώνες:
           3 αγώνες:  Football League 2
           7 αγώνες:  Δ΄ Εθνική
           1 αγώνα:    Κ-20
           1 αγώνα:    Μεικτές ΕΠΣ
            3 αγώνες:     Μπαράζ ΕΠΣ για Γ΄ Εθνική

                                 6. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Ετών 31)  Συνολικά 11 αγώνες:
             3 αγώνες:  Football League 2
             3 αγώνες:  Δ΄ Εθνική
             2 αγώνες:    Κ-20
               3 αγώνες:     Μπαράζ ΕΠΣ για Γ΄ Εθνική

                       ΒΟΗΘΟΙ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ (αγώνες):
 1. ΠΑΣΑΛΗΣ (6)
 2. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (8)
 3. ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ  (6)
 4. ΡΗΓΑΣ (4)
 5. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ (4)
 6. ΑΛΒΑΝΟΣ (3)
 7. ΕΥΜΟΡΦΟΥΛΗΣ (3)
 8. ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ (3)
 9. ΑΓΓΙΔΗΣ (3)
10. ΑΓΑΠΙΔΗΣ (3)
11. ΠΟΝΤΙΚΕΡΗΣ (1)
12. ΜΑΝΙΟΣ (1)                                                 

                                 Γ.) ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ

                       1. ΜΠΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.  (Συνολικά 14 αγώνες:)
            11 αγώνες:   Super League
             3 αγώνες:   Κύπελλο Ελλάδος

                       2. ΠΑΝΤΕΛΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Συνολικά 12 αγώνες:)
              6 αγώνες:  Football League
              1 αγώνα:   Κύπελλο Ελλάδος
              2 αγώνες:  Δ΄ Εθνική
              1 αγώνα:    Κ-20
                2 αγώνες:     Μπαράζ ΕΠΣ για Γ΄ Εθνική



                      3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  (Συνολικά 8 αγώνες:)
               2 αγώνες:  Football League2
               4 αγώνες:  Δ΄ Εθνική
               1 αγώνα:    Κ-20
                 1 αγώνα:     Μπαράζ ΕΠΣ για Γ΄ Εθνική

                      4.  ΔΡΟΣΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ (Συνολικά 12 αγώνες:)
                2 αγώνες:  Football League 2
                1 αγώνα:   Κύπελλο Ελλάδος
                5 αγώνες:  Δ΄ Εθνική
                3 αγώνα:    Κ-20
                  1 αγώνα:     Μπαράζ ΕΠΣ για Γ΄ Εθνική

                       5. ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (Συνολικά 4 αγώνες:)
                 4 αγώνες: Δ΄ Εθνική

                       6. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ (Συνολικά 4 αγώνες:)
                  4 αγώνες: Δ΄ Εθνική