ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Κώστας Ευθυμιάδης: «Ο Άρης δεν είναι καφενείο»

Ο ΛΑΚΚΩΜΑΤΙΩΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ

Σχεδόν ένα μήνας συμπληρώθηκε από την ημέρα που η διοίκηση του Δημήτρη Ηλιάδη ανέλαβε τα ηνία στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ και τα πρώτα δείγματα του τρόπου λειτουργίας είναι ορατά.

Ο Λακκωματιώτης Κώστας Ευθυμιάδης, αντιπρόεδρος της διοίκησης, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και ήταν ξεκάθαρος ως προς αυτή την κατεύθυνση. «Ο Άρης δεν είναι καφενείο όπως πριν…», είπε χαρακτηριστικά ενώ αναφέρθηκε και στην βραδιά της ΚΜΑ το βράδυ της Δευτέρας, λέγοντας: «Είναι ένας τρόπος επικοινωνίας με τον κόσμο του Άρη. Σιγά σιγά και με σταθερά βήματα θα πρέπει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη του Αρειανού κόσμου. Σε αυτά τα πλαίσια συναποφασίσαμε να κάνουμε τον βηματισμό αυτόν για να ενημερώνονται οι πάντες. Παλιά υπήρχε ομερτά στον Άρη». Για το θέμα του επενδυτή, υποστήριξε: «Η απάντηση που δώσαμε και στον κόσμο σε αυτό το ερώτημα είναι αυτονόητη. Δεν μας προσέγγισε κανείς. Στην συγκεκριμένη πρόταση (της Doyen) η ΚΜΑ έστειλε έγγραφο για να κοινοποιήσει ότι ?είμαστε εδώ?, ωστόσο δεν έλαβε ποτέ καμία απάντηση, συν ότι και ο εκπρόσωπος της εταιρίας διέψευσε την ανάμιξη με τον Άρη. Αν δεν υπάρχει κάτι υπαρκτό, λοιπόν, δεν μπορούμε να μιλάμε για αερολογίες.

Πολλά χρόνια τώρα τα προβλήματα του Άρη λύνονται στα ραδιόφωνα και στα καφενεία. Αυτό θα σταματήσει. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι ως ΠΑΕ και ΚΜΑ να το σταματήσουμε. Είμαστε αυστηροί σε αυτό και ό,τι είναι να βγει για τον Άρη θα βγαίνει επίσημα από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ. Θέλει σοβαρότητα και σωστή αντιμετώπιση των θεμάτων. Αντιμετωπίζουμε προς όφελος του Άρη τα προβλήματα.

Οι συζητήσεις που γίνονται στα Μέσα βλάπτουν τον Άρη. Δεν αφήνουν συγκεκριμένες συμφωνίες για το 99 να προχωρήσουνε κι εμείς είμαστε αποφασισμένοι να το κλείσουμε το θέμα θετικά». Όταν ρωτήθηκε για τον Γιαννιώτα, η απάντηση που έδωσε ήταν: «δεν υπάρχει κάτι. Όταν έχουμε θα το ανακοινώσουμε», για να καταλήξει λέγοντας ότι: «αν βγαίνει κάτι προς τα έξω χωρίς να το έχουμε ανακοινώσει εμείς, θα χαλάει αυτόματα από εμάς, είτε πρόκειται για μεταγραφή είτε όχι!».

Το 10% του Γιαννιώτα στο M. Αλέξανδρο Νεοχωρίου Χαλκιδικής!!!!!

Το 10% του Γιαννιώτα στο Νεοχώρι
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ

Χορηγός στην  ομάδα του χωριού του γίνεται ο Γιάννης Γιαννιώτας, παίρνοντας μεταγραφή στη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, τροφεία από την επικείμενη μετακίνηση δεν δικαιούται μόνο η ομάδα που ανέδειξε τον παίκτη, δηλαδή ο Αρης, αλλά και ο Μ. Αλέξανδρος Νεοχωρίου, στον οποίο ως παιδί ο Γιαννιώτας, έκανε τα πρώτα του βήματα στο χόρτο, βγάζοντας αθλητικό δελτίο.
Το ποσοστό που προβλέπεται για τον ερασιτεχνικό σύλλογο της Χαλκιδικής, ανέρχεται στο 10% επί των τροφείων και όχι επί του συνολικού κόστους της μεταγραφής, επομένως ο πρώτος δικαιούχος, έχει ήδη βρεθεί!
Παρά ταύτα, αυτό που προβληματίζει δεν είναι τα χρήματα που θα πάρουν οι Χαλκιδικιώτες, αλλά η τμηματική καταβολή του ποσού από τους Γερμανούς, οι οποίοι έχουν τη ευχέρεια να εξοφλήσουν τον Αρη σε βάθος δύο ετών, δίνοντας απλά προκαταβολή με τις υπογραφές. Οι κίτρινοι υπολογίζουν στα χρήματα της μεταγραφής του Γιαννιώτα και δεν αποκλείεται να επιδιώξουν «κούρεμα» του συνολικού τιμήματος με αντάλλαγμα την εφάπαξ καταβολή.
Υπενθυμίζεται πως οι μέχρις στιγμής πληροφορίες, ανεβάζουν το ποσό της μεταπήδησης του παίκτη στο Ντίσελντορφ, στις 450 χιλιάδες ευρώ.