ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΣΕ 2 VIDEO OI ΓΚΟΛΑΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΛΑΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

                  VIDEO: ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΛΑΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ (2012-13)


                 VIDEO: ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΛΑΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ (2011-12)

O ΛΑΚΚΩΜΑΤΙΩΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ:«Στόχος μας το νοικοκύρεμα»




Νοικοκύρεμα στην ΠΑΕ Άρης υποσχέθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» ο Λακκωματιώτης αντιπρόεδρος του νέου διοικητικού συμβουλίου, Κώστας Ευθυμιάδης, ο οποίος θα είναι και ο συνδετικός κρίκος της διοίκησης με το αγωνιστικό τμήμα.
Δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι για το θέμα προπονητή, αφήνοντας να εννοηθεί μόνο ότι θα κλείσει οριστικά και θα ανακοινωθεί το όνομα μέχρι την Παρασκευή.

«Το μότο μας σαν διοίκηση από την αρχή ήταν: έργα και νοικοκύρεμα, όχι λόγια», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Το όραμα του απλού Αρειανού είναι να νοικοκυρευτεί ο σύλλογος. Καθημερινά αφουγκράζομαι το τι θέλει ο κόσμος της ομάδας. Θέλει, λοιπόν, καθημερινή προσπάθεια απ? όλες τις συντεταγμένες πλευρές του Άρη για να κερδηθεί η εμπιστοσύνη του κόσμου με όλα τα θεσμοθετημένα όργανα. Αυτό βέβαια δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη».

Για τους στόχους και τις προτεραιότητες, είπε: «το νοικοκύρεμα της ΠΑΕ και η υπαγωγή στο άρθρο 99, για να μπορέσει να ανοίξει και η πόρτα για έναν επενδυτή. Χωρίς να νοικοκυρέψουμε το σπίτι μας, ποιος θα μπει μέσα;».

Για το αγωνιστικό κομμάτι και το θέμα του προπονητή, απάντησε: «Δεν είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε κάτι. Όλα τα επεξεργαζόμαστε και σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε επίσημα τις συμφωνίες μας. Εντός της εβδομάδας το θέμα προπονητή, πάντως, θα έχει λήξη και έπειτα του τεχνικού διευθυντή. Άλλωστε, αυτοί θα είναι που θα κάνουν τις επιλογές και αυτοί που θα έχουν την ευθύνη».

Για την συνάντηση της ΠΑΕ με την ΚΜΑ, τόνισε: «Αυτό που έγινε συμβαίνει για πρώτη φορά. Είναι κοινή σύσκεψη δύο εκλεγμένων διοικήσεων. Βάλαμε κάτω κάποια δεδομένα που θα αφορούν την συνεργασία μας σε όλα τα επίπεδα. Ο Άρης δεν πάσχει από θεσμοθετημένα όργανα, πάσχει από ανθρώπους που καλούνται να πράξουν τους ελεγκτικούς μηχανισμούς», ενώ για το πόρισμα του ελέγχου από την ΝΕΧΙΑ, απάντησε: «το πόρισμα θα το έχουμε στα χέρια μας μέχρι τις 15 Ιουνίου».