ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

O ΛΑΚΚΩΜΑΤΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑΔΗ.

Ανακοίνωσε χορηγούς 1,4 εκ ευρώ ετησίως ο Ηλιάδης!
ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Τις εντυπώσεις κέρδισε ο Δημήτρης Ηλιάδης με τις τοποθετήσεις του καθώς επεσήμανε ότι έχει εξασφαλίσει ήδη συμφωνίες 1,4 εκ ευρώ με μεγάλες εταιρίες (Samsung Hellas, Melissa κ.α.), σημείωσε ότι θέλει το 51% των μετοχών μέσω ΑΜΚ και κατέθεσε και προτάσεις για την ΚΜΑ. Ονόμασε και τους συνεργάτες του. O Δημήτρης  Ηλιάδης κέρδισε τις εντυπώσεις στην τοποθέτησή του.

"Φίλοι Συναρειανοί, αγαπητά μέλη της ΚΜΑ καλησπέρα σας.
Σας ανακοινώνω τους συνεργάτες μου οι οποίοι είναι άτομα με ισχυρή προσωπικότητα και όλοι καταξιωμένα μέλη  στον χώρο τους και ΚΥΡΙΩΣ έχουν στην καρδιά τους τον ΑΡΗ:
 Αθανάσιος Ε.  Αθανασιάδης (επιχειρηματίας ιδιοκτήτης της εταιρείας έτοιμου σκυροδέματος  Αλφα Μπετόν)

Πολυδεύκης Γκουρλάκης (ιδοκτήτης εταιρείας μαρμάρων)

Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης  (Πολιτικός Μηχανικός, π. Αντιπρόεδρος Α.Σ. ΑΡΗΣ)

Μάριος Ευθυμιόπουλος (Ακαδημαϊκός Ειδικός σε θέματα στρατηγικής, πρόεδρος του Strategy International)

Σταύρος Ζαχαρέλης (Βιοτέχνης, πρόεδρος ΚΕΚ  της ΓΣΕΒΕΕ, μελος ΔΣ ΒΕΘ (βιοτεχνικου επιμελητηριου Θεσσαλονικης)
" "Φίλοι Συναρειανοί, αγαπητά μέλη της ΚΜΑ.
Είμαι ο Δημήτρης Ηλιάδης. Για τους νεώτερους θα ήθελα να πω κάποια πράγματα για το παρελθόν μου στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Ασχολήθηκα με τα διοικητικά της ΠΑΕ από το1985 μέχρι το καλοκαίρι του 1993. Πέρασα απ’ όλα τα αξιώματα του ποδοσφαιρικού τμήματος (έφορος, γ. αρχηγός, αντιπρόεδρος) και ολοκλήρωσα τον κύκλο μου στα διοικητικά ως πρόεδρος το χρονικό διάστημα από τον Δεκέμβριο του 1991 μέχρι το καλοκαίρι του 1993. Σ’ αυτό το διάστημα δεν κατείχα έμμισθη θέση στην ΠΑΕ και η πρώτη μου ουσιαστική οικονομική συνεισφορά έγινε τον πρώτο χρόνο της θητείας μου ως μέλος της διοίκησης καταβάλλοντας ένα σεβαστό ποσό  για την ανανέωση του συμβολαίου του Ντίνου Κούη.

Το 1997 αναγκάστηκα για προσωπικούς επαγγελματικούς λόγους να μετοικίσω στο Λ. Αντζελες όπου δημιούργησα την Marble Expo μία εταιρεία που ασχολείται μαζί με τις θυγατρικές της με εισαγωγές και εξαγωγές μαρμάρων, τις κατασκευές και το διεθνές εμπόριο. Στον κύκλο εργασιών της εταιρείας ανήκουν σημαντικά κατασκευαστικά έργα στο Λ. Αντζελες και στις αναπτυσσόμενες χώρες της Αραβίας.

Κυρίες και Κύριοι, η απόφαση μου για την ανάμειξη μου στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ήταν προϊόν των όσων βίωσε η αγαπημένη μας ομάδα την τελευταία αγωνιστική περίοδο η οποία πλήρωσε τα όσα προηγήθηκαν τα τελευταία εννέα χρόνια.

Δεν έχω στόχο να αντιπαρατεθώ με κανέναν γιατί δεν αισθάνομαι ότι διεκδικώ το «χρυσόμαλλο δέρας». Καταθέτω τη διάθεση μου για προσφορά με τεχνοκρατική αντίληψη παντρεμένη με εμπειρία και οικονομικό μαξιλάρι για τα δύσκολα.

Η διοικητική μου εμπειρία με δίδαξε ότι το χειρότερο δηλητήριο για έναν παράγοντα, ανεξαρτήτως με τους χειρισμούς που έχει κάνει για την ομάδα, είναι η πλήρης απαξίωση του. Δεν αμφισβητώ την πιθανή δολιότητα και την ιδιοτέλεια ορισμένων, αλλά ακόμη κι αυτοί έχουν βάλει ένα λιθαράκι στην ιστορία του ΑΡΗ.

Θεωρώ έγκλημα την απαξίωση των ισχυρά οικονομικά διοικητικών παραγόντων του ΑΡΗ που βοήθησαν την ομάδα, κυρίως, τις δεκαετίες του ’70, του ’80 και του ’90. Και εκτιμώ ότι αυτή η προσπάθεια ήταν κομμάτι ενός ευρύτερου σχεδίου που είχε ως τελικό στόχο τον έλεγχο της ΠΑΕ από άτομα που έγιναν γνωστά με ΟΠΑΔΙΚΟ  ρόλο τον οποίο τελικώς καπηλεύτηκαν.

Φωνάζω παρών στις διοικητικές εξελίξεις αισθανόμενος δυνατός να δημιουργήσω μαζί με τους συνεργάτες μου έναν ΑΡΗ αγωνιστικά αξιόπιστο και αξιοπρεπή με διαφανείς διαδικασίες. Εναν ΑΡΗ Που θα βαδίζει το δρόμο της εξυγίανσης ως ομότιμος συνομιλητής των ισχυρών του πρωταθλήματος και όχι ως επαίτης και φτωχός συγγενής.
Λένε ότι η μελάνη της σκέψης των αγνών φιλάθλων είναι η ασθενεστέρα των μελανών. Απευθύνομαι σ’ όλους εσάς που σας θεωρώ μαζί με τις χιλιάδες ακόμη εκείνες των ΑΡΕΙΑΝΩΝ που δεν βρίσκονται για κάποιους λόγους κοντά μας την μεγάλη προίκα του Συλλόγου, με καθαρές κουβέντες και κοιτάζοντας σας στα μάτια.

Εκτιμώ ότι έχετε ισχυρή μνήμη και θυμάστε πριν από 12 μήνες την ίδια εποχή τι βίωνε ο ΑΡΗΣ. Την αναγκαστική διοικούσα επιτροπή στην οποία συμμετείχε και ο σημερινός πρόεδρος της ΚΜΑ κ. Στεφανίδης και το ξεκίνημα της χρονιάς με 30.000 ευρώ που μαζεύτηκαν στο παραπέντε. Και αναφέρομαι σ’ αυτά γιατί οι λαϊκισμοί μοιάζουν με χρυσόσκονη η οποία φεύγει με το πρώτο φύσημα του αέρα και ο βασιλιάς μένει γυμνός.

Δε θα λαϊκίσω προκειμένου να κερδίσω την εμπιστοσύνη σας. Θα σας μιλήσω ρεαλιστικά και θα σας υποσχεθώ μόνο πράγματα τα οποία μπορώ μαζί με τους συνεργάτες μου να τα κάνουμε.

ΣΥΝΑΡΕΙΑΝΟΙ δεν επενδύω το πολιτικό μου και το επαγγελματικό μου μέλλον μέσα από την εμπλοκή μου στα διοικητικά και δεν έχω κόψει από τις εταιρείες μου ούτε ένα τιμολόγιο στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Αγωνιώ για το μέλλον του ΑΡΗ, ο σύλλογος είναι το πάθος μου και δε θεωρώ την ιστορική μας ομάδα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.

Δεν διαπλέκομαι με παρεούλες που θεωρούν ότι τους ανήκει ο ΑΡΗΣ, δε χρέωσα το ταμείο του ΑΡΗ όσα χρόνια διοίκησα, ούτε με μία δραχμή. Αντιθέτως έβαλα στο ταμείο του 100 εκατομμύρια δραχμές ποσό ιδιαιτέρως σημαντικό για την εποχή εκείνη το οποίο αυξήθηκε με την συνεισφορά των τότε συνεργατών μου. 

Ανέλαβα πρόεδρος γιατί η ομάδα βρισκόταν σε αδιέξοδο, τίμησα τον ρόλο μου βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη και πλήρωσα την εσωστρέφεια μας που αποτελεί πληγή για την ιστορική μας ομάδα.

Και επειδή μ’ αρέσουν οι καθαρές κουβέντες θα σας πω τα εξής: Στη θητεία μου συνέβησαν δύο γεγονότα τα οποία οι λασπολόγοι, επαγγελματίες «παράγοντες», τα έχουν κάνει σημαία πιστεύοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα με θίξουν. Το πρώτο είναι η μεταγραφή του Βασίλη Δημητριάδη στην ΑΕΚ. Ηταν μία ωφέλιμη για τον σύλλογο πράξη η οποία πάρθηκε για οικονομικούς και συναισθηματικούς λόγους καθώς δεν θέλαμε να σταθούμε εμπόδιο στην εξέλιξη του ποδοσφαιριστή.

Το αντάλλαγμα ήταν περίπου 1ΟΟ εκ. δρχ. τη στιγμή που ο Καραπιάλης την ίδια εποχή, εάν δεν κάνω λάθος πουλήθηκε περίπου με το ίδιο ποσό από τη Λάρισα στον Ολυμπιακό. Από τα χρήματα της μεταγραφής η διοίκηση μας πήρε μόνο τα 30 εκ. ενώ τις υπόλοιπες δόσεις τις εισέπραξαν οι διοικήσεις που ακολούθησαν.

Το δεύτερο: Εκείνη την εποχή με προσωπικές μου πιέσεις σε πολιτικούς εγκρίθηκε ποσό 30 εκ. δρχ. για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα του Χαριλάου. Τα χρήματα πιστώθηκαν στο ταμείο του ερασιτέχνη σε συνεργασία με τον οποίο κάναμε το έργο και απέδωσε λογαριασμό στη ΓΓΑ. Δεν υπήρξε τίποτε μεμπτό και απόδειξη αυτού, εκτός των άλλων, είναι ότι πήρα με τη λήξη της θητείας μου απαλλαγή από τους μετόχους για την οικονομική χρήση που διοικήσαμε. Ο θόρυβος που δημιουργήθηκε ξεκίνησε από  άτομο του οπαδικού συστήματος της εποχής και μετέπειτα πρόεδρο της ΚΑΕ ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης εταιρείας που αναλάμβανε παρόμοια έργα και έμεινε έξω από την κατασκευή.

Κυρίες και Κύριοι ο ΑΡΗΣ χάρις στην αγάπη του κόσμου του είναι πολύ μεγάλος ακόμη κι όταν παλεύει για την σωτηρία του κι αυτό φάνηκε τη χρονιά που πέρασε. Κάποιοι όμως καπηλεύτηκαν την αγάπη σας για τον ΑΡΗ, σας είπαν ψέματα  και πρόδωσαν την εμπιστοσύνη σας.

Ο ΑΡΗΣ δεν έχει ανάγκη από αρειανοφροσύνη, λαϊκισμούς και ψευτιές. Εχει ανάγκη από διαφάνεια, καθαρές λύσεις και κυρίως από χειρισμούς  και πρωτοβουλίες που θα αυξήσουν τα προβλεπόμενα έσοδα.

Κύριοι και Κυρίες από την πρώτη ημέρα που δημοσιοποίησα την απόφαση μου να εμπλακώ στα διοικητικά, δέχτηκα διάφορες κρούσεις από ανθρώπους που υποστήριζαν ότι εκπροσωπούσαν υποψήφιους επενδυτές για τον ΑΡΗ. Το αισθητήριο μου και η έρευνα που έκανα με οδήγησαν το συμπέρασμα ότι οι προτάσεις ήταν πολύ καλές για να είναι αληθινές. Αυτός είναι και ο λόγος που τις απέρριψα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ο ΑΡΗΣ από εδώ και στο εξής δεν θα πρέπει να είναι ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ κάθε λογής καιροσκόπων και τυχοδιωκτών.
Παρόμοιες λύσεις, πομπώδεις που θα προκαλούσαν ενθουσιασμό, αλλά θα ήταν χωρίς ουσία θα μπορούσα να σας καταθέσω κι εγώ αρκετές, αλλά η συνείδηση μου δεν μου επιτρέπει να «παίξω» με την αγάπη που έχετε για τον ΑΡΗ και το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας.

Κλείνοντας σας λέω ότι κάνω ένα συμβόλαιο τιμής μαζί σας για την επόμενη ημέρα του ΑΡΗ. Για μία ομάδα δυνατή που θα σας κάνει υπερήφανους, αλλά συγχρόνως θα είμαι πρόθυμος ανεξαρτήτως με την επένδυση που θα έχω κάνει μέχρι τότε να ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ σε οποιονδήποτε επενδυτή θα παρουσιαστεί στο μέλλον και αποδεδειγμένα είναι οικονομικά πανίσχυρος.


ΠΡΟΤΕΙΝΩ
• Να προκύψει διοίκηση Πρωτοδικείου με μέλη που θα εκλεγούν με ψήφο και θα γίνουν τακτική διοίκηση όταν θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της υπαγωγής στο άρθρο 99.

• Να τιμωρηθούν οι επίορκοι παράγοντες εάν προκύψουν ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος τους μετά τον έλεγχο της NEXIA.

Το επιθυμητό θα ήταν να περιμένουμε το πόρισμα καθώς ελεγχόμενος είναι και ο κ. Σκόρδας, αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν θέματα της ποδοσφαιρικής ομάδας που απαιτούν άμεση λύση επιβάλλεται οι εκλογές να γίνουν το Σάββατο. Εάν προκύψουν στοιχεία ενοχής και έχει εκλεγεί θεωρώ αυτονόητο ότι θα παραιτηθεί. Μετά το πόρισμα επιβάλλεται να γίνει έκτακτη συνέλευση με κύριο θέμα τα αποτελέσματα του πορίσματος.

• ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ότι στο τέλος αυτής της διοικητικής μου εμπλοκής μπαίνει ως στόχος η εξαγορά της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με συνεργάτες μου που βρίσκονται εντός και εκτός Ελλάδας και για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να αποκαλύψω προς το παρόν τα ονόματα και την ιδιότητα τους. Βεβαίως μπαίνει κι ένα σημαντικό θέμα για το ύψος της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου η οποία θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από  5 εκ. ώστε ο υποψήφιος επενδυτής να μπορέσει να αγοράσει τουλάχιστον το 51% του μετοχικού κεφαλαίου.

• Από τη φύση μου είμαι πρακτικός άνθρωπος. Δεν μου αρέσουν οι υποσχέσεις αλλά οι πράξεις. Ετσι λειτούργησα στην προηγούμενη μου θητεία και απέδειξα την οικονομική μου δυναμική με πράξεις. Για ευνόητους λόγους είναι επικίνδυνη οποιαδήποτε αναφορά σε οικονομικά μεγέθη. Θα ακολουθήσω το πλάνο εξυγίανσης με την εφαρμογή του άρθρου 99 σύμφωνα με τις υποδείξεις του νομικού επιτελείου. Αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί το περασμένο καλοκαίρι δήλωσα ξεκάθαρα ότι η υπαγωγή στο άρθρο είναι η μοναδική λύση για την εξυγίανση της ΠΑΕ. Τότε κάποιοι με λοιδόρησαν και βιάστηκαν να μιλήσουν για ανέξοδη διαφήμιση. Το ότι βρίσκομαι εδώ τους διαψεύδει.

• Σας ανακοινώνω ότι έχω υποστηρικτές στην προσπάθεια μου την εταιρεία «Μέλλισα» της οικογενείας Νίκου Μουζάκη που είναι προσωπικός μου φίλος,  τη  Samsung Ελλάδος, τη USX,  την Ναυτιλιακή Οptima, τη Viper Energy  και την Solar cell tehnology με τις οποίες έχουμε έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία για ετήσιο χορηγικό πρόγραμμα που ξεπερνάει το 1,4 εκ. ευρώ.

*Οσον αφορά το αγωνιστικό  δεν είμαστε γυμνοί. Εχουμε κάνει το πλάνο, έχουμε κάνει συζητήσεις, αλλά θα ήταν ερασιτεχνικό να πω οτιδήποτε δημοσίως χωρίς πρώτα να έχουμε πάρει την εντολή να διοικήσω την ΠΑΕ.

ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ότι στις υποδομές, το αγωνιστικό και το οργανωτικό-διοικητικό θα λειτουργήσουμε με επιστημονικά καταρτισμένα άτομα, και με άτομα που έχουν ισχυρά βιογραφικά τα οποία θα επιλεγούν χωρίς συναισθηματισμούς. Στοχεύουμε όλα τα τμήματα υποδομών να αποτελέσουν κύτταρο παραγωγής  ποδοσφαιριστών  ικανούς να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα. Θα υπάρξει επανασχεδιασμός και θα επενδύσουμε αρκετά στο κομμάτι αυτό.

• Θα γιορτάσουμε σε συνεργασία με τον Α.Σ και την ΚΜΑ με ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά τα 100 χρόνια του Συλλόγου. Εγκαίρως θα ενημερωθείτε λεπτομερώς για όλο το σχεδιασμό. Θα είναι μία γιορτή αντάξια της λάμψης του συλλόγου με βασική επιδίωξη φιλικό αγώνα με τη Ντόρτμουντ

ΣΥΝΑΡΕΙΑΝΟΙ έχω πληρώσει ακριβά το αγροτικό μου στα διοικητικά, σε αντίθεση με άλλους που είτε πληρώθηκαν, είτε διαχειρίστηκαν τα έσοδα της ΠΑΕ. Διοίκησα σε εποχές που η κατοχή υψηλών διοικητικών θέσεων στον ΑΡΗ αποτελούσε από μόνη της απόδειξη ισχυρής οικονομικής θέσης των παραγόντων σε αντίθεση με τα τελευταία 10 χρόνια που οι διοικητικοί τίτλοι αποκτώνται με άλλα τυπικά προσόντα.

Ωραίες είναι οι προτάσεις πυροτέχνημα, αλλά γρήγορα σβήνουν. Μπορώ να σας υποσχεθώ πολλά, αλλά να αποδειχθούν λόγια του αέρα. Δεν θα ακολουθήσω την πολιτική των ανθρώπων που διοίκησαν στο παρελθόν και διασπάθισαν τα έσοδα του ΑΡΗ με αποτέλεσμα να έχει 32 εκ. χρέη και να κινδυνεύει με αφανισμό.

ΘΕΩΡΩ ΕΥΤΎΧΗΜΑ το άνοιγμα της διαδικασίας για το 99 αλλά η διαδικασία έχει δρόμο ακόμη και θα χρειαστεί ρευστότητα για την επίτευξη καλών συμφωνιών. Με τη διαχείριση απλώς των εσόδων αποδυναμώνεται το μπάτζετ για την ποδοσφαιρική ομάδα γεγονός που μπορεί να αποβεί οδυνηρό.

ΣΥΝΑΡΕΙΑΝΟΙ έχω ακόμη μία ρεαλιστική πρόταση, καθώς διαπιστώνω διάθεση από την ΚΜΑ να παίξει το ρόλο του ελεγκτή.

Προκειμένου ο Αρης να μην κινδυνεύει από ύποπτους και απροσδιορίστου προελεύσεως και στοχεύσεων επενδυτές η ΚΜΑ να κάνει επανεκκίνηση να αναθεωρήσει τον ρόλο της και να συγκεντρώσει το ποσό που απαιτείται για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ετσι θα παίζει ουσιαστικά και τυπικά τον ρόλο του μεγαλομετόχου. Ο μεγαλομέτοχος κύριοι δεν παίζει απλώς τον ρόλο του ελεγκτή αλλά είναι αυτός που κρατάει το οικονομικό βάρος της ομάδας. Προτείνω ως εναλλακτική μέλη με συμμετοχή στην ΚΜΑ με 20.000 και 10.000 ευρώ ετησίως  τα οποία θα έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι και μέλη των 100 ευρώ που θα έχουν το δικαίωμα μόνο του εκλέγειν.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η σκέψη μας είναι να έχουμε αμφίδρομη σχέση συνεργασίας σε υγειές πλαίσιο με την ΚΜΑ με στόχο την θωράκιση του ΑΡΗ.

Τέλος απευθύνω για ακόμη μία φορά ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΗ, που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα σ’ όλη τη φετινή χρονιά μέχρι το τέλος, χωρίς να δειλιάσουν ούτε μία στιγμή. Μ’ αυτό τον κόσμο ο ΑΡΗΣ δικαιούται να στοχεύει μόνο ψηλά .

 

Τα σενάρια ανόδου για τον Ηρακλή!!


Μετά και την σημερινή ήττα του Ηρακλή από τον Ολυμπιακό Βολου (1-0) η νίκη με τον Παναιτωλικό είναι μονόδρομος.
Οι κυανόλευκοι δεν έχουν χάσει ακόμα τις ελπίδες τους για άνοδο ωστόσο βασική προϋπόθεση είναι να κάνουν το αυτονόητο στο Καυτατζόγλειο την τελευταία αγωνιστική, και να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Υπενθυμίζεται ότι το ταβάνι του Ηρακλή ακόμα και μέ νίκη είναι οι 74 βαθμοί. Αναλυτικά τα σενάρια που οδηγούν τον Ηρακλή απευθείας στην Σουπερλιγκ
1ο Σενάριο:
Να έρθει ισοπαλία στην αναμέτρηση της Καλλονής με τον Ολυμπιακό Βόλου γεγονός που σημαίνει ότι ο Ηρακλής με νίκη θα βρίσκεται ότι και να γίνει μέσα στην πρώτη τριάδα.
2ο Σενάριο:
Να μην νικήσει ο Εργοτέλης γεγονός που σημαίνει ότι οι κυανόλευκοι με νίκη θα βρίσκονται στην τριάδα.
3ο Σενάριο:
Να μην νικήσει ο Απόλλων Σμύρνης την Παναχαϊκή και αυτόματα ο Ηρακλής με νίκη θα σφραγίσει εισιτήριο για άνοδο!!!

Ένας Έλληνας στην Ντόρτμουντ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ  ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ!!!!!!!!!!!!!!!
Παίκτης της Ντόρτμουντ είναι και επίσημα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος! Την Πέμπτη υπέγραψε το νέο πενταετές συμβόλαιό του με τους Βεστφαλούς, με το κόστος της μεταγραφής να... αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ!

Ο διεθνής στόπερ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις την Πέμπτη και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με την Ντόρτμουντ.

Οι φιναλίστ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ… τίναξαν την μπάνκα στον αέρα για τον «Sokratis», αφού θα δώσουν στην Βέρντερ Βρέμης περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ! Τα 7,5 στο… χέρι άμεσα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", ακόμη 1 εφόσον του χρόνου ο σύλλογος βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ (κάτι που φαντάζει άκρως φυσιολογικό), ενώ ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί το καλοκαίρι φιλικός αγώνας, με τα έσοδα να πηγαίνουν στους «πράσινους».

Βέβαια, το deal είναι εξαιρετικό και για τον ίδιο τον Παπασταθόπουλο. Ο Έλληνας αμυντικός θα λαμβάνει «καθαρά» 1,5 εκατομμύριο ευρώ για κάθε χρόνο του νέου συμβολαίου του, ενώ πολύ πιθανό είναι να ξεπεράσει και τα δύο, ανάλογα με τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Η πρόταση που είχε στα χέρια του ο παίκτης από την Μπάγερ Λεβερκούζεν ήταν οικονομικά καλύτερη (περίπου 1,8 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο), ωστόσο επιθυμία του ήταν να αγωνιστεί στην Ντόρτμουντ, κάτι που έγινε και πράξη τελικά!

Την Παρασκευή αναμένεται να γίνει η επίσημη παρουσίασή του, μια μέρα πριν τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για τους Βεστφαλούς.