ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:30 Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ.



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

        Καλούνται τα Μέλη του Α.Σ. ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ να παρευρεθούν στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας που θα διεξαχθεί την    ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΪΟΥ 2013 και ώρα 18:30 μ.μ. στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ  με θέματα:
◘      Ετήσιος Απολογισμός πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου περιόδου ΙΟΥΝΙΟΥ 2012- ΜΑΪΟΣ 2013
◘      Έγκριση οικονομικού απολογισμού έτους 2012-13 και προϋπολογισμού έτους 2013-14.
◘      Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
◘      Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και  εξελεγκτικής επιτροπής.
        Η παρουσία ολων των μελών του ΔΙΓΕΝΗ κρίνεται απαραίτητη λόγω της συμμετοχής της ομάδας μας τη νέα χρονιά στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.
        Σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΪΟΥ την ιδια ώρα και στον ιδιο χώρο.

                                        Για το Δ.Σ. του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ
                                -Ο-                                                                                   -Η-
          Πρόεδρος
 Γενική Γραμματέας



       ΡΟΥΖΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
  MΠΟΥΝΤΟΥΡΙΔΟΥ ΣΟΥΖΑΝΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΔΙΓΕΝΗ

     
       ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Α.Σ.ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ
           ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΗΓ. ΧΡΟΝΙΑΣ

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ      2012-2013

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:30 μ.μ. ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ ΑΠΑΡΤΙΑ ΜΕΛΩΝ Η ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΙΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ: Έβαλε φρένο στην πώληση Κλάους με 1,5 εκ.!!!!!


 Η άρνηση του Σαββίδη να δώσει το "οκ" για την παραχώρηση του πρώτου σκόρερ του ΠΑΟΚ σε γερμανική ομάδα!!!
 

Ο Ιβάν Σαββίδης αρνήθηκε πρόταση ύψους 1,5 εκ. ευρώ για την πώληση του Λακκωματιώτη διεθνή επιθετικού του ΠΑΟΚ Αθανασιάδη σε γερμανική ομάδα, σύμφωνα με ρεπορτάζ των ΣΠΟΡ. Στο εν λόγω κείμενο αναφέρεται: "...Πρόσφατα κατατέθηκε συγκεκριμένη πρόταση ατη διοίκηση του ΠΑΟΚ από εκπροσώπους γερμανικής ομάδας. Το όνομα της οποίας προς το παρόν δεν αποκαλύπτεται. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατατέθηκε στην διοίκηση του ΠΑΟΚ η εξής πρόταση. Να πωληθεί ο Κλάους σε γερμανική ομάδα και οι συζητήσεις για την πώληση του παίκτη να ξεκινήσουν από μία βάση της τάξης του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Οι εκπρόσωποι της ξένης ομάδας στις επαφές που είχαν με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανέβει περισσότερο η πρόταση προς τον Δικέφαλο, αρκεί να συζητούσαν το ενδεχόμενο πώλησης οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ. Η συζήτηση έγινε, όμως οι εκπρόσωποι του Δικέφαλου αρνήθηκαν κατηγορηματικά κάθε διαπραγμάτευση με το ποσό που προαναφέρθηκε. Μάλιστα ενημέρωσαν τον Σαββίδη για το ενδιαφέρον ξένης ομάδας και ο μεγαλομέτοχος σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πηγές, έβαλε "πάγο" σε οποιαδήποτε συζήτηση για το θέμα.Η πρόταση για τον Κλάους απορρίφθηκε όμως το θέμα αναμένεται να επανέλθει ξανά ατο προσκήνιο. Σύμφωνα με τις ίδιες "πηγές" οι εκπρόσωποι της γερμανικής ομάδας αναμένεται να επανέλθουν μετά τα πλέι οφ και να αυξήσουν την προσφορά τους ατον ΠΑΟΚ.Βέβαια το ζητούμενο είναι πόσο θα... "ανέβουν". Γιατί προφορικά τουλάχιστον, στον ΠΑΟΚ δεν συζητούν τη διαδικασία διαπραγμάτευσης, με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα. Εάν το ποσό της προσφοράς ανέλθει στη 2,5 εκατομμύρια ευρώ τότε το θέμα είναι πιθανό να επανέλθει στη προσκήνιο..."