ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ;;;

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

Στις εθνικές κατηγορίες επιστρέφει ο Μακεδονικός μετά από σχεδόν δύο χρόνια, καθώς με απόφαση της ΕΠΟ, και τη σύμφωνη γνώμη της FIFA, θα πάρει μέρος στη νέα Γ’ Εθνική.
Η ομάδα της Νεάπολης είχε τιμωρηθεί τον Οκτώβριο του 2011 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία με αποκλεισμό από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Δ’ Εθνική, που αγωνιζόταν τότε, αλλά και υποβιβασμό στα τοπικά, λόγω ανεξόφλητης οφειλής προς τον ποδοσφαιριστή Τσίπεφ. Έκτοτε, ξεκίνησε μια αλληλογραφία της Ελληνικής Ομοσπονδίας με τη FIFA, προκειμένου να μετριαστεί η ποινή, καθώς υπεύθυνη για το εν λόγω χρέος ήταν η τότε ΠΑΕ και όχι ο Ερασιτέχνης Μακεδονικός.
Αποτέλεσμα αυτής της επικοινωνίας ήταν τελικά η Παγκόσμια Ομοσπονδία να δεχτεί την επιστροφή του Μακεδονικού στις εθνικές κατηγορίες και άναψε το πράσινο φως για την συμμετοχή της ομάδας στη νέα Γ’ Εθνική, χωρίς αυτό να επηρεάζει τον τρόπο που θα ανέβουν οι υπόλοιπες ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΟΜΑ Ο ΤΕΟ ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ???

O ΤΕΟ ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Στην Ιταλική ΡΟΜΑ δοκιμάστηκε ο 16χρονος ποδοσφαιριστής του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ και αρχηγός της μικτής Νέων της ΕΠΣ Χαλκιδικής, ΤΕΟ ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ για μια εβδομάδα (απο 11 Απριλίου εως 19 Απριλίου) οπου άφησε άριστες εντυπώσεις στους ιθύνοντες της Ιταλικής ομάδας, και επιλέχθηκε ανάμεσα απο αρκετά ταλέντα για να συνεχίσει την καριέρα του στην ΡΟΜΑ!!!!
Ο ΤΕΟ ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟ Νο 17 (ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΤΩ) ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΡΟΜΑ!!!!