ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ 2-1 ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ
ΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ
 ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ  -  ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ    ( 2 - 1 )
Χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές και κυρίως σε όσους δεν έπαιξαν στους Αμπελόκηπους, έδωσε ο Κοσμίν Μπαρκαουάν στο φιλικό του Διγενή Λακκώματος , την Τετάρτη στο γήπεδο "ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ" στο Λάκκωμα με αντίπαλο τον πρωτοπόρο της Football League 2 Απόλλων Καλαμαριάς. Οι «ροσονέρι» έχασαν με 2-1 από την ομάδα της Χαλκιδικής, που πανηγυρίζει την άνοδο στη Football League 2. Για τους Πόντιους δεν έπαιξαν αρκετά βασικά στελέχη, που πήραν ανάσες ενόψει του αγώνα της άλλης Τετάρτης, με τον Αιγινιακό εντός έδρας ενω για τον Διγενή δεν αγωνίστηκε ο πρώτος σκόρερ ολης της Δ΄ Εθνικής Γιάννης Παπαποστόλου που ηταν τραυματίας οπως και για τον ιδιο λόγο δεν επαιξαν οι Δούμας, Γερομανώλης, Μπούρκας, Χατζηαναγνώστου, Παπαντωνίου και Πασούδης.
Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Κοσμίν Μπαρκαουάν είχε δυο δοκάρια, στο 20΄ με τον Δημητρακόπουλο και στο 35΄ με σέντρα σουτ του Γεωργιάδη. Στο 50΄ ο Διγενής με πλασέ του Άρη Μιχάλη έκανε το 1-0, ενώ στο 65΄ ο σπεσιαλίστας, Αντώνης Μανουσάκης, με χτύπημα φάουλ ισοφάρισε για τους «κοκκινόμαυρους» (1-1). Στο 87΄ ο Ανδρέας Γκατζογιάννης επίσης με χτύπημα φάουλ, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την ομάδα του Λακκώματος. Οι φιλοξενούμενοι πάντως είχαν ευκαιρίες για κάτι καλύτερο, με αποκορύφωμα το τετ α τετ του Χαλιμπάκη στο 30΄ (διπλή προσπάθεια, αρχικά στον αντίπαλο πορτιέρο και μετά άουτ) και του Κράββαρη στο 45΄ (ανάποδο ψαλίδι μόλις άουτ).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλεμτζής (Ρήγας - Καραϊσκος) της ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
  ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: (Κοσμίν Μπαρκαουάν)Ταχμαζίδης, Μπίκας, Γεωργιάδης, Σαραγιώτης, Πουτελέσης, Τσερκέζης, Γιαλετζής, Μανώλη, Χρυσοχοϊδης, Βιτλής, Δημητρακόπουλος. Έπαιξαν και οι Σαρβανίδης, Γκατζογιάννης, Μιχάλης, Τσαμασλίδης, Τσακίρης, Στασινόπουλος, Κατσόγλου, Γκορτζής, Ιατρίδης, Κωστικίδης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ:(Ανδρέας Παντζιαράς) Κουμής, Σακκάς, Αλμπάνης, Μ. Λουϊζίδης, Κώτσιας, Μανουσάκης, Καλαϊτζίδης, Χαλιμπάκης, Πολιανίδης, Μυλώσης, Κράββαρης. Αγωνίστηκαν και οι Λόλας, Τσεμεκίδης, Χ. Λουϊζίδης, Ηρακλής, Κασίδης.

O ΣΗΜΑΙΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΑΡΝΑΙΑ- ΣΤΡΑΤΩΝΙ)


 Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013   Ώρα : 16:30
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ - ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ
ΓΗΠΕΔΟ: Ορμύλιας
ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Σημαιάκης Απόστολος
Α΄ΒΟΗΘΟΣ: Πασαλής Χαράλαμπος
Β΄ΒΟΗΘΟΣ: Παπανικολάου Αναστάσιος
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δραγάτης Δημήτριος