ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Αναντικατάστατος παντού!!!!!!!

Στο παιχνίδι που δίνει η Ελλάδα στην Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Αβραάμ Παπαδόπουλο και αυτή η κίνηση του Πορτογάλου τεχνικού σίγουρα δείχνει πολλά...

Τελευταία του συμμετοχή με τον αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν στο ματς με την Πολωνία, στο Euro 2012, όταν και είχε τραυματιστεί και έμεινε εκτός δράσης για 7 μήνες περίπου (ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού). Ωστόσο, ο Παπαδόπουλος πλέον είναι καλά και ο Πορτογάλος κόουτς αναμένεται να τον ξεκινήσει βασικό.

Ο 27χρονος Λακκωματιώτης αμυντικός, στα τελευταία 3 παιχνίδια του Ολυμπιακού (ΟΦΗ, ΑΕΚ, Κέρκυρα) παίρνει θέση στην αρχική ενδεκάδα και αυτό σίγουρα λέει πολλά… Δείχνει ότι ο Παπαδόπουλος είναι ένας ποδοσφαιριστής αναντικατάστατος! Και όχι μόνο για τους Πειραιώτες, αλλά και για την Ελλάδα. Με το που έγινε καλά ο «ογκόλιθος» της άμυνας, βρέθηκε στην αποστολή της Εθνικής και αναμένεται μάλιστα να ξεκινήσει και στο αρχικό σχήμα, αφού αυτό «λένε» τα πλάνα του Φερνάντο Σάντος!

Εκτός από τον Ολυμπιακό λοιπόν και στην Ελλάδα ο Παπαδόπουλος είναι αναντικατάστατος

ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΤΗΝ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.

Δ: Φιέστα στους Αμπελόκηπους!
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ .......
...........ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ.
                Η τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου είναι πλέον προ των πυλών και οι Αμπελόκηποι... γιορτάζουν.
Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων αν και γνώρισε την ήττα την περασμένη αγωνιστική στον Εύοσμο με 2-1 από τον Αγροτικό Αστέρα, τελικά εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα του δεύτερου Καμπανιακού (0-0 με τον Διγενή Λακκώματος) και κατέκτησε μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή. Το παιχνίδι πλέον με τον Διγενή Λακκώματος, έχει πάρει μορφή γιορτής με τους παίκτες των κυανόλευκων να ετοιμάζονται να σηκώσουν την κούπα μπροστά στο κοινό τους, το οποίο αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών σε εναν αγώνα οπου και ο Διγενής Λακκώματος θα πανηγυρίσει και αυτος την ανοδό του στην Γ΄ Εθνική.
Ανακοίνωση εξέδωσε και η διοίκηση του Ηρακλή, η οποία καλεί τον κόσμο των Αμπελοκήπων, να έρθει στο γήπεδο να γιορτάσει μαζί με την ομάδα: 

''18η Αγωνιστική Ηρακλής Αμπελοκήπων-Διγενής Λακκώματος

Η διοίκηση του Ηρακλή Αμπελοκήπων καλεί όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου την Κυριακή 24/3/2013 κα ώρα 14:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων να γιορτάσουν μαζί με την ομάδα μας την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδό της στη Γ' Εθνική Κατηγορία. Τόσο πριν όσο και μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Διγενή Λακκώματος θα ακολουθήσουν εορταστικές εκδηλώσεις για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας!!!! Να είστε όλοι εκεί!''



Την Πέμπτη (21/3) ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ και οι διαιτητές των αναμετρήσεων της τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου.
Αναλυτικά:
Ηρακλής Αμπελοκήπων-Διγενής Λακκώματος:
Θεοδωρόπουλος, Δεμερτζής, Αποστολούδας (Πέλλας)

Αγροτικός Αστέρας-Δόξα Χέρσου:
Παυλίδης, Γιάντσης, Παπαδάκης (Ημαθίας)

Αχιλλέας Τριανδρίας-Εθνικός Ν. Αγιονερίου:
Σελεμίδης, Σίπκας, Μιχάλογλου (Πέλλας)

Εθνικός Μαλγάρων-ΠΑΟΚ Κρηστώνης:
Μαυρίδης, Πίλτσης, Κεσίσογλου (Πέλλας)

Κιλκισιακός-Καμπανιακός:
Τερετίδης, Λάζρης, Μπακλατζής (Καβάλας)