ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΑΝΑΞΙΑ ΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ!!!

ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ  (3-3)καν. αγών., (3-4)παράταση                                              Φωτορεπορτάζ:
 
Ο τελικός πρωταθλήματος νέων Χαλκιδικής αποτέλεσε πραγματική διαφήμιση του ποδοσφαίρου και δικαιολογημένα όσοι τον παρακολούθησαν, νιώθουν τυχεροί, απολαμβάνοντας ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Άρης Κασσανδρείας και Διγενής Λακκώματος απέδωσαν καταπληκτικό ποδόσφαιρο, σε άκρως αθλητικά πλαίσια και νικητές αναδείχθηκαν οι νεαροί του Διγενή που με φοβερά ψυχικά αποθέματα φέρανε τα πάνω κάτω, με σκορ 3-4 στην παράταση αποδεικνύοντας έμπρακτα οτι το ΛΑΚΚΩΜΑ ειναι ανέξαντλητη πηγή ταλέντων που δουλευουν στα τμήματα υποδομών του ΔΙΓΕΝΗ για να βγούν ποδοσφαιριστές που θα φορούν ακόμη και την φανέλα  της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Ο τελικός έγινε στο πανέμορφο γήπεδο της Τρίγλιας, μπροστά σε 250 φιλάθλους και σε εξαιρετική ατμόσφαιρα. Τόσο η Κασσάνδρα του Λεωνίδα Μουλαγιαννιού, όσο και το Λάκκωμα του Γιάννη Παπαποστόλου απέδειξαν πως άξια έφθασαν στον τελικό, αφήνοντας τους φιλάθλους ενθουσιασμένους με την απόδοση και το καθαρό παιχνίδι τους. Ο αγώνας είχε απίστευτη εξέλιξη, στο 11΄ ο Γιώργος Κεσίδης και στο 14΄ ο Γιάννης Εμμανουηλίδης εκμεταλλεύτηκαν αδράνεια στην άμυνα, πετυχαίνοντας το 2-0 για την Κασσάνδρα. Στο δεύτερο λεπτό του β΄ μέρους (42΄), ο Φώτης Μπράτζος με πλασέ, μείωσε, στο 49΄ ο Αμαρίλντο Αλούσι με μακρινό σουτ, «κρέμασε» τον τερματοφύλακα (3-1). Όσοι στο σημείο εκείνο είχαν «ξεγράψει» το Λάκκωμα, διαψεύστηκαν, αφού με αντεπίθεση διαρκείας οι τυπικά φιλοξενούμενοι έφεραν την ανατροπή. Στο 65΄ ο Γιάννης Πουτελέσης με βολίδα από το ύψος της περιοχής, έκανε το 3-2, στο 76΄ (τέσσερα λεπτά πριν το τέλος) ο Δημήτρης Ευθυμιάδης με «καρφωτή» κεφαλιά, έστειλε το ματς στην παράταση! Στο 85΄, πέντε μόλις λεπτά στην παράταση, έγινε η ολική ανατροπή, με καταπληκτικό γκολ του Χρήστου Πολυχρονίδη, που με ευθύβολο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα στο «Γ», σε απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων. Άψογος ο διαιτητής Απόστολος Σημαιάκης και οι βοηθοί Άκης Τογανίδης και Αναστάσιος Φιλίππου.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ:(Λεωνίδας Μουλαγιαννιός). Μιχαηλίδης, Αλούσι, Λάμι, Κεσίδης, Τσιάλας, Λέκα, Ψωμαδάκης, Χίλα, Αγκόρτζας, Εμμανουηλίδης, Κωνσταντάκης. Έπαιξαν και οι Καρανικόλας, Ξ. Παπανικολάου, Μπακόλας, Ευσταθίου, Φλώρος, Σ. Παπανικολάου, Χέγκερ.

ΛΑΚΚΩΜΑ:(Γιάννης Παπαποστόλου). Πεκρίδης, Κ. Πολυχρονίδης, Ράλλης, Ιατρίδης, Ευθυμιάδης, Σταύρου, Χ. Πολυχρονίδης, Παλάντζας, Πουτελέσης, Ανατολίτης, Μπράτζος. Έπαιξαν και οι Ορτουλίδης, Βεζυργιάννης, Χρυσαϊδης, Χατζόπουλος. 

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ: Είναι ο 3ος τελικός που έφθασε η Κασσάνδρα, χωρίς να έχει κερδίσει, από την άλλη ο δεύτερος τελικός του Διγενή (πρώτο τρόπαιο). *Την ώρα που οι παίκτες της Κασσάνδρας έπαιρναν τα μετάλλιά τους, οι συνάδελφοί τους του Λακκώματος χειροκροτούσαν, σε αποθέωση του ευ αγωνίζεσθαι. *Στη διάρκεια του πρωταθλήματος και των πλέι οφ, Λάκκωμα και Κασσάνδρα συναντήθηκαν 4 φορές, με 3 νίκες της Κασσάνδρας και μία ισοπαλία. «Πρώτη και φαρμακερή» για τον Διγενή. *Τις απονομές έκαναν από πλευράς ΕΠΣ Χαλκιδικής οι Θωμάς Ευθυμιάδης (στους διαιτητές), Σίμος Τουφεξής (στους δευτεραθλητές), Γιώργος Σαμαράς (στους Πρωταθλητές).