ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΦΩΤΟ: ΠΑΟΚ Κρηστώνης - ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος

ΦωτόΦωτόΦωτόΦωτόΦωτόΦωτόΦωτόΦωτόΦωτόΦωτόΦωτόΦωτόΦωτόΦωτόΦωτόΦωτό

Επόμενος στόχος του Κλάους ο... “Φονιάς”!!!!!!!


Με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΟΦΗ, ο Λακκωματιώτης Στέφανος Αθανασιάδης έγινε ο 7ος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, σε όλες τις διοργανώσεις.
Εφτασε τα 46 γκολ και ξεπέρασε κατά ένα τον Νίκο Φρούσο.
Επόμενος στόχος του, τα 53 γκολ ώστε να “πιάσει” στην 6η θέση τον Χρήστο Δημόπουλο, κάτι που αναμένεται να πετύχει μέχρι το τέλος της σεζόν.
Μέχρι τώρα φέτος έχει πετύχει 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις: 11 στο πρωτάθλημα, 3 στο Κύπελλο και 4 στην Ευρώπη.


Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ (2ος Ομιλος): Ολοι οι αγώνες της 14ης αγωνιστικής με μια ματιά.



         Ηρακλής Αμπελοκήπων - Κιλκισιακός  2-1                                                                         
Στη Γ' Εθνική βρίσκεται και τυπικά ο Ηρακλής Αμπελοκήπων, μετά και τη νίκη του με 2-1 επί του Κιλκισιακού. Στο 13' ο Παπαϊωάννου έδωσε το... έναυσμα στους συμπαίκτες του, όμως στο 51' ο Φερεσίδης έφερε το ματς στα ίσια για λογαριασμό των φιλοξενούμενων. Οι Θεσσαλονικείς επέμειναν και στο 60' έφτασαν στο δεύτερο και νικητήριο τέρμα με τον Σακαλή. Διαιτητής ήταν ο Τζουμαλάκης (Σερρών).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Ιερόθεος Γιαμουρίδης): Αθανασιάδης Α., Αλεξόπουλος, Καρατζιάς, Παναγιωτίδης, Σακαλής, Τσομπάνογλου, Παπαϊωάννου, Γιαξής, Χαψάς, Σαμπιασβίλι, Ζυρίδης
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Σημαιοφορίδης): Μπαντής, Γεωργιάδης Γ., Τριανταφυλλίδης (61' Βασιλειάδης), Μαυροκεφαλίδης, Φερεσίδης, Αμανατίδης (34' Κεσίδης), Κουραλίδης, Στεφανίδης, Σουλτανίδης, Παπαδόπουλος, Κεφαλίδης (71' Τζεβελέκης).
Δόξα Χέρσου-Καμπανιακός 0-2
Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχε ο Καμπανιακός στο Χέρσο και 'καθάρισε' με 2-0 την ουραγό Δόξα. Στο 30' ο Αβραμόπουλος άνοιξε το σκορ και στο 70' ο Παπαγαθονίκου 'τέλειωσε' το παιχνίδι για λογαριασμό των φιλοξενούμενων. Διαιτητής ήταν ο Καλατζίδης (Δράμας).
ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ (Γιώργος Κεμπάπης): Ζάιλκος, Κωνσταντινίδης, Ευθυμιάδης (46' Μπελίτσας), Παπάκης (39' Μπαχουνταρασβίλι), Ζόρας, Τριγώνης, Παναγιωτίδης (60' Αϊβαζίδης), Καρανδρέας, Μαυρόπουλος, Βέργος, Κουνουπάκης
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ζαπρόπουλος): Μπόικος, Γαβανάς, Τρικαλινός (81' Θαμνίδης), Σιούνης, Σιάρης, Ελευθεριάδης, Υψηλός (63' Αβραμίδης), Αβραμόπουλος (85' Γερόπουλος), Παπαγαθονίκου, Ραγκαβίνας, Σκόρδας.
ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Διγενής Λακκώματος 0-0
'Ζωντανός' στη μάχη της ανόδου παρέμεινε ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης, που έμεινε στη 'λευκή' ισοπαλία με τον Διγενή Λακκώματος. Η ομάδα της Χαλκιδικής έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα 2 δοκάρια του Δούμα στο 54΄ και στο 70΄ και τον τερματοφύλακα  του ΠΑΟΚ να κατεβάζει τα ρολλά , ενώ το συγκρότημα του Κιλκίς τέλειωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κουτσάγια στις καθυστερήσεις. Διαιτητής ήταν ο Καραντώνης (Ημαθίας) που αφησε πολλα παράπονα στους φιλοξενούμενους.
ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ (Μάρκος Κουτσάγιας): Αλεξανδράκης, Καλόνικος, Λαδης, Παπάκης, Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Κουτσάγιας, Πόπκας (26' Παυλίδης (90' Γιόκας)), Ρωμανίδης (79' Κωνσταντινίδης), Παναγιωτίδης, Λογγινίδης
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (Κοσμίν Μπαρκαουάν): Μπούρκας, Μπίκας, Γεωργιάδης, Τσερκέζης, Γερομανώλης, Σαρβανίδης, Δημητρακόπουλος, Βιτλής (63' Κωστικίδης), Μιχάλης (63' Στασινόπουλος), Δούμας (79' Χρυσοχοϊδης), Γκατζογιάννης.
Εθνικός Ν. Μαλγάρων-Αχιλλέας Τριανδρίας 1-2
Τεράστια ανατροπή έκανε ο Αχιλλέας Τριανδρίας στα Μάλγαρα και πήρε την πολύτιμη νίκη με 2-1. Στο 40' ο Μαρίνης έβαλε... μπροστά τους γηπεδούχους, όμως στην επανάληψη ήρθαν τα πάνω κάτω! Στο 63' ο Μακρής ισοφάρισε και στο 88' ο Ξανθόπουλος έδωσε το τρίποντο στους Θεσσαλονικείς. Αξίζει να σημειωθεί πως η εξέλιξη θα μπορούσε να είναι εντελώς διαφορετική αν στο 83' είχε ευστοχήσει ο Μαρίνης σε εκτέλεση πέναλτι για λογαριασμό του Εθνικού (απέκρουσε ο Αρβανιτάκης). Διαιτητής ήταν ο Γκουγκούδης (Σερρών).
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΛΓΑΡΩΝ (Μάκης Αβραμίδης): Ζηρίνογλου, Κουρτίδης, Αθανασιάδης, Τσιαούσης Ν., Τσιαούσης Στ., Δάλλας, Παπαδόπουλος Β., Τσόχας (59' Καραχαλίδης), Καλπακίδης (59' Σταμάτης), Μαρίνης, Τούσιας (77' Κουρτίδης)
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ (Στέλιος Τσαντίνης): Αρβανιτάκης, Μέτσιος, Χαρίσσης, Μανίκας, Παπαδόπουλος, Βογιατζής, Μυλωνάς (85' Τσίγγος), Κουτίνης, Ξανθόπουλος, Χαλκιάς (53' Εμμανουηλίδης), Μακρής (89' Βασβάνης).
Εθνικός Ν. Αγιονερίου-Αγροτικός Αστέρας 1-0
Σημαντικό... βήμα για την άνοδο στη Γ' Εθνική έκανε ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου, που λύγισε την αντίσταση του Αγροτικού Αστέρα. Στο 60' ο Χασάνογλου αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, με τον Γιώτα να αναδεικνύεται νικητής της μονομαχίας, όμως στο 72' ο Μακρής σκόραρε με χτύπημα φάουλ και έγραψε το 1-0. Διαιτητής ήταν ο Δραγάτης (Χαλκιδικής).
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Βασίλης Τραϊανόπουλος): Καλογεράκης, Χαραλαμπίδης, Τσουτσούσδης, Δαλκίδης (49' Θεοχάρης), Αποστολάς, Γεωργιάδης (89' Καρούτας), Χαιρόπουλος, Αποστόλου, Μήτσικας, Χασάνογλου, Μακρής (87' Βέρνης).
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ανέστης Τσιτενίδης): Γιώτας, Τσάτσας (49' Φαρμάκης), Παππάς, Κανίδης (85' Τσιώκας), Βαφέας, Παπαδόπουλος Γ., Αθανασιάδης (70' Μηλιώρδος), Γεωργιάδης, Παπατζίκος, Παπαδόπουλος Μ., Καραμουκίδης.