ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Ο Θωμάς Μαυρίδης απο την Πέλλα θα διαιτητεύσει το Διγενής Λακκώματος - Δόξα Χέρσου.


Ο Θωμάς Μαυρίδης σφυρίζει στο "ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ"
          ΚΥΡΙΑΚΗ  20 ΙΑΝ. 2013 ΩΡΑ 15:00
  ΓΗΠΕΔΟ"AΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ"

   ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ -ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ:
  Μαυρίδης Θωμάς (Δεμερτζής - Τριανταφυλλίδης) ΠΕΛΛΑΣ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: Τζίκος Νεκτάριος (ΚΑΒΑΛΑΣ)

                  Οι αλλοι αγώνες:

    ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΛΓΑΡΩΝ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - :
  Υφαντίδης ΚΙΛΚΙΣ (Τσιλιγγιρίδης - Αλούρης) ΠΕΛΛΑΣ


   ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ -ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ :
  Συμεωνίδης (Κύφος - Γιαμούζης) ΠΙΕΡΙΑΣ


  ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ -ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ :
  Γκαραγκάνης(Θεοδώρου -Ατματζίδης) ΠΙΕΡΙΑΣ


ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ - ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ:
  Κατής (Ναούμ - Ηλίας) ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Στο Λάκκωμα το ντέρμπι του πόλο της Α1 ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ την Τετάρτη 16 Ιαν. ωρα:17:00


Δεν ήταν ποτέ εύκολη η εξόρμηση στο κολυμβητήριο του Λακκώματος της Χαλκιδικής, αν και οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη φρόντιζαν πάντα να νικάνε χωρίς να κινδυνεύουν στο τέλος, ωστόσο το παιχνίδι της Τετάρτης, 16 Ιανουαρίου, για την 3η αγωνιστική της Α1 πόλο Γυναικών (17:00) κρύβει πολλές παγίδες για τον Ολυμπιακό.
Οι «ερυθρόλευκες» έχουν δύο στα δύο στην Α1, αλλά ο Ηρακλής είναι βελτιωμένος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές: δεν είναι μόνο η Αμερικανίδα φουνταριστός Γουόρντ- που έβαλε 6 γκολ στο επιβλητικό 24-4 επί της ΝΕ Πατρών (της ομάδας, πάντως, που ήδη είναι υποψήφια για υποβιβασμό)- αλλά και οι Ελληνίδες του, οι οποίες έχουν σημειώσει πρόοδο: η Κατερίνα Ζάντου και η Μαρίνα Φλώρου είναι παγκόσμιες πρωταθλήτριες με την εθνική Νεανίδων, η Χριστίνα Φλώρου και η Ελευθερία Τζελέπη είναι παίκτριες σχεδόν παρόμοιας ποιότητας, ενώ υπάρχει πάντα και η Μάγδα Τζήμα, η οποία θα μπορούσε να παλεύει για θέση στην εθνική πόλο Γυναικών, αν έθετε εαυτόν στις υπηρεσίες της. Συν τοις άλλοις, υπάρχει και η Ελένη Γούλα, η αρχηγός του Ηρακλή, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο της Σανγκάης.
Από τη μεριά του, ο Ολυμπιακός θα έχει αποστολή με 11 πολίστριες, πάει να πει ότι ο Χάρης Παυλίδης θα αφήσει στην Αθήνα τις Γεωργία Γαραντζιώτη, Βάσω Πλευρίτου, Δήμητρα Γιαννοπούλου και Βιργινία Νιαρχάκου και θα πάει στη Χαλκιδική με μία τερματοφύλακα, τη Χρυσή Διαμαντοπούλου και μία φουνταριστή, τη Μαργαρίτα Πλευρίτου, η οποία πέρυσι- μαζί με τις αδελφές της- έζησε άσχημες στιγμές στο Λάκκωμα και αντιμετώπισε την απρεπή συμπεριφορά των ανθρώπων του Ηρακλή, αν και δεν έχει τέτοια προβλήματα, αφού η ατίθαση διεθνής του Ολυμπιακού έχει το ζωνάρι της λυμένο για καυγά, εφόσον χρειαστεί. Μαζί θα είναι δύο αμυντικές, η αρχηγός Μαρία Μπαλωμενάκη και η Εύη Τετζαλίδου και το βαρύ πυροβολικό της ομάδας: η Άλκηστη Αβραμίδου, η Φιλιώ Μανωλιουδάκη και η Βάσω Μαυρέλου, η Ελευθερία Πλευρίτου και η Μαρία Σώρα, η Αναστασία Καλαργυρού και η Μίλβα Καλογεράκου.
Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει το αήττητό του στην Α1 και να μπει χωρίς απώλειες στα δύο σπουδαία παιχνίδια που έπονται, κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» και στον Εθνικό- με τον οποίο προπονήθηκε την Τρίτη η ομάδα- στο ίδιο κολυμβητήριο, στο οποίο οι «ερυθρόλευκες» θα είναι τύποις φιλοξενούμενες. Τα δύο παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 2 και τις 9 Φεβρουαρίου, πάει να πει ότι η ομάδα δεν πρόκειται να δώσει άλλο ματς έως τότε, αφού το επόμενο Σάββατο, 26 Ιανουαρίου, η εθνική πόλο Γυναικών έχει παιχνίδι για την προκριματική φάση του World League στη Βουδαπέστη, απέναντι στην Ουγγαρία.
Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να γίνει το ερχόμενο Σάββατο, 19 Ιανουαρίου, ωστόσο ο Ηρακλής παίζει στο ίδιο κολυμβητήριο κόντρα στη Σκιφ Μόσχας, στον προημιτελικό του LEN Trophy. Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Αχλαδιώτης και Κυράνης.