ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Μία ισοπαλία και μία νίκη στα 2 φιλικά του Διγενή Λακκώματος

Το νέο "αίμα" του ΔΙΓΕΝΗ ο 16χρονος ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ που σκόραρε!!!!!
        
 Δύο φιλικά εδωσε ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ χτές Παρασκευή 28 Δεκ. και σήμερα Σαββάτο 29 Δεκ. . Συγκεκριμένα  ισόπαλος με σκόρ 2-2 αναδείχθηκε χτες μέσα στα ΚΥΜΙΝΑ με τον τοπικο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, σε μια αναμετρηση στην οποια ο ΔΙΓΕΝΗΣ αγωνίστηκε με πολλές απουσίες καθώς ελειπαν για διαφόρους λόγους οι Μπούρκας, Μιχάλης, Μανώλη, Στασινόπουλος, Κωστικίδης, Γκορτζής, Φακιρίδης. Παράλληλα ο τεχνικός της ομάδας ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗΣ  ειχε την ευκαιρία να δει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του μετα την αδεια ελέω Χριστουγέννων. Τα τέρματα για τον ΔΙΓΕΝΗ πέτυχαν οι ΣΑΡΑΓΙΩΤΗΣ και ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. Αξίζει να σημειωθεί η επιστροφή του ΒΑΣΙΛΗ ΒΙΤΛΗ  στην αγωνιστική δράση , καθώς ο παίκτης  του ΔΙΓΕΝΗ ειχε να αγωνιστεί απο πέρυσι, οταν και τραυματίστηκε σοβαρά και υποβλήθηκε σε εγχείρηση.
          Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗΣ παρέταξε την αρχική ενδεκάδα ως εξής: Ταχματζίδης, Μπικας, Φοιτάς, Κατσόγλου, Σαραγιώτης, Βιτλής, Τσερκέζης, Δημητρακόπουλος, Γεωργιάδης, Δούμας, Παπαποστόλου ενώ αγωνίστηκαν και οι: Σαρβανίδης, Πασούδης, Χατζηαναγνώστου, Χρυσοχοϊδης και Γερομανώλης.

           Σήμερα Σάββατο εδωσε ο ΔΙΓΕΝΗΣ  νέο φιλικό   στον Αγιο Αντώνιο με τον τοπικό Ατρόμητο, οπου αγωνίζονται  εφτά ποδοσφαιιριστές από το Λάκκωμα. Το τελικό σκόρ ηταν 1-7,
Τα γκολ: 2 ο Δούμας, 2 Χρυσοχοΐδης, 1 Μπίκας, 1 Δημητρακόπουλος, 1 Τσακίρης
Το μοναδικό γκολ του Ατρομήτου σημείωσε ο 17χρονος Μίμης Ευθυμιάδης, ο οποίος ειναι με υποσχετική στον  ΑΤΡΟΜΗΤΟ, απο την ομάδα του ΔΙΓΕΝΗ.
            Για τον Διγενή Λακκώματος αγωνίστηκαν οι εξής: Ταχματζίδης, Μπίκας, Σαραγιώτης, Πασούδης, Γεωργιάδης, Χατζηαναγνώστου, Σαρβανίδης, Δούμας, Τσακίρης, Χρυσοχοΐδης, Δημητρακούπολος. Αγωνίστηκαν και οι: Τσερκέζης, Γερομανώλης, Φοιτάς, Ιατρίδης.

              Επόμενο φιλικό του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ειναι το Σάββατο 5 Ιανουρίου 2013 και ΩΡΑ: 15:00  στο γήπεδο της Ν. ΤΡΙΓΛΙΑΣ με αντίπαλο τον ΠΟΝΤ.
          

Ευχές απο την οικογένεια του Διγενή Λακκώματος για ολους ΕΣΑΣ!!!!