ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Πρωτάθλημα Νέων - Εγινε η κλήρωση της 2η Φάσης

Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει την κλήρωση της 2ης φάσης του πρωταθλήματος Νέων


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ 2012 - 2013
2η ΦΑΣΗ
1ος ΟΜΙΛΟΣ 2ος ΟΜΙΛΟΣ
1η Αγωνιστική ( 4η )

1η Αγωνιστική ( 4η )
ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ - ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005
ΕΛΠΙΔΕΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ - ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ




2η Αγωνιστική ( 5η )

2η Αγωνιστική ( 5η )
ΕΛΠΙΔΕΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ - ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ - ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ




3η Αγωνιστική ( 6η )

3η Αγωνιστική ( 6η )
ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ - ΕΛΠΙΔΕΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ
ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005

Ψηφίστηκε επί της αρχής η ενοποίηση Γ΄και Δ΄ Εθνικής!!!!

 
Στην τελική ευθεία μπήκε το πλάνο της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς την Πέμπτη (13/12) συζητήθηκε επί της αρχής στην Επιτροπή 

Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, η νομοθετική ρύθμιση που αφορά το σχέδιο της ΕΠΟ για την ενοποίηση της Γ’ και Δ’ Εθνικής κατηγορίας και ειδικότερα τη μετατροπή των ΠΑΕ σε ΤΑΠ (ή το αντίθετο), όπως και τη διαδικασία εκκαθάρισης.

Υπενθυμίζεται ότι η διάταξη αναφέρει:«Το τελευταίο εδάφιο της παρ.1 του άρθρου 111 του Ν. 2725/1999 αντικαθίσταται ως εξής:
Η εκκαθάριση πρέπει να περατώνεται μέσα σε 30 μήνες από τον υποβιβασμό της ΠΑΕ. Εάν πριν ολοκληρωθεί η εκκαθάριση η ομάδα ανέλθει κατηγορία, διακόπτεται η διαδικασία της εκκαθάρισης και επαναφέρεται σε λειτουργία η ΠΑΕ», ενώ η ρύθμιση που θα ανοίξει τον δρόμο για την υλοποίηση του πλάνου αναδιάρθρωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, βρισκόταν σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, που είχε ειδική αναφορά στον Αθλητισμό.


Η οριστική απόφαση, πάντως, θα παρθεί την Πέμπτη 20/12, όταν και η ρύθμιση θα εξεταστεί στην κατ’ άρθρο συζήτηση από την ολομέλεια της Βουλής.

Από εκεί και πέρα, στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 12 Ιανουαρίου 2013 θα επικυρωθεί και θα τεθεί σε εφαρμογή η αναδιάρθρωση από την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

 Ετσι, η Super League θα έχει 18 ομάδες, η Football League 2 ομίλους των 14 ή 15 ομάδων, ενώ η νέα Γ’ Εθνική θα είναι ερασιτεχνική και θα απαρτίζεται από 6 ομίλους των 16 ομάδων.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως σε σχέση με την προηγούμενη διάταξη, ο χρόνος εκκαθάρισης των ΠΑΕ που υποβιβάζονται σε ερασιτεχνική κατηγορία αυξάνεται από έξι σε 30 μήνες, ενώ σε περίπτωση που ανέβουν σε επαγγελματική κατηγορία, η διαδικασία εκκαθάρισης διακόπτεται και γίνεται μετατροπή σε ΠΑΕ.
ΝΟΤΗΣ ΚΕΣΤΕΛΙΔΗΣ - ΑΡΓΥΡΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ

Απασχολεί την Στουτγάρδη ο Κλάους!!!!!!!!!!

Όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα από την Γερμανία ο Λακκώματιώτης διεθνή; επιθετικός Στέφανος Αθανασιάδης είναι μέσα στους παίκτες που εξετάζει η Στουτγάρδη!!!!

Τα γερμανικά δημοσιεύματα για τον Στέφανο Αθανασιάδη και την Στουτγκάρδη δεν λένε να σταματήσουν και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι υποψήφιος για την γερμανική ομάδα, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα fussballtransfers.com
Εκτός της περίπτωσης του Αρκάντιους Μίλικ στο άρθρο αναφέρεται πως "ο Φρέντι Μπόμπιτς (σ.σ. αθλητικός διευθυντής της Στουτγκάρδης) έχει κι άλλους υποψήφιους.
Εχει στείλει σκάουτερ για να παρακολουθήσουν τον Ισάκ Μπελφοντίλ της Πάρμα, τον Φιλίπ Κασάλιτσα του Ερυθρού Αστέρα και τον Στέφανο Αθανασιάδη του ΠΑΟΚ".
Περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή του "Δικεφάλου" δεν δίνονται, βάσει όμως των συνεχόμενων δημοσιευμάτων που υπάρχουν για την Στουτγκάρδη και τον νεαρό επιθετικό γίνεται σαφές πως ο τελευταίος απασχολεί αρκετά τους Γερμανούς

Συνέντευξη του Γρηγόρη Ευθυμιάδη του Οδυσσέα Κορδελιού.

Γρηγόρης Ευθυμιάδης: «Η έδρα είναι η δύναμή μας!»


Να «κλείσει» με θετικό πρόσημο το 2012 ευελπιστεί η ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης, που την Κυριακή φιλοξενεί στο Κορδελιό τον τελευταίο της κατάταξης, αλλά πάντα επικίνδυνο, Οικονόμο Τσαριτσάνης. Μετά την ήττα στη Ζάκυνθο οι κυανόλευκοι έχουν πεισμώσει και φιλοδοξούν να φτάσουν στην τρίτη φετινή νίκη, μετά τις επιτυχίες με Τηλυκράτη Λευκάδας και Βατανιακό (αμφότερες εντός).

Ο 21χρονος Λακκωματιώτης μεσοεπιθετικός του Οδυσσέα, Γρηγόρης Ευθυμιάδης, που στο παρελθόν έπαιξε ακόμα σε ΠΑΟΚ, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Μακεδονικό και Απόλλωνα Καλαμαριάς, μιλώντας στη mikriliga.com ανέφερε αρχικά:
«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς αυτό με την Τσαριτσάνη, θέλουμε να βρεθούμε ψηλότερα βαθμολογικά, ειδικά μετά την ήττα από τη Ζάκυνθο. Πρέπει να αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος και οδηγός μας είναι οι καλές εμφανίσεις και οι νίκες που έχουν προηγηθεί στο Κορδελιό. Το παιχνίδι με τον Οικονόμο θα κριθεί στο πάθος και τη διάθεση για το τρίποντο. Δεν μας απασχολεί που ο αντίπαλος είναι τελευταίος και ίσα-ίσα αυτό τους κάνει πιο επικίνδυνους, καθώς «καίγονται» άμεσα για βαθμούς».


«Να παίρνουμε βαθμούς και εκτός»

Συνεχίζοντας, ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, που είχε πετύχει το μοναδικό γκολ φέτος στη νίκη-πρόκριση της ομάδας του Αλέξη Αλεξίου επί της Δόξας Δράμας για το Κύπελλο (1-0), ανέφερε: «Εκείνο πάντως που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η βαθμολογική μας συγκομιδή εκτός έδρας. Δεν έχουμε πάρει ούτε βαθμό σε τρεις εξόδους και αυτό μας προβληματίζει. Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι η δύναμή μας είναι η έδρα, αλλά πρέπει να πάρουμε βαθμούς και μακριά από το Κορδελιό. Δεν ξέρω τι φταίει ως τώρα, αλλά πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι διαφορετική και καλύτερη».

Όσο για τους στόχους και το «όπλο» του Οδυσσέα; «Είμαστε μια νεανική ομάδα και οι περισσότεροι ήρθαμε φέτος. Ο στόχος αρχικά ήταν η παραμονή, αλλά βλέποντας ως τώρα τις ομάδες, αν εξαιρέσουμε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, οι υπόλοιπο κινούμαστε σχεδόν στο ίδιο επίπεδο! Λίγες ομάδες από τις άλλες 10 θα έλεγα ότι είναι ανώτερες του Οδυσσέα! Τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, άρα δεν καταλαβαίνω γιατί να μην σκεφτόμαστε και την πρώτη πεντάδα. Με σοβαρότητα και πίστη μπορούμε να κάνουμε αυτή την υπέρβαση και να τερματίσουμε ψηλά. Όπλο του Κορδελιού είναι τα αποδυτήρια και το κλίμα, είμαστε μια οικογένεια με τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ. Όλοι προσπαθούμε καθημερινά και μεθοδικά για το κοινό συμφέρον, μετά έπεται η ατομική φιλοδοξία του καθενός».