ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Με νίκες προχώρησαν οι ομάδες των Ακαδημιών του Διγενή Λακκώματος!!!

10 ΓΚΟΛ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΑ "ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ'' ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ!!!!!


     
  Μεγάλες νίκες πέτυχαν σήμερα Σάββατο 10 Noe.2012 οι ομάδες των Ακαδημιών του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ μετά απο σπουδαίες εμφανίσεις!!!!
         Συγκεκριμένα η ομάδα των ΝΕΩΝ που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ και προπονεί ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ κέρδισε  στο γήπεδο "ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ" τον ΚΟΣΜΟ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ με σκόρ (4-1) στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής, με σκόρερς τους:   Μπράτζο Φώτη(3) και Παναγιώτη Τσίκο (1) και με την 5η του νίκη σε 6 αγώνες πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα Επόμενος αντίπαλος της ομάδας ΝΕΩΝ για την 7η αγων. θα είναι η ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ  το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012 ωρα:11:00 στο γήπεδο του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ.
        Η ομάδα  JOUNIOR του ΔΙΓΕΝΗ που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ κέρδισε στα γήπεδα "ΤΖΙΩΛΑ" την ομάδα του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ με σκόρ (6-1) στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής. Τα γκόλ για την ομάδα του  ΗΡΑΚΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ  πέτυχαν οι: Κόροβος Δημήτρης (2), Μπουντουρίδης Γιώργος (2), Φοιτάς Νίκος (1) και Τσάνης Αγγελος(1). Τα αστεράκια του ΔΙΓΕΝΗ εχουν 4χ4 και βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα Επόμενος αντίπαλος της ομάδας JOUNIOR του ΔΙΓΕΝΗ  για την 5η αγων. θα είναι ο ΑΣΤΕΡΑΣ Ν, ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012 και ωρα: 12:00 στα γήπεδα του "ΤΖΙΩΛΑ".