ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Πήρε "κεφάλι" στους σκόρερς του 2ου ομίλου ο Γιάννης Παπαποστόλου!!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
            
                   Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ (2ος Ομιλος)
                  ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΚΟΡΕΡΣ    (2η Αγωνιστ.)

 3 ΓΚΟΛ: Παπαποστόλου (ΛΑΚΚΩΜΑ).
 2 ΓΚΟΛ: Μαυρόπουλος, Βέργος (ΧΕΡΣΟ)
                 Σαμπιασβίλι (ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ)
                 Υψηλός (ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ).
 1 ΓΚΟΛ: Γκατζογιάννης, Στασινόπουλος (ΛΑΚΚΩΜΑ),
                 Ραγκαβίνας, Τσαλώνης, Δουρμούσης (ΚΑΜΠΑΜΙΑΚΟΣ),
                 Χασάνογλου, Βερνής (ΑΓΙΟΝΕΡΙ),
                 Ρωμανίδης (ΚΡΗΣΤΩΝΗ),
                 Καραμουκίδης (ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ),
                 Αϊβαζίδης (ΧΕΡΣΟ),
                 Παπαδόπουλος Σ., Σαβελίδης (ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ)

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ: Η 2η Αγωνιστική του 2ου Ομίλου με μια ματια.!!!

Καμπανιακός-ΠΑΟΚ Κρηστώνης 2-0
Τη... μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Καμπανιακός, μετά τη νίκη του με 2-0 επί του ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Οι νεοφώτιστοι είχαν σπουδαία ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ, όμως στο 43' ο Κουτσάγιας νικήθηκε από τον Κελπέκη σε εκτέλεση πέναλτι. Στο 75' ο Βουρμούσης λύτρωσε την ομάδα του, ενώ οκτώ λεπτά μετά ο Υψηλός σφράγισε την επικράτηση των γηπεδούχων. Διαιτητής ήταν ο Γκουγκούδης (Σερρών).
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Κελπέκης, Δουρμούσης, Γερόπουλος, Σιούνης, Μεσιάρης, Ελευθεριάδης, Σκόρδας, Αβραμόπουλος, Ραγκαβίνας (70' Υψηλός), Τσαλώνης (85' Γκόλτσης), Παπαγαθονίκου (70' Θαμνίδης)
ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ: Κυριακίδης, Λαζαρίδης, Λαδης (81' Κωνσταντινίδης), Παπάκης, Νοβρατίδης, Πόπκας, Παυλίδης (70' Γραμματικόπουλος), Γαβριηλίδης, Κουτσάγιας, Λογγινίδης, Ρωμανίδης
Δόξα Χέρσου-Διγενής Λακκώματος 3-3
Ματσάρα με 'πλούσιο' θέαμα έγινε στο Χέρσο, όπου η τοπική Δόξα και ο Διγενής Λακκώματος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3! Μόλις στο 5' ο Αϊβαζίδης άνοιξε το σκορ, όμως στη συνέχεια ο Παπαποστόλου προκάλεσε την ανατροπή του σκορ με δύο προσωπικά τέρματα στο 11' και στο 55'. Τη... σκυτάλη πήρε ο Βέργος, που με δύο γκολ στο 58' και στο 67' έβαλε ξανά μπροστά τους γηπεδούχους. Στο 69' ο Στασινόπουλος ισοφάρισε για το 3-3, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Μετά τη φάση του τελευταίου γκολ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο σκόρερ. Η ομάδα της Χαλκιδικής είχε και δύο δοκάρια με τους Γκατζογιάννης στο 59' και Παπαποστόλου στο 85'. Διαιτητής ήταν ο Φουντουκίδης (Δράμας).
ΔΟΞΑ: Γυμνόπουλος, Κωνσταντινίδης Λ. (64' Παπαδόπουλος), Ευθυμιάδης, Παπάκης, Φερεσίδης, Παναγιωτίδης, Μαυρόπουλος (88' Πανοδήμος), Βέργος (90' Κωνσταντινίδης Β.), Μπελίτσας, Αϊβαζίδης
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μπούρκας, Φοιτάς, Φακιρίδης (46' Σαραλιώτης), Κατσόγλου, Γερομανώλης, Τσερκέζης, Μανώλη, Στασινόπουλος, Κωστικίδης, Γκατζογιάννης (75' Χρυσοχοϊδης), Παπαποστόλου
Αγροτικός Αστέρας-Αχιλλέας Τριανδρίας 1-0
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής μετά από πάρα πολλά χρόνια, πήρε ο Αγροτικός Αστέρας με αντίπαλο τον Αχιλλέα Τριανδρίας, του οποίου επιβλήθηκε με 1-0. Στο 15' ο Καραμουκίδης βρέθηκε απέναντι από τον Ρουμελιώτη και με σουτ πέτυχε το γκολ της νίκης για τους 'πράσινους'. Οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια με τον Παπατζίκο στο 25' και τον Μ. Παπαδόπουλο στο 78'. Διαιτητής ήταν ο Τρέβλας (Ημαθίας)
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γιώτας, Βαφέας, Χασιώτης, Χουνουζίδης, Τσάτσας, Θεοδωρίδης (70' Παπαδόπουλος Γ.), Σπαχής, Παπαδόπουλος Μ. (81' Βουτσάς), Αθανασιάδης (60' Καμπάνης), Παπατζίκος, Καραμουκίδης
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Ρουμελιώτης, Μέντσιος, Κατσάβελης (32' Βωλίκας), Κουτίνης, Παπαδόπουλος, Βογιατζής, Εμμανουηλίδης (75' Βασβάνης), Χαρίσης, Ξανθόπουλος, Δημογκίκας, Φιλιππόπουλος (67' Μακρής).
Ηρακλής Αμπελοκήπων-Εθνικός Μαλγάρων 1-0
Το γκολ του Σαπιασβίλι στο 69' ήταν αρκετό για να δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης στον... πρωτάρη Ηρακλή Αμπελοκήπων στο ματς με τον Εθνικό Μαλγάρων. Διαιτητής ήταν ο Μελιτζανίδης (Ημαθίας).
ΗΡΑΚΛΗΣ: Αθανασιάδης, Καρατζιάς, Τζιαούρης, Χαψάς, Τσακαλής, Τσομπάνογλου, Σαμπιασβίλι (75' Ζυρίδης), Αλεξόπουλος, Αθανασιάδης (46' Γαβανάς), Ζγκούρι (83' Βεϊδαμενίδης), Παπαϊωάννου
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καραβελίδης, Δάλλας, Αθανασιάδης, Κοκολαντωνάκης (74' Σταμάτης), Τσιαούσης, Μέλλιος (76' Καραχαλίδης), Κουντουράς, Μαρίνης, Βλαχογιώργος (53' Παρασκευόπουλος), Βαχανελίδης, Παπαδόπουλος
Κιλκισιακός-Εθνικός Αγιονερίου 1-1
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του Κιλκίς ανάμεσα στον Κιλκισιακό και τον Εθνικό Αγιονερίου, που έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Μόλις στο 8' ο Σαβελίδης άνοιξε το σκορ, ενώ στο 55' ο Βερνής έφερε το ματς στα ίσια. Να σημειωθεί ότι από το 44' οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κωτσαρή με δεύτερη κίτρινη, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια με πρωταγωνιστή τον Χασάνογλου (43', 62'). Διαιτητής ήταν ο Οικονόμου (Χαλκιδικής).
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Κεφαλίδης, Κωτσιαρής, Μαυροκεφαλίδης, Ασημακίδης, Γεωργιάδης Γ., Σαβελίδης, Κουραλίδης (60' Γεωργιάδης Μ.), Σουλτανίδης, Ντουντούκης (75' Σερταρίδης), Αποστολίδης (35' Βασιλειάδης)
ΕΘΝΙΚΟΣ: Τσιλβίτης, Ζορμπάς, Δαλκίδης, Χαραλαμπίδης, Αποστολάς, Αποστόλου, Χαιρόπουλος (85' Βιλανάκης), Μήτσικας (85' Μακρής), Χασάνογλου, Βερνής, Γεωργιάδης.

Φορτσάρει για κορυφή ο Κλάους................

«Θα μιλήσουμε για τις κάρτες»
Στα ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΛ σπούδασε ο ΚΛΑΟΥΣ

 Man of the match: Αθανασιάδης. Ο Διεθνής Λακκωματιώτης επιθετικός καθάρισε μόνος του ένα πολύ δύσκολο ματς για τον ΠΑΟΚ σκοράροντας από τη βούλα του πέναλτι και με κεφαλιά σε ένα σημείο που ο Δικέφαλος δεχόταν μεγάλη πίεση από τον Πανιώνιο. Ο 24χρονος φορ έφτασε τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα και Ευρώπη και έδειξε για ακόμα μία φορά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.
Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ και δεύτερος όλου του πρωταθλήματος είναι μέχρι τώρα ο Κλάους ο οποίος έχει επτά γκολ!

Στην δευτερη θέση στον πίνακα των σκόρερ βρίσκεται ο Κλάους Αθανασιάδης πίσω από τον Τζιμπούρ. Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ έχει επτά γκολ και ο Τζιμπούρ έχει μόλις 1 παραπάνω! Έτσι δημιουργείτε μια κόντρα ανάμεσα τους δύο με τον Κλάους να έχει βάλει ως στόχο τα 20 γκολ και μέχρι τώρα σύνολο έχει 11!!! Τέλος ο Κλάους θα έχει την δυνατότητα να περάσει ή απλά να φτάσει τον Τζιμπούρ, την επόμενη αγωνιστική, ο οποίος δεν θα είναι έτοιμος και στην διάθεση του προπονητή του.