ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Φιλική ηττα του Διγενή (2-1) στα Λευκάδια με πολλή καλή εμφάνιση

Εικόνα
Ο Χρήστος Κωστικίδης πέτυχε το γκόλ του Διγενή.
          
http://imathiasportsnews.files.wordpress.com/2012/10/292821_4864530616280_1282279527_n.jpg
Ο Βασιλίλης. Μανώλη  με τον Ιντο

             Ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε μεταξύ των Λευκαδίων με τον Διγενή Λακκώματος με νικητές τους γηπεδούχους με 2-1. Στα αξιοσημείωτα, πάντως, είναι το γεγονός ότι ο προπονητής της ομάδας της Χαλκιδικής, Στέφανος Μπορμπόκης, τιμήθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα από μέλη του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Κοπανού και Λευκαδίων.  Οι δύο ομάδες έδωσαν το τελευταίο τους φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με τους δύο συλλόγους να έχουν υψηλούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα στους ομίλους που αγωνίζονται, τα Λευκάδια στον τρίτο και ο Διγενής στον δεύτερο. Το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις, με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Η πρώτη ευκαιρία ανήκε στον Διγενή μόλις στο 2΄ όταν ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Στασινόπουλου για επιθετικό φάουλ. Στο 4΄ ο Κωστικίδης έβγαλε τετ α τετ τον Παπαποστόλου όμως ο Γιαντσίδης έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του επιθετικού του Λακκώματος. Στο 11΄ ο Παπαστεργίου έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 15΄ τα Λευκάδια άνοιξαν το σκορ όταν ο Πετρίδης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μισαηλίδης Π. βρέθηκε αφύλαχτος μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 17΄ ο Γκατζογιάννης επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα λίγο άουτ. Στο 35΄ πάλι σε θέση τετ α τετ ο Παπαποστόλου το πλασέ που έκανε έφυγε λίγο άουτ. Έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ, όταν ο Κουβατσίδης έκανε την σέντρα με την μπάλα να βρίσκει στον Γερομανώλη και άλλαξε πορεία πηγαίνοντας στα δίχτυα με τα Λευκάδια να κάνουν το 2-0. Στο 50΄ ήρθε η μείωση του σκορ από τον Διγενή με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κωστικίδη. Τρία λεπτά αργότερα σέντρα του Γεωργιάδη κεφαλιά του Γκατζογιάννη λίγο άουτ, ενώ στο 75΄ ο Δημητρακόπουλος είχε σουτ στο δοκάρι. Στο 78΄ δυνατό πλάγιο του Φοιτά κεφαλιά του Γκατζογιάννη έφυγε λίγο άουτ. Τελευταία φάση στο 84΄ όταν ο Σαρβανίδης έκανε το σουτ με την μπάλα άουτ.
 ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Με λάθη σε βάρος του Διγενή η διαιτησία του Παζαρτζικλή (Μπακάλη-Παντζερίδη) της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ                                                                                                                                 ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΛΕΥΚΑΔΙΑ:(Γιώργος Τυριακίδης) Γιαντσίδης, Κουβατσίδης, Λυκατίδης, Μισαηλίδης Μ., Πασχώνης, Μισαηλίδης Π., Παπαστεργίου, Σπυριδωνίδης, Πίτος, Πετρίδης, Τσάλμας, Έπαιξαν ακόμα οι: Μάλεσιος, Ίντος, Καλαϊτζίδης, Μπρέγκου, Σιδηρόπουλος.
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ:(Στέφανος Μπορμπόκης) Μπούρκας, Φοιτάς, Γεωργιάδης, Γερομανώλης, Κατσόγλου, Μανώλης, Κωστικίδης, Δημητρακόπουλος, Στασινόπουλος, Γκατζογιάννης, Παπαποστόλου. Έπαιξαν ακόμα οι: Σαραλιώτης, Χρυσοχοΐδης, Σαρβανίδης.

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ: Έκανε μονόζυγο στην άκρη του γκρεμού και έπεσε!