ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Νέο δυνατό ΄φιλικό "τεστ του Διγενή την Τετάρτη 3 Οκτ. με τα Λευκάδια Ημαθίας.





       Νέο δυνατό φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας του θα δώσει την ΤΕΤΑΡΤΗ (03 Οκτ.) ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ, που αντιμετωπίζει την πολύ καλή ομάδα του 3ου Ομίλου της Δ΄ Εθνικής Α. Σ ΛΕΥΚΑΔΙΑ  ΗΜΑΘΙΑΣ, στο Λάκκωμα στο γήπεδο "ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ".
Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 16:30, με τον τεχνικό της Χαλκιδικιώτικης ομάδας Στέφανο Μπορμπόκη, να έχει  την ευκαιρία να «τεστάρει» τους παίκτες του   απέναντι σε έναν αξιόλογο και δυνατό αντίπαλο και να βγάλει χρήσιμα συμπαράσματα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.
Διαιτητής της συνάντησης με τα Λευκάδια θα είναι ο Δράγκος που θα εχει βοηθούς τον Κουρίδη και τον Μαλανδρή απο την ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
  Εξάλλου σήμερα Δευτέρα 1 Οκτ. 17 ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολυ χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ, αντιμετώπισαν σε φιλικό "τέστ" στο ΜΕΣΗΜΕΡΙ την τοπική ΝΙΚΗ οπου κέρδισε ο ΔΙΓΕΝΗΣ με σκορ (1-2) ενω οι υπόλοιποι 17 προπονήθηκαν στο ¨ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ¨ κάτω απο την επίβλεψη του βοηθού προπονητή Σάκη Γεωργάκη.

    Τα γκόλ για τον ΔΙΓΕΝΗ πέτυχαν ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ στο 61΄ και ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ στο 77΄με ευστοχο χτυπημα γκόλ για τον ΔΙΓΕΝΗ τα γκολ πέτυχαν ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ στο 61΄ και ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ στο 77΄με ευστοχο χτυπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Οριζόντιο δοκάρι είχε ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΩΣΤΙΚΙΔΗΣ στο 35΄μετα απο ωραία εκτέλεση φάουλ.Το τέρμα του Μεσημερίου επιτέυχθηκε στο 90΄ μετά απο αδράνεια της αμυνας.
    Οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗΣ στο ΜΕΣΗΜΕΡΙ ηταν οι:
Ταχματζίδης, Μπίκας, Παπαντωνίου, Σαραγιώτης, Πασούδης, Χατζηαναγνώστου, Μανώλη, Γεωργίου, Χρυσοχοϊδης, Κωστικίδης, Γκατζογιάννης στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Σαρβανίδης Στάθης, Τσακίρης Νίκος, Γιαλετζης Αλέξανδρος, Ιατρίδης Ηλίας, Μίγγας Παναγιώτης, Ανατολίτης Κωνσταντίνος.

Στις 3/10 η κλήρωση στον 2ο όμιλο χωρίς Μακεδονικό!!!!!!!

Την Τετάρτη 3/10 θα διεξαχθεί τελικά η κλήρωση του 2ου ομίλου της Δ' Εθνικής, αλλά χωρίς τη συμμετοχή του Μακεδονικού.
Η ΕΠΟ είχε στείλει ερώτημα στη FIFA, αναφορικά με το αν η ομάδα της Νεάπολης έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Δ’ Εθνική. Η απάντηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, όπως αναμενόταν, ήταν αρνητική, καθώς επέμεινε στην τιμωρία του Μακεδονικού, τον οποίο από πέρυσι είχε αποβάλει από την κατηγορία λόγω ανεξόφλητης οφειλής προς τον ποδοσφαιριστή Τσίπεφ. Μάλιστα, η FIFA σε αυστηρό ύφος, ζητά να τους σταλούν αποδείξεις ότι φέτος η ομάδα θα αγωνίζεται στην κατώτερη σε σχέση με πέρυσι κατηγορία, δηλαδή στην Α1 Μακεδονίας.
Η υπόθεση αυτή είχε αναβάλει την κλήρωση του 2ου ομίλου, η οποία θα γίνει τελικά την Τετάρτη (3/10, 11:00), με τη συμμετοχή δέκα ομάδων και συγκεκριμένα των: Αγροτικού Αστέρα, Καμπανιακού, Αχιλλέα Τριανδρίας, Ηρακλή Αμπελοκήπων, Εθνικού Μαλγάρων, Διγενή Λακκώματος, Κιλκισιακού, Δόξας Χέρσου, Εθνικού Ν. Αγιονερίου και ΠΑΟΚ Κρηστώνης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Δ’ Εθνικής Κατηγορίας ανακοινώνεται ότι η κλήρωση για το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2ου ομίλου θα διενεργηθεί την Τετάρτη 3/10/2012 και ώρα 11:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή».

Η δραστηριότητα όλων των "ξενιτεμένων" ποδοσφαιριστών απο το Λάκκωμα!!!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΚΚΩΜΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

ΦΩΤΟ: Μίλτος Παπαδόπουλος και Κούλης Σιδηρόπολος με Ατρόμητο Α. ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Κάθε Δευτέρα το BLOG του Διγενή θα σας παρουσιάζει την αγωνιστική δραστηριότητα όλων τους ποδοσφαιριστών που κατάγονται απο το ΛΑΚΚΩΜΑ και αγωνίζονται σε αλλες ομάδες.

                           ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 29/30 ΣΕΠ. 2012 

1.   Αθανασιάδης Στέφανος-Κλάους ( ΠΑΟΚ): Επαιξε βασικός και πετυχε ενα εκπληκτικό  και σπάνιας ομορφιάς γκόλ στην νίκη (4-1) με τον ΑΡΗ.
2.   Γιαλετζής Στέλιος (ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΛΑΓΙΩΝ): δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού στην νίκη της ομάδας του εκτός εδρας (2-4) με την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΜΑΡΜΑΡΑ  
3.   Δαγκλής Θεόδωρος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ): Δέν αγωνίστηκε λόγω Θλάσης                 
4.   Δοκλοδήμος Κων/νος (ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ): Βασικός στην ηττα με 2-1 στην ΑΚΑΝΘΟ ΙΕΡΙΣΣΟΥ
5.   Ευθυμιάδης Γρηγόρης (ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ): δεν ειχε αγώνα η ομάδα του
6.   Ευθυμιάδης Δημήτρης του Γ. (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ)΅: Βασικός στην νίκη (2-3) της ομάδας του εκτος εδρας με την ΦΛΟΓΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 
7.   Ευθυμιάδης Δημήτρης του Φ.(ΑΙΑΣ ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΩΝ): Δέν αγωνίστηκε λόγω ιωσης στον αγώνα με το ΣΤΡΑΤΩΝΙ (1-1)
8.   Ευθυμιάδης Κων/νος του Φ. (ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΩΝ)΅: Τραυματίας   
9.   Ευθυμιάδης Μανώλης (ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΛΑΓΙΩΝ): αναπληρωματικός στην νίκη εκτός εδρας (2-4) με την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΜΑΡΜΑΡΑ
10. Θεοδωρίδης Αρης (ΕΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΚΡΙΘΙΑΣ): δεν αγωνίστηκε στην ηττα (0-6) με τη ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
11. Κούρας Ιωάννης (ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ): βασικός στην ηττα (2-1)της ομάδας του εκτός έδρας στον ΤΟΡΩΝΑΙΟ ΑΦΥΤΟΥ
12. Κούρας Νικόλαος (ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΛΑΓΙΩΝ): δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού στην νίκη της ομάδας του εκτός εδρας (2-4) με την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΜΑΡΜΑΡΑ      
13. Κούρας Χαράλαμπος (ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ): αναπληρωματικός στην νίκη της ομάδας του εκτος εδρας (2-4) με τον ΑΣΤΕΡΑ Ν. ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ
14. Κυρμανίδης Ζαφείρης (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ): αναπληρωματικός στην νίκη (2-3) της ομάδας του εκτος εδρας με την ΦΛΟΓΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ
15. Λεσάϊ Μπλέντι (ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΛΑΓΙΩΝ): βασικός στην νίκη εκτός εδρας (2-4) με την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΜΑΡΜΑΡΑ  και πέτυχε γκόλ και κέρδισε και πέναλτι
16. Παλιεράκης Κων/νος  (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ): βασικός στην νίκη (2-3) της ομάδας του εκτος εδρας με την ΦΛΟΓΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ               
17. Παπαδόπουλος Αβραάμ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ): τραυματίας δεν αγωνίστηκε στην νίκη της ομάδας του (0-1) επι του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ
18. Παπαδόπουλος Μίλτος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ): βασικός στην νίκη (2-3) της ομάδας του εκτός εδρας με την ΦΛΟΓΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ  και πέτυχε και γκόλ                     
19. Παπαδόπουλος Νικόλαος (Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ): Δεν αγωνίστηκε στην νίκη της ομάδας του (5-2) με τον ΑΕΤΟ ΒΑΡΒΑΡΑΣ.
20. Σιδηρόπουλος Κυριάκος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ): βασικός στην νίκη (2-3) της ομάδας του εκτος εδρας με την ΦΛΟΓΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ                            
21. Τσαμασλίδης Δημήτρης (ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ): Επαιξε αλλαγη στην νίκη (2-1)της ομάδας του επι της ΔΟΞΑΣ ΠΕΤΡΟΤΟΥ
22. Τσαμασλίδης Κων/νος (ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ): επαιξε βασικός στην νίκη (1-0) της ομάδας του σε φιλικό επι της ΚΟΡΙΝΘΟΥ
23. Τσαμασλίδης Νικόλαος  (ΑΙΑΣ ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΩΝ):  αγωνίστηκε βασικός στον αγώνα με το ΣΤΡΑΤΩΝΙ (1-1)           
24. Τσακλίδης Στέφανος (ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ): βασικός στην ηττα (2-1) της ομάδας του εκτός έδρας στον ΤΟΡΩΝΑΙΟ ΑΦΥΤΟΥ πέτυχε και γκόλ

Πω πω πω Γκολάρα ο Κλάους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΣΤΑ ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΛ ΣΠΟΥΔΑΣΕ Ο ΚΛΑΟΥΣ!!!!!!

Ο Στέφανος Αθανασιάδης έκλεψε την παράσταση στο παιχνίδι με τον Αρη με το γκολ κλάσης που σημείωσε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο ταλαντούχος στράικερ του ΠΑΟΚ μίλησε στην εκπομπή SUPER BALL λέγοντας αρχικά ότι: "Πιστεύω ότι αυτό που μέτρησε είναι ότι ήμασταν αποφασισμένοι. Παίξαμε με πάθος, δείξαμε ότι είμαστε ανώτεροι από τον αντίπαλό μας και δίκαια πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης".
Για το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε τόνισε: "Το έχω δηλώσει και άλλη φορά σε άλλο γκολ. Ποτέ δεν σκέφτομαι. Αυτό αποφάσισα, εκτέλεσα και μπήκε".
Για τους στόχους του ΠΑΟΚ είπε: "Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πετύχει τίποτα σημαντικό.Θέλουμε να πάμε τον ΠΑΟΚ, εκεί που ανήκει, ψηλά. Θα καταφέρουμε κάτι πολύ μεγάλο για το σύλλογο".
Για το περιστατικό με το σχόλιο στο twitter: "Δεν με πείραξε καθόλου το περιστατικό. Το ήθος μου το δείχνω μέσα στο γήπεδο, καθημερινά. Εγραψα ένα σχόλιο το οποίο κάποιοι ερμήνευσαν διαφορετικά".