ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Mαταιώνεται η κλήρωση του 2ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής λόγω Μακεδονικού!!!!

Ε.Π.Ο

Δ' Εθνική: Στις 24/9 η κλήρωση, ματαίωση για τον 2ο όμιλο!!!!



Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής ανακοινώνεται ότι η κλήρωση για το αγωνιστικό πρόγραμμα των ομίλων του Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας, περιόδου 2012-2013 θα διενεργηθεί τη Δευτέρα 24/9/2012 και ώρα 13:00 στα Γραφεία τις ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή. Ωστόσο, δεν θα διενεργηθεί κλήρωση για το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2ου ομίλου, της οποίας κλήρωσης η ημερομηνία θα ανακοινωθεί μελλοντικά.(αναμένεται απόφαση της FIFA για ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ!!!)
Μπέρδεμα με τον Μακεδονικό στη Δ’ Εθνική
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
 

Στο "Αβραάμ Παπαδόπουλος" στο Λάκκωμα προπονείτε ο Αγγελος Χαριστέας!!!!!!

       Προπονήσεις με την ομάδα του Διγενή Λακκώματος στο γήπεδο "ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ" ξεκίνησε ο διεθνής επιθετικός Αγγελος Χαριστέας!!!!!!!Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το γήπεδο κατά την διάρκεια της προπόνησης του διεθνή παίκτη στο Λάκκωμα:

Δυνατό φιλικό "τέστ" του Διγενή το Σάββατο 22 Σέπ. με την Αναγέννηση Επανωμής!!!



Δυνατό φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας του θα δώσει το  ΣΑΒΒΑΤΟ (22 Σεπ.2012) ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ, που αντιμετωπίζει την ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΠΑΝΩΜΗΣ, στο γήπεδο "ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ" στο ΛΑΚΚΩΜΑ.
αναγεννηση, επανομης, ογκουνσοτο, ανησυχια
Η ομάδα της Αναγέννησης Επανωμής
 ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΚ ΟΓΚΟΥΝΣΟΤΟ Η ΕΠΑΝΩΜΗ ΣΤΟ ΛΑΚΚΩΜΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!!
Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 17:00, με τον τεχνικό της Χαλκιδικιώτικης ομάδας Στέφανο Μπορμπόκη, να έχει  την ευκαιρία να «τεστάρει» τους παίκτες του απέναντι σε έναν  και δυνατό αντίπαλο Β΄ ΕΘΝΙΚΉΣ και να βγάλει χρήσιμα συμπαράσματα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.  Την ίδια στιγμή, ο τεχνικός της Αναγέννησης Κώστας Γαλτσίδης είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τους παίκτες πριν την προπόνηση της Πέμπτης, επισημαίνοντας τις αδυναμίες και τα λάθη που έγιναν στο Βόλο με τον Ολυμπιακό, και προσβλέποντας στη βελτίωση και τη διόρθωση των... κακώς κειμένων άμεσα, μέσα από την καθημερινή δουλειά. Η Επανομή έδειξε ότι δεν είχε καλό ρυθμό και γι' αυτό το λόγο το τεχνικό τιμ θα δώσει και πάλι αρκετό χρόνο συμμετοχής στους θεωρητικά βασικούς, το Σάββατο στο νέο εκτός έδρας τεστ με τον Διγενή Λακκώματος (17:00), ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να αποκτήσει συνοχή. Ο Κώστας Γαλτσίδης θεωρεί ότι αυτή η προβληματική εμφάνιση το δεδομένο τάιμινγκ αποτελεί ένα χρήσιμο «καμπανάκι» και ένα μάθημα για τη συνέχεια.
Την ίδια στιγμή, μοναδικός τραυματίας παραμένει ο Γρηγόρης Κυζιρίδης, ενώ τη Δευτέρα ενδέχεται να δοθεί φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τη δεύτερη ομάδα του Νίκου Σακελλαρίδη, για όσους παίκτες των πράσινων δεν πάρουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής το Σάββατο.  
Ευφορία στην Αναγέννηση Επανομής για το... «6 στα 8» του Πάτρικ Ογκουνσότο...
Η κακή παρένθεση της βαριάς ήττας στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου (4-1) είχε και κάποια... ηλιαχτίδα αισιοδοξίας για την Αναγέννηση Επανομής. Αυτή ακούει στο όνομα Πάτρικ Ογκουνσότο, με τον Νιγηριανό επιθετικό να αρχίζει την... απόσβεση της μεταγραφής του και να επιβεβαιώνει γιατί θεωρείται ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της κατηγορίας. Ο 29χρονος πρώην επιθετικός του Εργοτέλη και του ΟΦΗ πέτυχε στη Θεσσαλία το έκτο γκολ στα οκτώ φιλικά που πήρε μέρος, σκορπώντας χαμόγελα στον Κώστα Γαλτσίδη, αλλά και στους φιλάθλους των πράσινων. Βεβαίως, το ζητούμενο είναι ο Ογκουνσότο να συνεχίσει να έχει ηγετικό ρόλο και να παραμείνει «ζεστός» και στα επίσημα παιχνίδια.                                                                                                                                                          Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι: ΑΠΟΣΤΣΗΜΑΙΑΚΗΣ - (ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ - ΑΓΓΙΔΗΣ)