ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Με "κiller" τον Γιάννη Παπαποστόλου στους "16" ο Διγενής Λακκώματος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Επανέρχονται Φορτούζι-Παπαποστόλου
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
       Μετά απο τον Tορωναίο Αφύτου ο κυπελλούχος Χαλκιδικής Διγενής Λακκώματος απέκλεισε  και τον Διαγόρα Ν. Πλαγίων  με 3-1, περνώντας στούς "16". Οι γηπεδούχοι έιχαν μεγάλο πρωταγωνιστή  τον Γιάννη Παπαποστόλου και σε ενα ημίχρονο εξασφάλισαν ουσιαστικά τη νίκη, ο Διαγόρας έδειξε πως θα είναι απο τους πρωταγωνιστές στην Α΄κατηγορία.
       Στο 7΄ ο Γεωργιάδης εκτέλεσε ωραία το φάουλ  και με κεφαλιά ο Παπαποστόλου πέτυχε το 1-0, στο 28΄ ο Μπουλγουρίδης είδε εκτός θέσης τον Μπούρκα  και με δυνατό σούτ εκτός περιοχής , ισοφάρισε. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν 2 ευκαιρίες , στο 32΄δυνατό σούτ του Αυγέρη που απομακρυνε δύσκολα σε κόρνερ ο Μπούρκας και στο 36΄πλασέ του Μπλέντι Λεσαϊ λίγο αουτ.
        Ο Διγενής αφυπνίσθηκε  και στο 41΄ μετά απο κόρνερ του Στασινόπουλου , ο Παπαποστόλου με κεφαλιά  έκανε το 2-1, ενώ στο 44΄εξαιρετική γυριστή κεφαλιά του Παπαποστόλου  έβγαλε σε θέση βολής τον Στασινόπουλο και εκείνος εστειλε την μπαλα στο <Γ> (3-1). Στο 67΄ ψηλοκρεμαστό σουτ του Λεσάι μπλόκαρε με υπερένταση ο Μπούρκας, στο επόμενο λεπτό δυνατό σουτ του Μιχάλη έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Ροδίτης. Τέλος στο 78' μετά από κόρνερ του Φακιρίδη , ο Παπαποστόλου έπιασε "καρφωτή" κεφαλιά, τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι του Ροδίτη.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Αρκετά καλη η διαιτησία του Νίκου Οικονόμου (Ευμορφούλη- Ελευθερούδη)

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΔΙΓΕΝΗΣ: (Στέφανος Μπορμπόκης). Μπούρκας, Παπαντωνίου, Γεωργιάδης(46΄Μιχάλης), Κατσόγλου, Σαραγιώτης, Τσερκέζης(56΄Κωστικίδης), Δημητρακόπουλος, Στασινόπουλος, Φακιρίδης, Παπαποστόλου, Γκατζογιάννης(22΄Χ'αναγνώστου).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ:(Οδυσσέας Μπογδάνος). Ροδίτης, Γιαλετζής, Σοφής(79΄Δημητριάδης), Καραγιάννης, Καρπούζης, Παρασκευόπουλος, Νεοχωρίτης(52΄Καραντώνας), Αυγέρης(46΄Βλαχάκης Ν.), Κοσμίδης,Λεσαϊ, Μπουλγουρίδης