ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Στόν Οδυσσέα Κορδελιού ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης!!!!

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ
        Συνεχίζεται η ενίσχυση για την ομάδα του ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ του Αλέξη Αλεξίου, που έντυσε στα κυανόλευκα τον Λακκωματιώτη ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Ευθυμιάδη. Πρόκειται για 21χρονο μεσοεπιθετικό (παίζει στις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ), ο οποίος πέρυσι έπαιξε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ ακόμα έχει θητεύσει σε  ΠΑΟΚ, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Μακεδονικό.

Γεννημένος στις 9 Οκτωβρίου του 1991, στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, ο ένας από τους αρχηγούς της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Ευθυμιάδης, αποτέλεσε ανακάλυψη του τμήματος σκάουτινγκ των Δικεφάλου, αλλά και του Παναγιώτη Κερμανίδη της ακαδημίας των Μπέμπηδων 2000, όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Παίκτης για όλες τις θέσεις της επίθεσης αλλά με ιδιαίτερο χάρισμα όταν βρίσκεται στην κορυφή αυτής, έχει καταφέρει να χαρίσει νίκες στις ομάδες του που αγωνίστηκε, τόσο με τα γκολ που σημείωσε όσο και με τις ασίστ που μοίρασε.
 
Πρόκειται για έναν από τους  νεαρούς παίκτες της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο την (21.08.09) με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ του ΒΟΡΡΑ. Βέβαια, είχε την ευκαιρία να προπονηθεί αρκετές φορές με τον Φερνάντο Σάντος και την πρώτη ομάδα, ως νεαρός επαγγελματίας του συλλόγου και να πάρει πολύτιμες εμπειρίες. Οι επόμενοι σταθμοί του ηταν η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ και πέρσυ ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.