ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΔΙΓΕΝΗΣ: "Ριζώνει" για πάντα στο Λάκκωμα ο Γιάννης Παπαποστόλου!!!!!!

      
Ο Γιάννης Παπαποστόλου με τον αντιπρόεδρο Μ. Δημητρακόπουλο
Με τα χρώματα του Διγενή Λακκώματος θα αγωνίζεται και την νέα σεζόν ο δεύτερος  σκόρερ του πρωταθλήματος Γιάννης Παπαποστόλου καθώς σε συνάντηση που είχε πρίν απο λίγο ο έμπειρος επιθετικός με την διοίκηση του Πέτρου Ρούζιου συμφώνησε προκειμένου να φοράει την φανέλα των δευτεραθλητή και κυπελλούχου Χαλκιδικής. Ετσι ο 28χρονος στραϊκερ θα ενισχύσει την γραμμή "κρούσης" των κυανόλευκων του Στέφανου Μπορμπόκη αφου η "σχέση" του με τα δίχτυα ειναι κάτι παραπάνω απο στενή

ΗΡΑΚΛΗΣ: Επανέρχονται Φορτούζι-Παπαποστόλου
        

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: Παραμένει και ο Δημήτρης Φοιτάς!!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΟΙΤΑΣ

Παίκτης του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ για έναν ακόμα χρόνο θα παραμείνει ο  αμυντικός Δημήτρης Φοιτάς. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση του ΠΕΤΡΟΥ ΡΟΥΖΙΟΥ ο 18χρονος ποδοσφαιριστής που είχε πρόταση απο Γερμανικό σύλλογο την απέριψε, τα βρήκε σε όλα με τους δευτεραθλητές της Δ΄Εθνικης και θα συνεχίσει την καριέρα του για μία ακόμα σεζόν στο «συγκρότημα» του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗ.
    Ο Δημήτρης Φοιτάς ειναι απο το ΛΑΚΚΩΜΑ από οπου κατάγεται και διαμένει, ξεκίνησε στον ΗΡΑΚΛΗ να παίζει  ποδόσφαιρο περνώντας από ολα τα τμήματα υποδομής του "γηραιού" και τον Ιανουάριο του 2012 ηρθε στον ΔΙΓΕΝΗ, ομως κάποιο προσωπικο πρόβλημα  δεν του επέτρεψε να βοηθήσει  πέρυσι την ομάδα του χωριού του. Φέτος απαλαγμένος απο το προβλημά του ειναι αποφασισμένος να παίξει ποδόσφαιρο που τόσο καλα το γνωρίζει κα να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας του.


kallik_iraklis_02.jpg
Ο Δ. Φοιτάς αρχηγός με τη φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ (Πάνω πρώτος δεξιά)