ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Παραμένει στον Διγενή Λακκώματος ο Χρήστος Στασινόπουλος!!!!!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
          Την ανανέωση της συνεργασίας του και με τον Χρήστο Στασινόπουλο ανακοίνωσε πριν απο λίγο ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός  συμφώνησε σε όλα με την  διοίκηση του Πέτρου Ρούζιου και θα προσφέρει και τη νέα χρονιά της υπηρεσίες του στον Δευτεραθλητή και Κυπελλούχο Χαλκιδικής , που εξακολουθεί να υλοποιεί τον σχεδιασμό του με σταθερά βήματα με τεχνικό Ηγέτη τον Στέφανο Μπορμπόκη.
Παρά τις προτάσεις από ομάδες της Football League και Football League 2 που είχε ο Χρήστος Στασινόπουλος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Διγενή Λακκώματος!!!!!!
         Ο 20χρονος άσος που ειχε αρκετές συμμετοχές στην Β΄Εθνική με την ομάδα της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, θεωρείται μεγάλο ταλέντο, έχοντας την έφεση να αγωνίζεται σε παραπάνω από μία θέσεις και η παραμονή του στην ομάδα είναι καλό νέο για τον προπονητή, Στέφανο Μπορμπόκη.
         Την περασμένη σεζόν, ο Στασινόπουλος είχε 27 συμμετοχές (23 στο πρωτάθλημα με 5 γκόλ και 4 σε κύπελλο με 2 γκόλ) με την φανέλα του Διγενή, συμβάλλοντας στην πολύ καλή του πορεία στον 2ο όμιλο της Δ’ Εθνικής και την κατάκτηση του κυπέλλου στην Χαλκιδική.
Ο Στασινόπουλος θα φοράει και την νεα χρονιά την φανέλα του Διγενή