ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΩΡΙΣ "ΛΑΚΚΩΜΑ " ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!

 
 
         Εθνική Ελλάδος χωρίς Λάκκωμα τελικά δεν γίνεται!!!!! Μετά τη άτυχη στιγμή του τραυματισμού του ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με την φανέλα της Εθνικής, και την "περαστική του περιπέτεια¨με επακόλουθο την προσωρινή του απουσία απο το εθνικό μας συγκρότημα, έρχεται ένας αλλος ΛΑΚΚΩΜΑΤΙΩΤΗΣ ποδοσφαιριστής να καλύψει το κενό του ΑΒΡΑΑΜ!!!! Είναι ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΛΑΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ που για άλλη μια φορά εκανε χτές εκπληκτική εμφάνιση  σε Ευρωπαικό παιχνίδι κάτω απο το βλέμμα του ομοσπονδιακού προπονητή. Ετσι κ. Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα πάρουν μέρος στην αποστολή της Εθνικής  Ανδρών για τον φιλικό αγώνα με τη Νορβηγία στις 15 Αυγούστου στο Όσλο («Ullevaal Stadion», ώρα 21:00 Ελλάδας) με τον ΚΛΑΟΥΣ να ξαναφορά το Εθνόσημο στο στήθος!!!!
Πρόκειται για τους Καρνέζη, Βελλίδη, Βύντρα, Τοροσίδη, Κυρ. Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Σιόβα, Κατσουράνη, Μανιάτη, Δημούτσο, Τζιόλη, Νίνη, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο, Στέφανο Αθανασιάδη, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδη, Σαμαρά, Μαυρία, Χολέμπας, Σπυρόπουλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιρλανδός Άλαν Κέλι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντάμιεν Μακ Γκρέιθ-Μαρκ Ντάγκλας, ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Νορβηγός Κιμ Τόμας Χάγκλουντ.

Η ομάδα θα συγκεντρωθεί τη Δευτέρα 13/8 και ώρα 12:00 στις Suites Βουλιαγμένης και θα πραγματοποιήσει την ίδια ημέρα στις 19:00 προπόνηση (ανοιχτή) στον Άγιο Κοσμά. Η αναχώρηση για το Όσλο είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 14/8 και ώρα 10:00. Η προπόνηση επί νορβηγικού εδάφους θα γίνει στις 14/8 και ώρα 19:30 (Ελλάδας) στο γήπεδο του αγώνα.

ΒΟΜΒΑ: Ενας "Γερμανός" στον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ!!!!!!

Η κεντρική φωτογραφία είναι από την Β' ομάδα της Γκλάντμπαχ και ο Κωστικίδης διακρίνεται στην πίσω σειρά 6ος από αριστερά.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΙΚΙΔΗΣ

Ένας ''Γερμανός'' στον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

Ο 18ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΙΚΙΔΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Ο 19χρονος ( (γεννημένος στις 28 Σεπτεμβρίου 1993) Χρήστος Κωστικίδης , είναι απο σήμερα παίκτης του Διγενή Λακκώματος!!!!!!  Ο Χρήστος Κωστικίδης, ένα ταλέντο απο  τη Γερμανία, που είχε μπει εδώ και καιρό στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Ο γεννημένος στις 28 Σεπτεμβρίου του 1993 μεσοεπιθετικός, που ανήκε στην Γκλάντμπαχ και πρόπερσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη  Βουπερτάλερ, είχε εντυπωσιάσει  τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και αποτέλεσε στόχο του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ . Πρόκειται για ένα σπάνιο ταλέντο της ηλικίας του, ηρθε στον ΠΑΟΚ εντάχθηκε στην ομάδα και εκανε προπονήσεις στην πρώτη ομάδα και συμμετείχε μάλιστα και σε φιλικά ολη την χρονιά με τον ΛΑΖΑΡΟ ΜΠΟΛΟΝΙ!!!! Τελικά  ο ΠΑΟΚ  δεν κατάφερε να τον αποκτήσει απο την ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ αφού η Γερμανική ομάδα ζητούσε υπέρογκο ποσό!!!Πρόκειται για ένα σπάνιο ταλέντο της ηλικίας του, και όσοι τον είδαν αναφέρουν ότι έχει το στύλ του ΦΕΤΦΑΤΖΊΔΗ, χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια  και αγωνίζεται , κυρίως στα άκρα, αλλα και πίσω απο τον φόρ.
       Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός τα βρήκε σε όλα με την Διοίκηση του ΠΕΤΡΟΥ ΡΟΥΖΙΟΥ και την Γερμανική ομάδα και την νέα χρονιά θα φορέσει την φανέλα του Δευτεραθλητή και Κυπελλούχου ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ, βάζοντας ενα ακόμη δυνατό "οπλο" στην φερέτρα του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗ!!!!!