ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: "τιμή μου να φορώ την φανέλα του Διγενή"

0 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΠΕΤΡΟΣ ΡΟΥΖΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ
   Ο νεαρός μέσος που είναι αυθεντικό ταλέντο ειναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1994  και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 2000 του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΕΡΜΑΝΙΔΗ, στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στον ΑΡΗ και απο εκει πέρσι έπαιξε στον ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ και μάλιστα σε ολα τα παιχνίδια ηταν ο κορυφαίος εχοντας πετύχει 2 γκολ στο πρωταθλημα και 5 στο κύπελλο. Μάλιστα ηταν και ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της ΑΡΝΑΙΑΣ στο μεγάλο τελικό του κυπέλλου με τον ΔΙΓΕΝΗ στο (3-1).

        Τον νεαρό ποδοσφαιριστή ηθελε πολύ ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗΣ και ετσι η διοίκηση του ΠΕΤΡΟΥ ΡΟΥΖΙΟΥ ενέταξε τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστη στις τάξεις του παρόλο που τον θέλαν πολλές επαγελματικές ομάδες.

    
   Για το νέο σταθμό της καριέρας του ο ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ δήλωσε: "Ευχαριστώ τον κ. Στέφανο Μπορμπόκη, τον πρόεδρο κ. Πέτρο Ρούζιο  και ολη την διοίκηση του Διγενή που μου έδειξαν εμπιστοσύνη. Εύχομαι η νέα μου ομάδα  να πραγματοποιήσει και φέτος αντάξια πορεία και να τερματίσει ακόμα ψηλότερα. Ηρθα σε μια ομάδα απο οπου προέρχονται πολοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες  και ειναι τιμή μου που θα φορέσω την φανέλα αυτού του συλλόγου, και νομίζω οτι έκανα την καλύτερη επιλογή. Από την πλευρά μου πιστεύω στις δυνατότητές μου και αυτό που πρέπει  να κάνω είναι να προσπαθήσω να δικαιώσω όσους με επέλεξαν και να δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό"
Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ


Ο ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΑΡΗ
Ο ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ AΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ MVP