ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΛΑΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: Το περβραχιόνιο δεν του δόθηκε τυχαία....

Οι ευθύνες του Κλάους…
 
Είναι άλλος ποδοσφαιριστής και άλλη προσωπικότητα. Γεμίζει πολύ περισσότερο το γήπεδο, ενώ και το περιβραχιόνιο δεν του δόθηκε τυχαία… Η χρονιά ξεκινάει πολύ διαφορετικά για τον Λακκωματιώτη Στέφανο Κλάους Αθανασιάδη…
 
Ήταν: Ένας ταλαντούχος νεαρός ποδοσφαιριστής. Ένας καλός επιθετικός. Ένας χαρισματικός εκτελεστής εντός αντίπαλης περιοχής. Ένα παιδί που αγαπούσε η ασπρόμαυρη κερκίδα, από την οποία εξάλλου προέρχεται..

Γίνεται: Ένας καλός επαγγελματίας. Μία προσωπικότητα μέσα σε μία καινούρια ομάδα. Ένας πολυσύνθετος επιθετικός ο οποίος: Θα παίξει εκτός περιοχής με πλάτη. Θα τρέξει να πιέσει και στις πλάγιες γραμμές. Θα βρεθεί κανονικά μέσα στην αντίπαλη περιοχή για να εκτελέσει.

Τι λέει ο ίδιος για όλα αυτά στο περιβάλλον του: «Μου αρέσει. Τελειώνει το παιχνίδι και είμαι πολύ γεμάτος από την προσπάθεια που κατέβαλα».

Κάπως έτσι αρχίζει αυτή η ξεχωριστή σεζόν για τον Κλάους, που είναι δεδομένο ότι στον φετινό ΠΑΟΚ, εντός και εκτός αποδυτηρίων έχει μεγάλες ευθύνες. Και δείχνει έτοιμος να τις σηκώσει…