ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΕΠΟ: «Μικροί» οι γεννηθέντες το 1992 στη Δ' Εθνική.

Νέα αλλαγή δεδομένων σημειώθηκε στο θέμα της συμμετοχής «μικρών» ποδοσφαιριστών στη Δ' Εθνική, καθώς μετά από αντιδράσεις και παρέμβαση της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ, αποφασίστηκε μικροί να λογίζονται οι γεννηθέντες από το 1992.
Μόλις την Τετάρτη η Επιτροπή Δ' Εθνικής αποφάσισε, στηριζόμενη σε απόφαση της ΓΣ της Ομοσπονδίας, να ορίσει την ηλικία των μικρών στα 18 χρόνια, δηλαδή οι ομάδες θα έπρεπε να έχουν τρεις παίκτες με ημερομηνία γέννησης μετά την πρωτοχρονιά του 1993 στην ενδεκάδα τους. Η απόφαση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση των σωματείων και με παρέμβαση της νομικής υπηρεσίας, «μικροί» θα λογίζονται όσοι έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/1992.

ΠΑΟΚ - ΕΥΡΩΠΗ: ....και πάλι γκολ ο Κλάους!!!!!!...γράφει ιστορία!!!!


ΣΤΑ ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΛ "ΣΠΟΥΔΑΣΕ" Ο ΚΛΑΟΥΣ!!!!!

.....και παλι γκολλλλλλλλλλλλλλλλλ ο ΚΛΑΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Σημαντική νίκη που θα τους ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία πήραν οι παίκτες του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπνέι Γιεχούντα, όπως τόνισε ο Στέφανος Αθανασιάδης.
Ο διεθνής Λακκωματιώτης επιθετικός του «δικέφαλου του βορρά», που σκόραρε απέναντι στους Ισραηλινούς, μίλησε για τη σημαντική εκτός έδρας νίκη της ομάδας του, αλλά και για την προσωπική του απόδοση.
Διαβάστε αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Αθανασιάδης στους εκπροσώπους του Τύπου:
Για την υπόθεση πρόκριση:
«Είναι καλό το αποτέλεσμα αλλά πρέπει να τελειώσει ο επαναληπτικός πρώτα. Δείξαμε πάντως πως είμαστε ανώτεροι».
Για τη ζέστη στο Τελ Αβίβ:
«Το πιο δύσκολο ήταν με τις αναπνοές. Η κούραση ήρθε γρήγορα και τότε δεν άκουγαν ούτε το μυαλό ούτε τα πόδια».
Για τα οφέλη της νίκης:
«Μας έδωσε καλή ψυχολογία. Το χρειαζόμσταν και εμείς οι παίκτες και το προπονητικό τιμ. Όταν μία ομάδα έχει καλή ψυχολογία μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα».
Για το πρώτο του φετινό γκολ:
«Ξέρουμε τι σημαίνει το γκολ για τον επιθετικό. Μου έδωσε και εμένα ψυχολογία».
Για το ποσοστό ετοιμότητας της ομάδας του ΠΑΟΚ:
«Δουλεύουμε περίπου πέντε εβδομάδες όλοι μαζί και κάθε μέρα πάμε καλύτερα. Θα είμαστε έτοιμοι όταν αρχίσει το πρωτάθλημα».