ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΝΩΛΗ: Το "δεκάρι" της Εθνικής Ελπίδων της Κύπρου στον Διγενή Λακκώματος!!!!!!

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗ με την φανέλα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ στον αγώνα με την ΙΡΛΑΝΔΙΑ
Την φανέλα του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ θα φοράει την νέα χρονιά ο διεθνής 21χρονος μέσος της Ε. Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ομάδα  Α΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗ αφού συμφώνησε σε ολα με την διοίκηση του ΠΕΤΡΟΥ ΡΟΥΖΙΟΥ και υπέγραψε στον Δευτεραθλητή  ΔΙΓΕΝΗ. Ο  Βασίλης Μανώλη ειναι επιτελικός χαφ εχει πολλές συμμετοχές στην Α΄ΕΘΝΙΚΗ με το ΠΑΡΑΛΙΜΝΗ ειναι διεθνής με την εθνική Νέων και Ελπίδων της ΚΥΠΡΟΥ οπως και με την Εθνική Ενόπλων της ΚΥΠΡΟΥ!!!!!!
Ο ΒΑΣΊΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ Ε.Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (πρωτος απο δεξιά στην μεσαία σειρά)

Εβαλε και αλλο ΔΟΥΜΑ στην μηχανή του ο Διγενής Λακκώματος!!!!!

ΤΑΚΛΙΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΔΟΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ(FOOTBALL LEAGUE 2).
Πριν απο λίγο ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου Κεντρικού αμυντικου του Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ  Ηλία Δούμα!!!! Ετσι εκτός του ΤΑΣΟΥ ΔΟΥΜΑ  που εχει στην επιθεση ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗΣ εβαλε στα μετόπισθεν στην μηχανη του και αλλο ΔΟΥΜΑ!!! Ο ΗΛΙΑΣ ξεκίνησε στην Α.Ε ΚΡΗΝΗΣ οπου αγωνίστηκε 6 χρονια και στην δ΄εθνική, μετα πήγε στον ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ 2 χρονια Δ΄Εθνική, και τα τελευταια 3 χρόνια ηταν στον Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ οπου ανέβηκε απο την Δ΄ΕΘΝΙΚΗ στην FOOTBALL LEAGUE 2.
Ο ΔΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ  ΜΕΝΙΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ



Καλό Παράδεισο Μιχάλη..........


Σε ανακοίνωσή τoυ το δ.σ του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ αναφέρει τα εξής: «Το Δ. Σ., ο προπονητής και ολοι οι ποδοσφαιριστές του Διγενή Λακκώματος εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για το άδικο χαμό του Μιχάλη Τσακίρη που τόσο "πρόωρα" εφυγε χτές απο κοντά μας. Υπήρξε επι σειρά ετων ο προσωπικός οδηγός του λεωφορείου των αποστολών της ομάδας μας στους εκτος εδρας αγώνες της, οπου με το ανεξάντλητο χιούμορ του εδινε αλλο τόνο  στην μεταφορά μας!!!  Συλλυπείται θερμά την οικογένεια του και της εύχεται καλή δύναμη και κουράγιο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει». 

Συνεχίζει στον Διγενή Λακκώματος ο τερματοφύλακας Νίκος Γκορτζής.

ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΡΤΖΗΣ
    Παίκτης του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ για έναν ακόμα χρόνο θα παραμείνει ο τερματοφύλακας ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΡΤΖΗΣ. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση του ΠΕΤΡΟΥ ΡΟΥΖΙΟΥ ο 21χρονος γκολκήπερ τα βρήκε σε όλα με τους δευτεραθλητές της Δ΄Εθνικης και θα συνεχίσει την καριέρα του για μία ακόμα σεζόν στο «συγκρότημα» του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗ.
    Ο ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΡΤΖΗΣ ξεκίνησε στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και στην συνέχεια μεταγράφηκε στον ΗΡΑΚΛΗ και απο εκει στον Π.Ο Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ στην Δ΄ΕΘΝΙΚΗ. Στην περσινή χρονιά με την φανέλα του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ειχε 16 συμμετοχές σε φιλικά παιχνίδια και 6 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος.