ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Απο τον Διγενή Λακκώματος στην Αναγέννηση Επανωμής ο Πασχάλης Δραγανίδης!!!!!

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΔΡΑΓΑΝΙΔΗΣ
             Σε ομάδα Β' Εθνικής και συγκεκριμένα στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΩΜΗΣ θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο 20χρονος μέσος του  ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ Πασχάλης Δραγανίδης.
             Με το ΛΑΚΚΩΜΑ είχε μια πολύ καλή χρονια αφου κατέκτησε την δευτερη θέση στο δύσκολο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής και στέφθηκε κυπελλούχος Χαλκιδικής δείχνοντας το ταλέντο του.
              Η διοίκηση του Διγενή Λακκώματος, ο προπονητής του Στέφανος Μπορμπόκης και οι συμπαίκτες του στην ομάδα της Χαλκιδικής του ευχονται τα "καλύτερα" στην νεα του καριέρα στην Football League.

                                  Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΠΑΝΩΜΗΣ


"Η ΠΑΕ Αναγέννηση Επανομής ανακοίνωσε την απόκτηση των Σάκη Τέλλου, Τάσου Κουκουλέκη, Πασχάλη Δραγανίδη και Νίκου Σαμουηλίδη. Ο πρώτος είναι 29χρονών και παίζει ως κεντρικός αμυντικός, ενώ επιστρέφει στα πάτρια εδάφη, αφού είναι Επανομίτης στην καταγωγή. Ο Τέλλος, που έπαιξε και παλιά στους πράσινους, ήταν πέρυσι αρχηγός στα Γιαννιτσά, ενώ ακόμα έχει αγωνιστεί σε Πανσερραϊκό, Καλαμάτα, Καστοριά, Αχαϊκή, Μακεδονικό και Τηλυκράτη Λευκάδας. Ο Κουκουλέκης είναι 26χρονος αμυντικός χαφ, που παλιότερα αγωνίστηκε σε Παύλο Μελά, Ηρακλή, Νίκη Βόλου, Πολύκαστρο, Πιερικό, Δόξα Δράμας, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Απόλλωνα Καλαμαριάς και μέχρι πρότινος Καμπανιακό. Ο Πασχάλης Δραγανίδης, που θεωρείται μεγάλο ταλέντο, έκανε πολύ καλή χρονιά στη Δ΄ Εθνική πέρυσι με τον Διγενή Λακκώματος, ενώ ο 20χρονος αμυντικός χαφ στο παρελθόν έπαιξε και στον Πανθρακικό (Κομοτηναίος στην καταγωγή).Όσο για το Νίκο Σαμουηλίδη, ο 25χρονος αμυντικός χαφ συμφώνησε και τυπικά με την Αναγέννηση, έχοντας αγωνιστεί παλιότερα σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Οδυσσέα Αναγέννησης και Αγροτικό Αστέρα."