ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

"ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΒΡΑΑΜ"!!!!!!!!!!!

Αφιερωμένο στον μεγάλο άτυχο του καλοκαιριού, Αβραάμ Παπαδόπουλο ήταν το καθιερωμένο δίτερμα του Ολυμπιακού με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων» στο Άκενκιρχ.
Ο σοβαρός τραυματισμός του Λακκωματιώτη κεντρικού αμυντικού των Πειραιωτών με τη φανέλα της Εθνικής στο Euro 2012, έχει συγκλονίσει άπαντες στο «στρατόπεδο» της ομάδας, όπου την Πέμπτη εκτυλίχθηκε μια άκρως συγκινητική στιγμή. Ο Παπαδόπουλος λείπει από την Αυστρία, ωστόσο όπως φάνηκε σήμερα, κανείς στην ομάδα δεν τον ξεχνά.
Συγκεκριμένα στο… φιλικό που έδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Λεονάρντο Ζαρντίμ το απόγευμα της Πέμπτης με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της «ερυθρόλευκης» προετοιμασίας, ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ (που έζησε από κοντά την περιπέτεια του διεθνούς αμυντικού) Χρήστος Θέος, εκτέλεσε εύστοχα ένα πέναλτι, αφιερώνοντας το γκολ στον Παπαδόπουλο!
Την κίνηση του γιατρού μάλιστα ακολούθησαν και όλα τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού επιτελείου, οι οποίοι πήραν ένα χαρτί που έγραφε «για σένα Αβραάμ»!
Μετά το τέλος του διτέρματος μάλιστα, όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου και κρατώντας το συγκεκριμένο πανό φώναζαν: «Αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό»!