ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Παρά τις "σειρήνες" συμφώνησε και παραμένει στον Διγενή Λακκώματος ο Βασίλης Χρυσοχοϊδης!!!!!

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟ 11
       Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ Βασίλης Χρυσοχοϊδης παρα τις προτάσεις που δέχθηκε απο ομάδες Β΄και Γ΄εθνικής τίς απέριψε και συμφώνησε με την διοικηση του Πέτρου Ρούζιου να παραμείνει και την νεα χρονιά στον σύλλογο της Χαλκιδικής .Ο υψηλόσομος Βασίλης Χρυσοχοϊδης είναι παίκτης που αγωνίζεται σε ολες τις θέσεις με επιτυχία. Ειναι αυθεντικό ταλέντο και θα είναι  "δυνατό όπλο" στην φερέτρα του Στέφανου Μπορμπόκη '' Στην φετινή σεζόν είχε 45 συνολικά συμμετοχές (24 φιλικά, 3 κύπελλο, 18 πρωτάθλημα).

"Κάτοικος" Λακκώματος ο Ηρακλής Γεωργιάδης: Συμφώνησε και παραμένει για 3ο χρόνο στον ΔΙΓΕΝΗ!!!!

                                                             
                                                                                     
             Για 3ο χρόνο θα εξακολουθεί να φορά την φανέλα του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ  
ο 31χρονος μεσοαμυντικός ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ μετα την επέκταση της συνεργασίας του με την δευτεραθλήτρια ομάδα της Δ΄Εθνικής.  Ο αρχηγός του Διγενή έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον "κυανόλευκο" συλλογο και ήταν πρώτος σε συμμετοχές (25) στο πρωτάθλημα με 1898 λεπτά
παρουσίας πετυχαινοντας και 3 γκολ, βγάζοντας μάλιστα και 15 "ασίστ" που γίνανε γκόλ. Επίσης ειχε φέτος 4 συμμετοχές στο κύπελλο με 1 γκολ στον τελικό κατακτώντας το τρόπαιο. Μέσα σε 2 χρονιές στον ΔΙΓΕΝΗ κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο στην ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ και αναδείχθηκε ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΗΣ στην Δ΄ΕΘΝΙΚΗ.
           "Οι εμφανίσεις του ΗΡΑΚΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ήταν φανταστικές κάτι που το είδαν όλοι. Η αφοσιωσή του, η επιθυμία του να κάνει ακόμη μεγαλύτερο τον ΔΙΓΕΝΗ καθώς και ο χαρακτήρας νικητή  που διαθέτει , τον καθιστούν ακρογωνιαίο λίθο  για την ομάδα και έμβλημα για ολλους τούς φίλους του ιστορικού συλλόγου" δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Διγενή ΜΕΝΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ μετά την συμφωνία με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή.
             "Είμαι εδώ 2 χρόνια και το απολαμβάνω. Πιστευω στο "πρότζεκτ" του συλλόγου και γι΄αυτο αποφάσισα να μείνω στην πιο υγιή ομάδα που εχω περάσει" δήλωσε εμφανώς ευχαριστημένος και ικανοποιημένος ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.



                
ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ