Στην Γερμανία θα χειρουργηθεί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος 
Αυριο ή την Τρίτη πρόκειται να πραγματοποιηθεί η επέμβαση του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην Γερμανία. Ο διεθνής Λακκωματιώτης στόπερ που βρίσκεται ήδη εκεί με τον γιατρό του Ολυμπιακού Χρήστο Θέο, θα εξεταστεί την Δευτέρα.
Την Δευτέρα ή την Τρίτη αναμένεται να κάνει την επέμβασή του στην Γερμανία ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο διεθνής στόπερ του Ολυμπιακού έχει μεταβεί ήδη εκεί με τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο.
Ο ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Ελλάδας που έχει αποδείξει πως είναι γερό... σκαρί δεν το βάζει κάτω. Ο ίδιος κρατά την ψυχολογία του σε όσο πιο καλά επίπεδα γίνεται και έχει ως στόχο να επιστρέψει όσο πιο σύντομα γίνεται στην ενεργό δράση.
Έτσι την Δευτέρα ο Αβραάμ συνοδευόμενος από τον Θέο θα βρεθεί σε νοσοκομείο της Γερμανίας για ν' εξεταστεί. Το πλάνο είναι η επέμβαση να γίνει την ίδια μέρα, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί ο απαιτούμενος χρόνος.
Εάν πάντως δεν γίνει την Δευτέρα τότε ο Αβραάμ θα εγχειριστεί δεδομένα την Τρίτη. Την επέμβαση θα κάνει ο Ούλριχ Μπόνις (σ.σ. που εγχείρισε τον Φέισα) με την αρωγή και την επίβλεψη του Χρήστου Θέου.
                                                                                                                                                      Θ.Ε.