ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΓΗΠΕΔΟ ''ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ'' 1/4/2012 ΩΡΑ 16:00


 

                VS

    ΚΥΡΙΑΚΗ 1/4/12   ωρα:16:00                   

Κυριακή 01/04/2012 15:00 21 °C 34% 3 Μπφ NA
16 Km/h
ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ

Ωρα ορκομωσίας για Κλάους

Στο κέντρο νεοσυλλέκτων που έχουν παρουσιαστεί πήγαν σήμερα το πρωί  ο επιθετικός και ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, προκειμένου να παραστούν στην ορκομωσία.
Στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Πεζικού στο Μαυροδένδρι Κοζάνης βρέθηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Βαγγέλης Γεωργίου. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ και ο παίκτης της Αναγέννησης Επανομής ως γνωστόν έχουν παρουσιαστεί εκεί για να ξεκινήσουν την στρατιωτική τους θητεία και σήμερα έδωσαν το παρών στην ορκομωσία.
Ο Κλάους στη συνέχεια θα μετατεθεί στην Θέρμη!!!!!

Ο Μαραντόνα "πλακώθηκε" για την γυναίκα του!Δείτε το


Αποχωρεί ο Μουρίνιο από την Ρεάλ;

Ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός αποκάλυψε πως ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει ήδη ανακοινώσει στον Φλορεντίνο Πέρεθ την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η απόφαση του "Special One" να εγκαταλείψει μετά το πέρας της σεζόν την Ρεάλ Μαδρίτης θεωρείται ειλημμένη, σύμφωνα με το ABC Radio Punto,
Όπως τονίζεται, η μεγάλη πίεση που ασκείται στον Ζοζέ Μουρίνιο αλλά και η κόντρα του με τον αρχηγό και σύμβολο της ομάδας, Ίκερ Κασίγιας τον έχουν φέρει ένα βήμα πριν από την έξοδο.                        

  
Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ισπανικού ραδιοφώνου, ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν είναι ευχαριστημένος από την συμπεριφορά του Πορτογάλου προπονητή και ήδη εξετάζει εναλλακτικές λύσεις με τα ονόματα των Ράφα Μπενίτεθ και  Γιόακιμ Λεβ να έχουν πέσει στο τραπέζι.
Ο ισπανικός Τύπος κάνει ξεχωριστή αναφορά στις τεταμένες σχέσεις του Μουρίνιο με τον Κασίγιας σε σημείο να διαρρέεται πως η "βασίλισσα" εξετάζει την απόκτηση του Τιμπό Κουρτουά από την Ρεάλ Μαδρίτης.