ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΚΛΑΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: Σκοράρει ανελειπώς!!!!!!

Ο διεθνής ΛΑΚΚΩΜΑΤΙΩΤΗΣ επιθετικός Στέφανος Αθανασιάδης, ο ένας εκ των σκόρερ του ΠΑΟΚ στο  παιχνίδι με την Κέρκυρα, μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του αλλά και για το μεγάλο της στόχο.
Aναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:
Για την ευρεία νίκη επί της Κέρκυρας: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Δείξαμε από το πρώτο λεπτό ότι θέλαμε να πάρουμε πολύ αυτήν τη νίκη γιατί είχαμε απώλειες στα προηγούμενο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και το πάθος που δείξαμε».
Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Πιστέψαμε στους εαυτούς μας, μπήκαμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και δείξαμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ και πόσο θέλαμε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι η Κέρκυρα ήθελε πολύ αυτούς τους βαθμούς, ξέραμε ότι θα μπουν δυνατά για να πετύχουν κάποιο γκολ και αυτό που δείξαμε εμείς ήταν πως από το πρώτο λεπτό ήμασταν συγκεντρωμένοι, δε φοβηθήκαμε καθόλου το παιχνίδι. Βγήκαμε στην επίθεση και πετύχαμε τα γκολ».
Για το ότι ο «Δικέφαλος» πέτυχε 4 γκολ: «Σίγουρα μπορεί να αποτελέσει οδηγό αυτό το παιχνίδι, αλλά και στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε τις ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρουμε να πετύχουμε τα γκολ. Σήμερα την κάθε ευκαιρία την κάναμε γκολ και για αυτό το σκορ ήταν 0-4».
Για τη συνέχεια: «Όπως μπήκαμε σήμερα πρέπει να μπούμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια, γιατί και οι υπόλοιπες ομάδες θέλουν πάρα πολύ τους βαθμούς και θα μπουν και αυτές από το πρώτο λεπτό για να πετύχουν κάποιο γκολ. Σε αυτό το σημείο εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην της αφήσουμε να πετύχουν κάποιο τέρμα».
Για το στόχο του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα θέλει να βγει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό θέλουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής, ο κόσμος. Πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».