ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΚΑΙ ΠΑΛΙ "BEST GOAL" O KΛΑΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ!!!!!!

Στην αναγκαιότητα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ για νίκη επί του Παναιτωλικού στάθηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης.
Ο διεθνής Λακκωματιώτης επιθετικός του ΠΑΟΚ βραβεύτηκε για το «best Goal» της 24ης αγωνιστικής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Θέλουμε πάση θυσία τη νίκη στο Αγρίνιο. Δεν έχουμε αρνητικό άγχος, αλλά μόνο θετικό.
Πίεση δεν υπάρχει, αλλά δημιουργικό άγχος, έτσι ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να μπαίνεις συγκεντρωμένος από το πρώτο λεπτό. Δεν το κάναμε ούτε με τον Αστέρα, ούτε με την Κέρκυρα, ούτε με τον ΟΦΗ και χάσαμε βαθμούς».
Όσον αφορά στο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Αστέρα, ο Χαλκιδικιώτης διεθνής φόρ Στέφανος Αθανασιάδης τόνισε: «Δεν χάρηκα το γκολ που πέτυχα στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, μια και δε συνδυάστηκε με νίκη της ομάδας μας. Έτσι δεν είναι ωραίο. Πρέπει όλοι να βοηθούμε να κερδίζει ο ΠΑΟΚ και μετά να χαιρόμαστε για κάποια προσωπική μας επιτυχία».
Τέλος, για τον προσωπικό του στόχο, είπε: «Είχα πει από το καλοκαίρι πως στόχος μου ήταν να φτάσω σε ένα διψήφιο αριθμό γκολ, το έχω καταφέρει, αλλά θέλω να πετύχω ακόμη περισσότερα».

ANEΒΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: 2-0 ΤΟΝ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ

ΠΑΟΚ Γιαννιτσών-Κιλκισιακός 2-0: Κατώτερος των περιστάσεων 

 


Σε μεγαλύτερους μπελάδες είναι από σήμερα ο Κιλκισιακός, όσον αφορά την παραμονή του στη Δ' Εθνική, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από μια ομάδα, που έχει ίδιους στόχους.



Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με το Σιδηρόπουλου στο 34', ενώ έμειναν και με δέκα παίκτες στο 55' όταν αποβλήθηκε ο Κουτούδης, δεν κατάφεραν να αντιδράσουν. Στο 77' ο Χ.Καλαϊτζής άνοιξε το σκορ για τα Γιαννιτσά, με τον ίδιο να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Ο Κιλκισιακός έμεινε και αυτός με δέκα παίκτες, στο 87', όταν ο Ευθυμιάδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Σιδώρης, Καλαϊτζής Σ., Τσαλμάς, Κουτούδης, Καζόγλου (70’ Αγιοβάνογλου), Γκουγκουλούδης, Σιδηρόπουλος, Καλαϊτζής Μ. (46’ Καλαϊτζής Χ.), Κηλίκης (79'’ Νταλής), Καμπάνης, Χαρμάνας
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Παπαϊωάννου, Ευθυμιάδης, Γεωργιάδης (86’ Βασιλειάδης), Ασημακίδης, Κουραλίδης, Αμανατίδης, Ιωαννίδης (72’ Σαβελίδης), Καρατζιάς (78’ Παναγιωτίδης), Ντουντούκης, Στεφανίδης, Τζεβελέκης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 17-3-12 ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

         Α¨ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ - ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΑ (0-1)
ΣΤΡΑΤΩΝΙ - ΒΑΡΒΑΡΑ    (3-1)
ΠΟΤΙΔΑΙΑ - ΑΙΓΕΑΣ      (1-1)
ΜΟΥΔΑΝΙΑ - Ν. ΠΛΑΓΙΑ (2-2)
        Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΡΑΣΤΑ - ΠΑΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ   (6-4)
ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ - ΜΑΡΜΑΡΑΣ  (1-2)
ΝΕΟΧΩΡΙ - ΑΣΤΕΡΑΣ Β.Χ.     (0-2)
ΣΤΑΝΟΣ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (3-0)α.α.
ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ (3-0)
ΟΛΥΝΘΟΣ - ΑΓ. ΜΑΜΑΣ (3-0)
ΦΟΥΡΚΑ - Ν. ΦΩΚΑΙΑ (2-1)
ΟΡΜΥΛΙΑ - ΓΕΡΑΚΙΝΗ (3-0)α.α.

''7άρα'' οι πιτσιρικάδες του Διγενή Λακκώματος!!!!

                                                            Π Α Ι Δ Ε Σ
                             Α.Ε. ΠΥΛΑΙΑΣ  - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ  (0-7)
        Σε  αγώνα Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Μ που διεξήχθει σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΜΑΡΤ. στα γήπεδα  ΄΄ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ΄΄ η ομάδα των παίδων του ΔΙΓΕΝΗ  πέτυχε μεγάλη νίκη επι της Α.Ε ΠΥΛΑΙΑΣ μετά απο θαυμάσια εμφάνιση συνέτριψε  τους αντιπάλους του με (7-0) . Τα "αστεράκια" του ΗΡΑΚΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ   σε ολη την διάρκεια του αγώνα παίξανε εκπληκτικό ποδόσφαιρο και αδικούνται απο το τελικό αποτέλεσμα.   Το (0-1)  για το ΛΑΚΚΩΜΑ πραγματοποίησε  ο Κώστας Πολυχρονίδης στο 10΄ και διπλασίασε τα τερματα ο Τάσος Ορτουλίδης στο 23΄. Το (0-3) πέτυχε  ο Μεσιλάρι Ντομένικο στο 31΄και το (0-4) ο Γιώργος Στάυρου στο 42΄. Ο Κώστας Πολυχρονίδης στο 46΄ εκανε το (0-5) ενω ο Αναστάσης Μαρμαρίδης στο 52΄πέτυχε το (0-6). Το τελικό (0-7) εκλεισε ο Γιώργος Κουρατζίνος στο 60΄. Ο ΔΙΓΕΝΗΣ εκτός τα 7 πανέμορφα γκόλ που πέτυχε ειχε και 2 δοκάρια οριζόντια με τον Γιώργο Σταυρου.
Οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ στο παιχνίδι με την Α.Ε. ΠΥΛΑΙΑΣ ειναι οι εξης:
1.  ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
2.  ΚΟΥΡΑΤΖΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
3.  ΦΟΙΤΑΣ ΝΙΚΟΣ
4.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
5.  ΜΕΣΙΛΑΡΙ ΝΤΟΜΕΝΙΚΟ
6.  ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
7.  ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
8.  ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
9.  ΟΡΤΟΥΛΙΔΗΣ  ΤΑΣΟΣ
10. ΦΕΣΛΙΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
11. ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
12. ΚΛΑΙΝΤΙ ΣΟΤΑ
13. ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
14. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 15. ΚΩΣΤΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ