ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΔΙΓΕΝΗ

Τη μεγάλη έκπληξη έκανε ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών στην εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Διγενή Λακκώματος για την 13η αγωνιστική, επικρατώντας του πρωτοπόρου με 3-1. Με το... καλημέρα ο Χαρμάνας έπιασε το διαγώνιο σουτ πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ στο 39' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με το δεύτερο προσωπικό γκολ. Στο 71' οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο παιχνίδι, χάρις σε κεραυνό σουτ του Τσερκέζη 2-1, όμως οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών 'είπαν' την τελευταία λέξη. Στο 90' ο Πετρίδης ανατράπηκε από τον Κατσόγλου και ο Σιδηρόπουλος εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών για το 3-1. Αξίζει να τονιστεί πως στη φάση της ανατροπής ο Κατσόγλου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.  Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πανυτσίδης(Κοζάνης)                                                                                                                                                            ΠΑΟΚ: Σιδώρης, Καλαϊτζής Σ., Γρηγοριάδης, Κουτούδης, Τσάλμας Χ., Γκογκολούδης, Σιδηρόπουλος, Καλαϊτζής Μ. (72' Κάζογλου), Ντάλης (67' Πετρίδης), Καμπάνης, Χαρμάνας
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μπούρκας, Φοιτάς (66' Παντελίδης), Γεωργιάδης, Γερομανόλης, Κατσόγλου, Δραγανίδης, Στασινόπουλος, Τσερκέζης, Χρυσοχοϊδης (46' Μπουλούμπασης), Δούμας, Παπαποστόλου (10' λ. τρ. Κανακάρης).

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Δ΄ΕΘΝΙΚΗΣ (15η Αγων.)

Ορισμός διαιτητών Δ' Εθνικής Κατηγορίας (18 & 19/2/2012)

altΑπό την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες του πρωταθλήματος Δ' Εθνικής Κατηγορίας, περιόδου 2011-2012 στις 18 & 19/2/2012…πατήστε εδώΌμιλοι 1-5 ..