ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ!!!!!!


Μεγάλη τιμή σήμερα 16 Ιαν. 2012 για την  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ και τον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ!!!!!! Ο ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ αναδείχθηκε ο καλύτερος ΕΛΛΗΝΑΣ ποδοσφαιριστής!!!!!!!
Παρέλαβε το ΒΡΑΒΕΙΟ απο τον ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ......
Σίγουρος πως  η αγωνία του κόσμου για τον τίτλο θα πάει μέχρι τέλους, εμφανίστηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο ΜVP της περσινής λίγκας και καλύτερος Ελληνας ποδοσφαιριστής!!!!! Καλύτερος ξένος αναδείχθηκε ο Βιερίνια!
Ο ΔΙΕΘΝΗΣ αμυντικός του Ολυμπιακού παραλαμβάνοντας το βραβείο του από τα χέρια του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή ανέφερε αρχικά: «Είναι σημαντική στιγμή για εμένα, θα ήθελα από την πλευρά μου να ευχηθώ να έχουμε καλύτερο ποδόσφαιρο γιατί ο αθλητισμός είναι από τα λίγα πράγματα που έχει μείνει για τον κόσμο και θα πρέπει να το ευχαριστιέται».
Για το πρωτάθλημα που είναι από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών: «Πιστεύω από όσα έχουμε δει θα γίνει ένα πρωτάθλημα που θα κρατήσει σε αγωνία τον κόσμο μέχρι το τέλος. Θα ήθελα να γεμίζουν τα γήπεδα, να το ευχαριστιέται ο κόσμο κι όποιος αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα»

ΚΑΙ ΟΙ ΄΄ΜΙΚΡΟΙ΄΄ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ.........

                                                          Π Α Ι Δ Ε Σ
                     ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΤΟΞΟΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ  (4-3)
        Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθει στα γήπεδα  ΄΄ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΉ΄΄ η ομάδα των παίδων του ΔΙΓΕΝΗ  μετά την νίκη επι του ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΕΡΑΙΑΣ κέρδισε και την αντιστοιχη ομάδα του ΤΟΞΟΤΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ του ΘΕΜΗ ΚΑΠΟΥΣΟΥΖΗ με σκόρ (4-3). Για την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΑ 4 γκόλ πέτυχαν οι ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ (1), ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ (1), ΤΑΣΟΣ ΟΡΤΟΥΛΙΔΗΣ (1) και ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ (1).
Οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιησε ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ στο παιχνίδι με τον ΤΟΞΟΤΗ ειναι οι εξης:
1.  ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
2.  ΚΟΥΡΑΤΖΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
3.  ΦΟΙΤΑΣ ΝΙΚΟΣ
4.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
5.  ΜΕΣΙΛΑΡΙ ΝΤΟΜΕΝΙΚΟ
6.  ΤΣΑΚΟΥΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
7.  ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
8.  ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
9.  ΟΡΤΟΥΛΙΔΗΣ  ΤΑΣΟΣ
10. ΦΕΣΛΙΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
11. ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
12. ΚΛΑΙΝΤΙ ΣΟΤΑ
13. ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
14. ΠΟΛΥΖΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
15. ΚΩΣΤΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝ. ΤΟΥ 2ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Δ΄ΕΘΝΙΚΗΣ.

2ος Όμιλος: «Αντίο» με ήττα για Ηρακλή

Οι «κυανόλευκοι» χθες γνώρισαν την 3η τους ήττα στο πρωτάθλημα με 0-1, ενώ στην κορυφή της βαθμολογίας εξακολουθεί να βρίσκεται ο Διγενής Λακκώματος.


ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0 (0-0)ημιχρ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σέζος (Κιλκίς)
ΣΚΟΡΕΡ: 79' (πέν.) Βαχανελίδης
ΔΟΚΑΡΙΑ: 13' Τσιλιανίδης
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ (Γιάννης Παγώνης): Καλογεράκης, Λαγγίζος (22' λ.τρ. Σταυρίδης), Κουρούπης, Βουζβούρης, Τσιτσιπλάνης, Κοσμίδης, Σταμπουλής, Πεχλιβανίδης, Κολόκας (63' Ανδρεάδης), Βαχαμενίδης, Καραγιώργης (86' Κοτσανίκος).
ΗΡΑΚΛΗΣ (Φώτης Γκιζέλης): Παπαδόπουλος, Κουτσιώλης, Γαλάνης, Φοιτάς, Πόπτσης, Βεδούσης, Κρυστάλλης (77' Λεφίδης), Στεργιανάς, Τσιλιανίδης, Σαράφογλου, Μαυρίδης (63' Κουλιούδης)
.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ-ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ 0-3 (0-2)ημιχρ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κοτσάνης (Δράμας)
ΣΚΟΡΕΡ: 31' Τσιώνας, 42' Στασινόπουλος, 72' Παπαποστόλου
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Βασίλης Τραινόπουλος): Παπαλόπουλος, Βασιλάκογλου, Χαριζάνης, Βλασακίδης (79' Αζόεβ), Τσιρογιάννης, Αποστολάς, Γιλτίδης, Καρακαλίδης, Στεργιανός, Λευκαρίτης, Ζεμπεκιέρης (20' Ηλιάδης Ε.).
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (Θόδωρος Σουγιουλτζής): Τσιλβίτης, Μπουλούμπασης, Γεωργιάδης, Γερομανώλης, Τσιώνας, Δραγανίδης, Στασινόπουλος (79' Βιτλής), Τσερκέζης, Γκατζογιάννης (75' Δούμας), Παντελίδης, Παπαποστόλου (85' Χαλιμπάκης).

ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ-ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 3-0  (1-0)ημιχρ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καζατσκίδης (Μακεδονίας)
ΣΚΟΡΕΡ: 28', 60' Κουτσάγιας, 85' Παναγιωτόπουλος
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 47' Κωσταντινίδης (2η κίτρινη)
ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γάιτος, Κωνσταντινίδης, Καλόνικος, Φερεσίδης (46' Παπάκης), Ούλιος, Βασιλειάδης, Κουτσάγιας, Παναγιωτίδης (65' Αϊβαζίδης), Παναγιωτόπουλος, Γεωργιάδης, Ορφδανίδης (87' Λογκινίδης).
ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Πόλυς Χαραλαμπίδης): Σιδώρης, Χαλεπούδης (63' Καλαϊτζής), Χαρμάνας, Τάζογλου, Ορφανίδης, Τσάλμας, Γκογκούλούδης, Σιδηρόπουλος (73' Πετρίδης), Κιλίκης, Βέρα, Στεφανίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ 0-1   (0-1)ημιχρ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μελιτζανίδης (Ημαθίας)
ΣΚΟΡΕΡ: 5' (αυτ.) Νιάνιος
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ (Νίκος Παπανώτας): Νιάνιος, Κουτσογιάννης, Τσακίρης, Παπάς, Λυγερός, Μάρσης, Παπάζης, Σαββαΐδης, Βέργος, Τζίμας (56' Καρέντζος, 82' Τσάκαλος), Νικολίτσης (52' Χατζηγεωργίου).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ (Στέλιος Τσαντίνης): Μπογδάνος, Ιωσηφίδης, Χαρίσης, Πανίδης, Παπαδόπουλος, Τσακαλίδης, Βακουφάρης (63' Λιάρος), Δημογκίκας, Παπαποστόλου, Λέκος (63' Μακρής), Ξανθόπουλος (90' Τούσιας).

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 0-0
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκαραγκάνης (Πιερίας)
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Ηλίας Σαμπάνης): Πολυχρονίδης, Παπαλιόσης, Καρκαρής, Μασκάς, Σαπάνης, Παυλάκης, Μανελίδης, Γραικός, Κουσούτης, Αραμπατζούδης (46' Καρατέεβ), Τάμπας.
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Τσάρτσαλης): Δαλκίδης, Γερόπουλος, Γκόλτσης, Τανούρκας, Μεσιάρης, Καμπουρίδης, Υψηλός, Κουκουλέκης, Κοσμίδης (82' Πηγαδάς), Σκόρδας, Δημητριάδης.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ 0-1  (0-1)ημιχρ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τερετίδης (Καβάλας)
ΣΚΟΡΕΡ: 44' Μπενίσκος
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Ζιάκας): Περπερίδης, Ευθυμιάδης, Γκέληνος, Σιάνας (79' Αποστολίδης), Μαυραγγελίδης, Αμανατίδης, Σαβελίδης, Μαντζάρης (74' Παναγιωτίδης), Καρατζιάς (60' Κεσίδης), Ντουντούκης, Τζεβελέκης.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ (Βασίλης Αντωνιάδης): Αθανασίου, Ριζούλης, Παπαργυρίου, Μιλκούδης, Ιβανίδης, Τσεβρεντζής, Γεροντίδης, Λαζαρίδης, Αχαλινόπουλος (90' Σάρρος), Μακρής (46' Κανδύλας), Μπενίσκος (82' Συμεωνίδης).

ΣΤΟ ΡΕΤΙΡΕ Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (0-3) ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ!!!

Στο αγαπημένο του σκόρ (0-3) επέστρεψε ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ περνώντας σαν σίφουνας απο την δυνατή εδρα του Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ κερδίζοντας τον τοπικό ΕΘΝΙΚΟ, παρεμένοντας πρώτος και αήττητος στην κορυφή του βαθμολογικου πίνακα του 2ου ομίλου με 3 βαθμούς διαφορά απο τους διώκτες του ΚΟΡΔΕΛΙΟ και ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ. Με αρκετές αλλαγές στην βασική εντεκάδα παρέταξε ο τεχνικός του ΔΙΓΕΝΗ Θ. ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗΣ τήν ομάδα του και μετά το πρώτο δεκάλεπτο που οι γηπεδουχοι μπήκαν πολυ δυνατά εχοντας και σαν σύμμαχο τον δυνατό αέρα, οι φιλοξενούμενοι στην συνέχεια κυριάρχησαν και ξεδίπλωσαν ολα εκείνα τα στοιχεία που πιστοποιούν οτι δίκαια βρίσκονται στην κορυφή και στο ρετιρέ του 2ου ομίλου απο την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Νίκη που τον διατήρησε στην πρώτη θέση πήρε στο Αγιονέρι ο Διγενής Λακκώματος, που επιβλήθηκε 3-0 του μαχητικού και βελτιωμένου Εθνικού.
Δυνατό λοιπόν το ξεκίνημα για τους γηπεδούχους, προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν, στο 7’ σε φάουλ του Λευκαρίτη που απόκρουσε σωτήρια ο Τσιλβίτης και στο 12΄ όταν σουτ του Ζεϊμπεκέρη πάλι ο Τσιλβίτης έσωσε τον Διγενή.
Στο 31’ ο Γκατζογιάννης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και ο Τσιώνας με πλασέ σημείωσε το 0-1. Στο 42’ από πάσα του Δραγανίδη και λάθος έξοδος του Παπαλόπουλου και ο Στασινόπουλος με πλασέ έκανε το 0-2 για τον Διγενή
Στο 72’ από πάσα του Γκατζογιάννη και πλασέ του Παπαποστόλου έγινε και το 0-3.
Τέλος, στο 84’ ο Παπαποστόλου έφυγε μόνος πέρασε την μπάλα πάνω απο τον τερματοφύλακα και σκόραρε, αλλά το πανέμορφο γκόλ ακυρώθηκε κακώς από τον βοηθό ως οφσάιντ
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Πολύ καλη η διαιτησία του .Κοτσάνη που ειχε βοηθούς τους Βάντση και Δάντη (ΔΡΑΜΑΣ) ο β΄βοηθός ελέγχεται μονο για την φάση του 84΄οπου ακύρωσε το πεντακάθαρο γκολ του Παπαποστόλου.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ:(Β. ΤΡΑΙΝΟΠΟΥΛΟΣ) Παπαλόπουλος, Βασιλάκογλου, Χαριζάνης, Βλασακίδης (79’ Αζόεφ), Τσιρογιάννης, Αποστολάς, Γιλτίδης, Καρακαλίδης, Στεργιανός, Λευκαρίτης, Ζεϊμπεκέρης (20’ Ηλιάδης Ε.).
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ:(Θ. ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗΣ) Τσιλβίτης, Μπουλούμπασης, Γεωργιάδης, Γερομανώλης, Τσιώνας, Δραγανίδης, Στασινόπουλος (79’ Βιτλής), Τσερκέζης, Γκατζογιάννης (75’ Δούμας), Παντελίδης, Παπαποστόλου (85’ Χαλιμπάκης).

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΟΙΤΑΣ: ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ....


mt_699423_nea_kallikrateia_hraklhs_d_ethnikh_06-11-2011.jpgΟ Δημήτρης Φοιτάς έπειτα από τη λήξη του αγώνα με τον Εθνικό Σοχού δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια, καθώς ήταν ο παίκτης στον οποίο δόθηκε το πέναλτι.
Πάντως, όπως επισήμανε ο Λακκωματιώτης αμυντικός του Ηρακλή δεν υπήρχε ανατροπή και λανθασμένα ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα. «Δεν ήταν πέναλτι. Ο αντίπαλος πήδηξε μόνος του και έπεσε στο έδαφος, ξεγελώντας τον διαιτητή» ήταν το σχόλιο του Φοιτά για την επίμαχη φάση.
Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Παπαδόπουλος που πραγματοποίησε σωρεία επεμβάσεων τόνισε: «Ο αγωνιστικός χώρος δε μας βοήθησε. Φάνηκε ότι πολλά παιδιά είχαν πρόβλημα με τα πατήματα τους, αλλά και ο αντίπαλος είχε πολύ καλή ομάδα. Το αποτέλεσμα μας αδικεί. Θα μπορούσαμε να φύγουμε με βαθμό ή βαθμούς».