ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Η ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ


Yπάρχει χειρότερη στιγμή για έναν ερωτευμένο άνδρα από το να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και να τρώει μία μεγαλοπρεπή "χυλόπιτα";

Η απάντηση είναι "ναι", όταν έχει επιλέξει ως μέρος για να κάνει την πρόταση ένα γήπεδο ποδοσφαίρου γεμάτο κόσμο και η απόρριψη μεταδίδεται live από την τηλεόραση!

Στην κατηγορία αυτή ανήκει ένας οπαδός της Σερκλ Μπριζ, που θέλησε να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του, στο πλαίσιο του εντός έδρας αγώνα της ομάδας του με τη Σταντάρ Λιέγης (στην περιβόητη Boxing Day, την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων), με την έμπνευση αυτή να αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από ατυχής.

Και αυτό γιατί όχι μόνο η "εκλεκτή της καρδιάς του" τον απογοήτευσε με την απάντησή της, αλλά και επειδή ένιωσε τόσο άβολα με το όλο σκηνικό που το έβαλε στα πόδια μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της...

Ούτε το γονάτισμά του για να κάνει την πρόταση γάμου, ούτε το σκίσιμο των σημειώσεών του στάθηκαν αρκετά για να "ρίξουν" την κοπέλα του, με τον οπαδό να μένει "κεραυνοβολημένος" μετά τη φυγή της αγαπημένης του και να χρειάζεται τη βοήθεια του εκφωνητή του σταδίου για να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε την πρόταση γάμου που κατέληξε σε μέγα φιάσκο:








http://aniwthoi.blogspot.com/2011/11/blog-post_6852.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook













ΔΙΓΕΝΗΣ: Να παραμείνει στήν κορυφή.....

      Ολοκληρώθηκε χθές η προετοιμασία του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ  για το εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι με τον ΕΘΝΙΚΟ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ. Στόχος του πρωτοπόρου της βαθμολογίας είναι η επιστροφή στα  νικηφόρα αποτελέσματα ώστε να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου και να κρατήσει την διαφορά   του απο τούς διώκτες του.
      Στις προπονήσεις επέστρεψε ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ που ήταν απών απο το μάτς  με την Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ και θα είναι στήν αποστολή, ενώ έτοιμος είναι και ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ που είχε τραυματιστεί στο ιδιο παιχνίδι και αντικαταστάθηκε.
      Στόν αντίποδα θα απουσιάσουν οι τραυματίες ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΛΕΤΖΗΣ και ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ οπως και ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΟΓΛΟΥ που συμπλήρωσε τέσσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την τιμωρία του στο αυριανό παιχνίδι. Ο ΔΙΓΕΝΗΣ δεν εχει ήτα ακόμα στο πρωτάθλημα και θέλει να φύγει αλώβητος  και απο την έδρα του ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ που θα παραταχθεί με νέο προπονητή (ΒΑΣΙΛΗ ΤΡΑΪΑΝΟΠΟΥΛΟ) και θέλουν και απο την πλευρά τους την νίκη μιάς και παλεύουν για την παραμονη. Ετσι το παιχνίδι δεν είναι ευκολο για το ΛΑΚΚΩΜΑ και ο τεχνικός, ΘΟΔΩΡΟΣ  ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗΣ συνιστά την προσοχή στούς παίκτες του.  

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ (2ος ΟΜΙΛΟΣ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (10η Αγων).

Τα ζευγάρια και οι διαιτητές της αγωνιστικής έχουν ως εξής:


Δόξα Χέρσου - ΠΑΟΚ Γιαννιτσών Διαιτητής: Καζατσκίδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Κώτσου, Κωτσάκης (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Μαβίνης (Πιερίας)

Ολυμπιακός Κυμίνων - Αχιλλέας Τριανδρίας
Διαιτητής: Μελιτζανίδης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Ασβεστάρας, Μαλούτας (Ημαθίας)
Παρατηρητής: Λαμπριανίδης (Κιλκίς)

Εθνικός Σοχού - Ηρακλής
Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)
Βοηθοί: Ναλμπάντης, Παπαμιχαηλίδης (Κιλκίς)
Παρατηρητής: Δαγκλής (Μακεδονίας)

Εθνικός Ν. Αγιονερίου - Διγενής Λακκώματος
Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας)
Βοηθοί: Βάντσης, Δάντης (Δράμας)
Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος (Μακεδονίας)


Δόξα Πενταλόφου – Καμπανιακός
Διαιτητής: Γκαραγκάνης (Πιερίας)
Βοηθοί: Κύφος, Ατματζίδης (Πιερίας)
Παρατηρητής: Μπαράς (Μακεδονίας)

Α.Ο. Κιλκισιακός - Οδυσσέας Κορδελιού
Διαιτητής: Τερετίδης (Καβάλας)
Βοηθοί: Μπακλατζής, Πτηνόπουλος (Καβάλας)
Παρατηρητής: Πολατιάν (Πέλλας) 



Μακεδονικός - Απόλλων Αρναίας (Ματαιούται)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Α΄ΚΑΤΗΓ:
ΑΙΓΕΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ (1-1)
ΑΙΑΣ ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΩΝ - ΧΟΛΟΜΩΝ ΤΑΞΞΙΑΡΧΗ (1-0),
ΑΣΤΗΡ Ν. ΣΥΛΛΑΤΩΝ - Π.Ο.Ν. ΤΡΙΓΛΙΑΣ (1-2),
ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ - ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ (4-0).
Β΄ΚΑΤΗΓ.
ΣΑΡΤΗ - ΒΡΑΣΤΑ (4-2),
ΓΟΜΑΤΙ - Μ.ΠΑΝΑΓΙΑ (1-2)
ΝΙΚΗΤΗ - ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ (0-3)
ΣΤΑΝΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ Β.Χ. (3-0)
ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (3-0)α.α
ΟΡΜΥΛΙΑ - ΦΛΟΓΗΤΑ (4-1)
ΟΛΥΝΘΟΣ - Ν. ΦΩΚΑΙΑ (0-3)
ΦΟΥΡΚΑ - ΓΕΡΑΚΙΝΗ (3-0)α.α.

ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΄΄MVP΄΄ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ!!!!!!!!!!

Στόχος του Στέφανου Αθανασιάδη είναι να πανηγυρίσει έναν τίτλο με την φανέλα του «Δικέφαλου», όπως υποστήριξε ο Λακκωματιώτης επιθετικός.
Ο Στέφανος Αθανασιάδης βραβεύτηκε το Σάββατο (14/1) το απόγευμα για την ανάδειξή του ως MVP της 15ης αγωνιστικής και στις δηλώσεις του μίλησε για τις αποχωρήσεις των Βιεϊρίνια και Κοντρέρας, αλλά και τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάει το 2012 με ένα τέτοιο βραβείο. Μακάρι στη συνέχεια να υπάρχουν κι άλλα βραβεία, μέσα από τις καλές εμφανίσεις μου με τον ΠΑΟΚ. Πάντως στόχος μου είναι να πάρουμε έναν τίτλο με την ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα επιθετικού.
Ερωτηθείς για τις αποχωρήσεις των Κοντρέρας και Βιεϊρίνια, απάντησε: «Σίγουρα θα μας λείψουν, όμως η ομάδα έχει άλλους 25 παίκτες για να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες που θα βρεθούν στο δρόμο μας».
Τέλος, για τους τρεις αγώνες που ακολουθούν με τον Εργοτέλη, την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο, ανέφερε: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη στο αυριανό παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Πάντως εμείς θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να κερδίσουμε τον Εργοτέλη και μετά θέλουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πάρουμε την πρόκριση στο Κύπελλο επί της ΑΕΚ».