ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

NEA TΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ 2ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Δ΄ΕΘΝΙΚΗΣ....

Με απόφαση της Διοίκησης του Μάλαμα Τεβεκέλη υπήρξαν έκτακτες ανακατατάξεις, συγκεκριμένα ο γενικός αρχηγός Παπαδόπουλος Πέτρος απελύθηκε. Στους 8 του ΚΥΠΕΛΛΟΥ πέρασε ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ αφου κέρδισε  με 2-1 τον ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ με γκολ του ΛΑΖΑΡΙΔΗ  και ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΗ.

Προπονητής ο Τραϊανόπουλος στο Αγιονέρι

Ύστερα από περίπου ένα μήνα, διοίκηση του Εθνικού Ν. Αγιονερίου προχώρησε στην πρόσληψη νέου προπονητή ο οποίος είναι ο Βασίλης Τραϊανόπουλος
Ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς προπόνησε την Τρίτη (10/1) τους παίκτες της ομάδας, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον πρωτοπόρο Διγενή Λακκώματος, ανάμεσα στους οποίους και τρεις νέοι που αποκτήθηκαν με μεταγραφή. Πρόκειται για τον Λάζαρο Γιλτίδη από τον Άγιο Αθανάσιο που έπαιξε απέναντι στον Αχιλλέα Τριανδρίας, τον νεαρό Δημήτρη Ζορμπά από τον Σμυρναϊκό Βαθυλάκου και τον Χρήστο Δεληγιώργη που πέρυσι αγωνιζόταν στη Δόξα Χέρσου. Ακόμη ο Εθνικός θέλει να αποκτήσει δύο ακόμη παίκτες, έναν επιθετικό περιοχής κι έναν ακραίο χαφ.

Επιστροφή Στεφανίδη στον Κιλκισιακό 

Στον Κιλκισιακό επέστρεψε ο πολύπειρος Στάθης Στεφανίδης και την τελευταία εβδομάδα προπονείται κανονικά με τη νέα του ομάδα.
Ο πρώην μέσος του Αγροτικού Αστέρα, καλείται να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του τον Κιλκισιακό στην προσπάθεια που καταβάλλει να παραμείνει στην κατηγορία. Επίσης, με τους «κυανέρυθρους» προπονείται ο 24χρονος μεσοεπιθετικός Νίκος Μπελίτσας και δεν αποκλείεται να αποκτηθεί. Τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα του Ρούβα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη, Αιολικό, Μακεδονικό και Καστοριά.
Τέλος, όπως όλα δείχνουν, οι δύο παίκτες αυτοί δε θα είναι και οι μοναδικοί που θα απασχολήσουν την ομάδα. Οι διοικούντες κάνουν προσπάθειες για να δυναμώσουν την ομάδα και να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική στη συνέχεια του πρωταθλήματο

  ΗΡΑΚΛΗΣ: ΣΚΟΡΑΡΕ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ.......   

  Επρεπε να περάσουν σχεδόν δέκα μήνες από την τελευταία φορά που ο Ηρακλής σκόραρε στο Καυτανζόγλειο…
Το γκολ του Κοσμά Τσιλιανίδη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Αρναίας έβαλε στοπ σ’ ένα αρνητικό σερί, καθώς η προηγούμενη φορά που παίκτης του Ηρακλή βρήκε δίχτυα σε εντός έδρας αναμέτρηση ήταν στις 20 Μαρτίου του 2011.
Πιο συγκεκριμένα, χρειάστηκε ο αγώνας με τον Πανιώνιο να φτάσει στις καθυστερήσεις, ούτως ώστε ο Λουίς Κλεμάν Μαχόπ να λυτρώσει τους κυανόλευκους, ισοφαρίζοντας τους Νεοσμυρνιώτες, οι οποίοι είχαν πάρει προβάδισμα στο πρώτο μέρος με τον Κώστα Μήτρογλου.
Από τότε και μέχρι χθες δεν είχαν γίνει πολλά επίσημα ματς, αλλά σ’ αυτά που διεξήχθησαν με γηπεδούχο τον Ηρακλή , η ομάδα δεν κατόρθωσε να σκοράρει. Χθες το έκανε σε δύο περιπτώσεις, κάτι που την περσινή σεζόν συνέβη μονάχα απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ!
 Η ανακοίνωση που όλοι περίμεναν από τον Ερασιτέχνη για το ζήτημα της συνεργασίας με την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης εκδόθηκε.
Σύμφωνα μ' αυτή, την επόμενη Παρασκευή (20/1) θα κληθούν τα μέλη του ΓΣ να εγκρίνουν την συμφωνία των δύο ομάδων.

     ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ: ΠΗΡΕ ΜΑΝΕΛΙΔΗ
 Τον νεαρό Γρηγόρη Μανελίδη απέκτησε η Δόξα Πενταλόφου. Ο πρώην παίκτης του Ιωνικού Διαβατών αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα την Δόξα Πενταλόφου να υλοποιήσει τους στόχους της.
Επιπροσθέτως, παρελθόν από την ομάδα της Πενταλόφου αποτελεί ο Θανάσης Μπαδιεριτάκης. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής συζήτησε με την διοίκηση και έλυσαν την συνεργασία τους.
 Αχιλλέας Τριανδρίας: Με στόχο την νίκη στα Κύμινα
Πάνοπλος θα ταξιδέψει στα Κύμινα ο Αχιλλέας Τριανδρίας για την 10η αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος. Ωστόσο, η ομάδα του Στέλιου Τσαντίνη θα αγωνιστεί μόνο για τους τρεις βαθμούς της νίκης έτσι ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Επιπλέον, στις προπονήσεις του Αχιλλέα δοκιμάζονται κάποιοι ποδοσφαιριστές στα πλαίσια της μεταγραφικής περιόδου.