ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΄΄ΦΥΤΩΡΙΑ΄΄ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΄΄Συνέχεια στην παράδοση......΄΄

           Εχοντας αναθρέψει ποδοσφαιρικά σπουδαίους εν΄ενεργεία ποδοσφαιριστές,οπως οι διεθνείς ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και  ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ επιθυμεί να συνεχίσει την προώθηση δικών του ποδοσφαιριστών, οπως δηλώνει και ο προπονητής του παιδικού τμήματος ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.
          <<Προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο. Υπάρχει διάθεση στην ομάδα για σωστή και σοβαρή δουλειά στα μικρά τμήματα, ενώ πρόθεση της διοίκησης ειναι να συνεχιστεί η καλή παράδοση που ξεκίνησε με τους ΑΒΡΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΘΑΝΑΣΙΔΗ που διαπρέπουν και πέρα του ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ.>>, δήλωσε  ο νεαρός προπονητής.
         << Ταλέντο σ΄αυτές τις ηλικίες υπάρχει και καθε χρονο βγαίνουν νέα παιδια. Αυτο ομως που χρειάζεται ειναι και συμμετοχή των παιδιών σε αυτο τον τρόπο ζωής που απαιτεί το αθλημα>> τόνισε ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ που δεν παρέλειψε να μιλήσει για την οργάνωση των Ακαδημιών:
        << Ο ΔΙΓΕΝΗΣ διαθέτει τρια τμήματα, junior (προπονητής ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ), Παιδικό (προπονητής ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ) και νέων (προπονητής ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ). Ειμαστε στην ευχάριστη θέση να δουλευουμε με τα παιδιά σε δυο γήπεδα, ενα βοηθητικό και αυτο της α΄ομάδας, ενω πέρα απο το αγωνιστικό δινουμε βάση και στην ηθική διάπλαση των παιδιών με εμφαση στο σεβασμό και το ευ αγωνίζεσθε>>.